PS+ Asia : Just Cause 3
Killing Floor 2
Walking Dead Season 1
Laser Disco Defenders
WOW @ PSN Asia, Just Cause 3 si Killing Floor 2 , imi aduce aminte de vremurile bune pe PS3.
PS+ 1 an de zile la 157 RON.
https://store.playstation.com/#!/en-...d=or-st-110227
Eu tocmai ce mi-am reinnoit abonamentul de pe PS Minus cu un an, dar cu ~220 lei sau cat o fi pret intreg. Daca ar fi venit mai devreme oferta..
Daca mi-am luat ps plus pe un an la 157 lei din oferta "days of play" nu ar trebui sa primesc si jocul star wars care se facea reclama ca se da' la un abonament pe un an?
"The code will be sent to you five-ten days after making the purchase. This is only valid for non-subscribers, so extending your subscription won’t entitle you to a copy."
si daca e prima data cand imi fac cont de ps plus... adica nu extind nimic .. tot ar trebui sa primes, nu ?
Playstation E3 gave us an early PS+ July game! Coming to PS4 4th of July:
That's You!
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Botond mi-a raspuns si mie cand i-am tugat sa-mi deblocheze psn din cauza erorii ws-37397-9 mi-a scris ca a fost blocata din cauza botnet attack. wtf is that?
Intrebare de noob: abonamentul a fost reactivat in martie, daca cumpar acum abonament nou acesta incepe din martie anul viitor? Care este procedura in cazul acesta (nu am mai cumparat abonament in avans si nu stiu ce se intampla).
Ti se adauga la cat mai ai tu. Daca mai ai pana în martie 2018 si mai iei un an atunci vei avea + pana in martie 2019.
Am si eu următoarea problemae contul de uk ana încărcat wallet cu 60 lire ptr horizon si prelungire ps plus. Nu ma lasa sa cumpăr ps plus îmi zice să bag payment method. Am incercat sa introduc paypal îmi dă eroare. Ce card pot introduce, pot să bag de ro?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Nu poti cumpara PS Plus fara sa adaugi un card, deoarece are nevoie de o sursa nelimitata de bani din care sa se reinnoiasca dupa ce expira. Aceasta optiune poate fi dezactivata oricand, insa nu poti cumpara fara card, chiar daca ai bani in wallet.
Dupa ce adaugi un card vei putea folosi suma din wallet.
Nu stiu daca poti folosi un card de Romania pe UK, de ce nu incerci?
Merge card de RO pe UK. Nu merge card de RO pe US saul cel putin nu mergea acum vreo 2 ani.
Eu nu am bagat niciodata card pe contul de UK. Dar nu mai tin minte cum am achizitionat prima data PS+(direct card de PS+ sau cumparat din Store).
Doar ce am prelungit PS+ pe UK cumparand din Store.
Dezactiveaza autorenew la PS+ si reincearca sa cumperi.
Bookmarks