Bine ca anunta scumpiri la abonament si vin cu jocuri de genul asta. Cea mai proasta luna de cand am PS+ .
Bine ca anunta scumpiri la abonament si vin cu jocuri de genul asta. Cea mai proasta luna de cand am PS+ .
Hai mah, nu mai fiti rautaciosi. Horizon Chase Turbo e chiar fun...pe mobil unde-i gratis
Nici nu mai tin minte cand am avut ps + ultima oara, nu prea imi pare rau, au fost maxim doua jocuri la care ar fi meritat abonamentul ca MP oricum nu mai joc.
Common.. abonamentul e de fapt pentru serviciile de MP. Ca primesti si jocuri free aia e besides the point.
^De ce as plati lunar ca sa ma joc multiplayer cand o pot face gratis pe PC? Pe tine te dau banii afara din casa?
Eu plateam abonamentul pentru jocuri indie pe care sigur nu le-as fi incercat niciodata altfel, am toate consolele de la Sony si pana acum merita. Problema e ca baietii au taiat jocurile de PS3 si Vita fara sa mareasca numarul de jocuri la PS4 astfel incat sa fie echivalent. Pentru jumatate din jocuri sunt dispus sa platesc cel mult jumatate din abonament. Sau deloc, ca PES pot sa il cumpar si sa il vand pe OLX cu investitie finala zero.
Daca vrei sa te joci pe PC nu e nici o problema, ce legatura au una cu alta? Anyway, n-are rost sa facem flame aici. Pana una alta jocurile de luna asta si din punctul meu de vedere sunt slabe, dar nu mi-a pasat niciodata.
Eu plătesc plusul doar pentru MP, nici nu mă uit la jocurile pe care le dau. Sunt jocuri pe care le poți cumpăra cu 50 de lei și revinde după ce te-ai saturat de ele.
Fiecare plateste pentru ceva anume, parca nu ati inteles asta pana acum. Unii vor MP, altii vor jocuri, altii vor MP + jocuri. Aia care spera sa primeasca AAA games in fiecare luna sunt tot aia care te intreaba daca pe Netflix gasesti filmele de la cinema pe luna in curs. Nu asa functioneaza lucrurile astea. Tot ce pot sa spun este ca pe langa unele jocuri slabute, au dat si multe jocuri bune sau unele mai putin cunoscute care s-au dovedit a fi bune atunci cand le-am jucat. Te ajuta sa descoperi, cum s-ar zice. Nu te costa nimic sa downloadezi si sa stergi, daca nu e pe gustul tau. Cand ii aud cu "eu nici nu descarc mizeria asta" imi vine sa rad. Se vede ca oamenii au prea mult content si nu mai pot sa se bucure de un joc cum trebuie, imediat vor ceva nou, ceva mai stralucitor.
Acum, ca nu ar trebui platit pentru MP, este alta discutie, dar ce sa-i faci..suntem deja pe drumul asta. O sa scoata astia plata pentru online cand nu vor mai avea cu ce sa ia fata competitorului.
Au schimbat jocul la PS+, va intra Detroit Becoming Human în loc de Pro Evolution Soccer 2019.
Hahaha ...just saw .
Este frenezie ( deluxe) adica inclusiv heavy Rain + beyond .
Asta da surpriza
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Pai chiar daca a mai fost, nu vad problema. Ei dau acum Detroit, nu Heavy Rain. Cel din urma trebuie privit ca un bonus.
Da stiu, nu ma plang, doamne fereste. De obicei daca au dat un joc nu il mai da o a doua oara.
Va imaginati ca ceva s-a intamplat ..asa High Level area.licente , drepturi de autor ,etc . Nu cred eu ca au ascultat ei de vocea jucatorilor care s'au plans de PES
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Bookmarks