Si încă o chestie...updateurile la ps sau la jocuri necesita contul psp?
In cazul in care întrebarea ta era:
"este necesar sa am abonament PlayStation Plus pt a putea descarca update-uri pentru jocuri si softul consolei?"
răspunsul este NU. NU trebuie sa ai Plus pt a avea acces la update-uri. Dar da, este necesar un cont gratuit (user + parola) cu care te conectezi la PlayStation Network.
poate anunta azi la evenimentul de la Paris,maine poimaine sigur in caz ca nu va fi nici un anunt azi
https://blog.us.playstation.com/2017...-for-november/
Bound
Worms Battlegrounds
R-Type Dimensions, PS3
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic, PS3
Dungeon Punks, PS Vita (Cross Buy with PS4)
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse (Episodes 1 & 2), PS Vita
In plus, pentru VR, Until Dawn: Rush of Blood.
wow nu credeam ca o sa inceapa sa dea jocuri PSVR gratis, si chiar jocuri bune, RIGS, Until Dawn, nu stiu de ce inca mai dau jocuri PS3... probabil asteapta ca cei de la Microsoft sa nu mai dea jocuri de 360 la GwG pana sa opreasca si ei jocurile de PS3 la PS+, daca tot vor sa dea jocuri de PS3, mai bine sa le dea pe PSNow ca sa le poat ajuca si cei de pe PS4 si chiar si PC, cum cei de pe XB1 pot juca jocurile de 360
Si Bound e jucabil in VR din cate stiu. Deci ar fi doua jocuri de PSVR.
Ar fi dragut din partea lor sa faca asta in fiecare luna, dar se pare ca dau Until Dawn pt ca este aniversarea PSVR in noiembrie.
Nu vad problema in a da ceva gratis si de ps3, sunt oameni care inca mai joaca pe ps3.
Am o întrebare la voi. Vad ca sunt niște reduceri masive acum de Black Friday la jocuri pt membrii PS+. Dacă iau spre exemplu 1 luna de PS+ și cumpăr Gran Turismo Sport la 50% reducere pt ca sunt membru PS+, peste 1 luna îl mai pot juca sau doar când am PS+ activ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mersi. Atunci se conturează super prețuri pt jocuri. Te gândești așa: doar dacă vrei Gran Tursimo Sport merita sa-l iei la 155ron (120ron jocu+35ron PS+ 1 luna).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu ma gandesc sa iau inca un an de ps+ la 202 lei si sa fac 2 ani.
Dupa care ma gandesc sa iau toate Seaso Passurile care sunt la promo BF.
Ps: vezi ca e un disclaimer in care zice ca membrii ps plus au early access. Mi se pare ca de joi intra aceleasi preturi si pentru utilizatorii non ps plus
Bookmarks