Mersi TravisPastrana!
Sunt seriosi, dar tot grey market raman .
Later edit: pentru ca nu sunt distribuitori autorizati si fac rost de multe coduri din surse dubiaose -
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/wiki/keyresellers
Yeah, pai dupa 5 ani nu am primit nici-un key eronat, am avut 0 probleme so i will take my chances. Luati cu incredere de pe cdkeys sau allromedia
Si eu tot de pe allromedia de vreo 3ani , coduri de PSN UK , nu am avut niciodata probleme. Recomand !
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk
si eu tot de pe allromedia de cativa ani. o singura data am avut probleme cu ei cand am luat pentru un prieten si avea card de belgia de la firma la care lucra si nu am primit codul ca are site-ul primeste doar carduri de romania. si am vorbit cu robert dinu si totul s-a rezolvat in maxim 10 minute.
Si eu iau de vreo 3+ ani de pe ElectronicFirst si nu am avut niciodata probleme, fie ca am luat PS+ (UK) sau carduri valorice. Nu stiu de ce lumea o tot da cu Allromedia. Acum, cand PS+ e la promotie si la Sony, pe site este 37.40 lire. Pe Allromedia este 41.75. Desigur, nu faci avere cu banii aia, dar poate pentru unii conteaza.
Which reminds me, Plusul meu a expirat. Hmmm. Decizii...
@ Clopotarul
Trebuie sa recunosc, cand pui problema asa, raspunsul este mult mai simplu
Aprilie:
Decent pe PS4, shovelware pe psvita si ps3, asta ca tot sperau oamenii ca o sa incheie anul asta "with a bang"
- Mad Max (PS4)
- Trackmania Turbo (PS4)
- In Space We Brawl (PS3)
- Toy Home (PS3)
- 99 VIDAS (PS Vita)
- Q*Bert Rebooted (PS3/PS4/PS Vita)
Foarte buna luna, iar. Mad max e un joc care a trecut de radarul multora dar merita jucat. L-am jucat si pe ps4 si pe pc.
Pacat de Thats you!, ar fi fost o luna completa!
Daca ar fi avut un sistem tip Nemesis/Shadow of More Dough, ar fi fost genial Mad Max. Un open world, neslefuit pe alocuri, dar bun. Restul cam neinteresant, dar cumva de asteptat avand in vedere ce-am primit luna trecuta
Jocurile gratuite pentru luna Mai.
Beyond: Two Souls*(PS4)
Rayman Legends*(PS4)
https://www.psu.com/news/playstation...s4-free-games/
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Yeah luna buna pentru cei care vor sa se uite la un film.
Cred ca e prima luna de foarte mult timp in care nu sunt multumit de jocurile oferite, asta e, asteptam luna viitoare.
Luna buna iar, mai ales că urmează Detroit in mai. Asta moca, Heavy Rain moca, daca dai precomanda pentru Detroit...
Bookmarks