Iti poti lua jocuri fara sa ai card atasat, nu poti cumpara servicii(ps plus, ea play) fara card atasat.
Salut. Am o intrebare legata de abonamentul ps+. Se merita sa încep cu perioada trial de 14 zile, sau e mai rentabil sa iau direct un abonament pe un an? Am vazut undeva ca dupa trial, te taxeaza automat pe luna de pe card, si nu stiu daca se poate anula ca sa nu se reinnoiasca automat.
Poti dezactiva din cont auto-renewal si nu te taxeaza dupa ce se termina perioada deja platita/trial.
Deci poti lua acel trial de 14 zile si abia apoi sa iei ab de 1 an.
Vor mai fi jocuri lansate day-one in Plus:
PlayStation’s Jim Ryan: ‘We’re making a completely new VR format for PS5’ | British GQOriginally Posted by GQ Magazine
Foarte buna stirea, dar cu siguranta nu vorbim despre titluri gen God of War sau Horizon, sar e clar ca jocurile de genul asta, A sau AA sau cum le zice, sunt bine venite![]()
Au anuntat asta?Eu chiar astept jocul de cativa ani de cand l-au anuntat si ar fi super bine venit pentru mine.
Also, pe Martie nu au de gand sa le anunte?![]()
Trebuia sa le anunte de miercuri si am crezut ca se pastreaza pt State of Play, dar nimic.
Posibil sa aiba de a face cu programul Play at Home care incepe pe 1 martie sau poate imca nu au finalizat discutiile de licenta cu jocurile pe Martie.
Ar fi "nesimtiti" sa faca parte din programul Play at Home. Trebuie sa dea 3 jocuri pe PS5 orice ar fi. Orice altceva e bonus strict pentru ca vor ei.
Doom Eternal, Watch Dogs Complete Edition and NHL 94 figureaza ca free in PS app dar in acelasi timp sunt ‘unavailable’. poate ca astea sunt pregatite ca jocurile free pentru Martie
E foarte probabil sa primim Final Fantasy VII Remake insa fara posibilitatea de a upgrada gratis pentru versiunea de PS5.
Am atasat si poza.
Also...
PS Plus members who redeemed FFVII R (PS4 Version) as a PS Plus benefit are not elegible for a free PS5 upgrade
Sony revealed that PS Plus subscribers, for the month March and on both the PS4 and the PS5, will be able to enjoy the following games: Final Fantasy VII Remake, Remnant: From the Ashes, Maquette, and Farpoint. In addition to this, subscribers can still also download and enjoy Destruction AllStars, which was made free as part of last month's lineup and will remain free to download until April 5.
Ce line-up, wow
O intrebare legata de playstation plus. Nu se poate activa trial-ul de 14 zile pe un playstation 5 cu cont de Romania?
Am adaugat un card Revolut Visa, apoi un Mastercard Brd si la ambele primesc acelasi mesaj cand incerc activarea:
"An unidentified error occurred. Try again in a few moments."
Bookmarks