Am abonament pe PSN Plus Japonia
Dacă îmi încarc contul cu 3 carduri decate 100 lei pot sa i-mi activez Plus ul cu oferta de 15 luni la preț de 12 oferta care este pana pe 24 ianuarie?
PS. Sunt un începător în ale consolelor.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Ideea este ca iau de al Altex cu card de cumpărături în rate. 3 carduri a câte 100 lei.pana pe 24 vreau sa îmi încarc co tul cu 300 lei minim apoi sa îmi iau plusul și în loc de sa am 15 luni. Cred ca de ofertă nu beneficiezi doar dacă cumperi plus-ulonline online cu un card. Cred că m-am făcut înțeles.
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
^Poti cumpara carduri valorice. Nu e nicio diferenta intre a introduce banii in contul tau cu cardul sau cu carduri valorice.
Are sens avand in vedere ca ambele serii vor scoate un joc in curand.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Doar ca una scoate joc nou, pe cand alta scoate o reiteratie a primului.
Evident, din spate, lurking, That's you!...
Repet, Thats you chiar e foarte fain cu inca vreo 2-3 prieteni, prietene. Mai pui ca iti poti face tu intrebarile tale si jocul devine personalizat rau!
DS2 daca e pe bune il incerc sigur, nu l-am luat ca mi se parea dated grafica, chiar si remastered.
Far cry 4 am collectors edition dar am jucat maxim 2-3 misiuni, m-a coplesit marimea hartii si faza cu vanatul pt upgradeuri. Poate asa l-as termina, ca discul nu il mai bag sigur.
Ma brethren, ti-am inteles opinia despre joc de prima oara, nu trebuie sa repeti. Nu am probleme de intelegere, nu stiu ce ti-a lasat aceasta impresie. Eu nu vorbeam de calitatea lui, ci de incapatanarea cu care Sony il strecora in fiecare luna, efort demn de o actiune mai buna.
Eu cred ca este ok. Ei efectiv il dau lunar, ca bonus. Nu e ca si cum il dau in locul unuia din cele 2 jocuri de PS4 normale.
Bookmarks