Folosești aliasuri pe Gmail și poți face mai multe conturi pe aceeași adresă.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Etc.
Folosești aliasuri pe Gmail și poți face mai multe conturi pe aceeași adresă.
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Etc.
Am o problema, incerc sa activez trialul de 14 zile (nu am avut ps plus pana acum) insa nu merge. La checkout apare : an unidentified error occured. Am incercat cu 2 modalitati de plata diferite, stiti vreun fix?
Daca te uiti in urma cu vreo 10-20 de posturi s-a mai discutat. Nu retin sa se fi găsit vreo soluție.
Eu am avut o problema identica cu trialul de 14 zile insa nu am reusit sa o rezolv.
Am incercat dupa sa achizitionez un abonament plus pe un an, insa la plata am primit din nou eroare.
Pana la urma am cumparat din Altex si am activat cu cod abonamentul Plus pe un an.
Mai exista PS+ Trial de 14 zile ? L-am cautat pe https://store.playstation.com/en-ro/subscriptions pe US, UK si RO si nu l-am vazut listat .
eu nu am reusit sa ma conectez si am incercat si pe cont de ro, si pe uk. Am auzit mai multi care au patit asa. de fapt nimeni nu a zis in ultimul timp ca ar fi reusit sa activeze trialul din ce am vazut eu.
PlayStation Plus games for April: Days Gone, Oddworld: Soulstorm, and Zombie Army 4: Dead War – PlayStation.BlogLead Mudokons to freedom in Oddworld: Soulstorm. Devise techniques to survive Freaker hordes in Days Gone. Gear up and give zombies hell with your squad in Zombie Army 4: Dead War. The stakes are high whatever adventure you choose to play first. All three games will be available to download from Tuesday, April 6 – Monday, May 3.
Pai PS+ collection e doar pentru utilizatorii PS5. Days Gone (un joc excelent si nu prea vechi) este disponibil si pentru utilizatorii PS4.
Au inceput sa dea jocuri din ce in ce mai misto, pentru cei care abia au cumparat console....din pacate pentru old timers, nu stiu sincer ce ar putea sa ne dea ca sa fie toata lumea multumitaPoate daca ar implementa un sistem sa vada ca ai jocul si sa iti dea un voucher de 20 de dolari sa cumperi alt joc? Bine nu vor face treaba asta niciodata dar ar fi o idee?
20 de dolari e cam mult. plus ca nu vor da niciodata bani direct. probabil un sistem de puncte. sa zicem 10 puncte pentru fiecare joc pe care il aveai deja si la 100 de puncte, sa iti poti alege un joc dintr-o lista. it's still something. oricum, pentru PS Plus nu platesti neaparat pentru jocurile free, ci pentru a te putea juca online. jocurile sunt ca un bonus.
Sony looks set to announce ‘PlayStation Plus Video Pass’ | VGCOriginally Posted by Video Games Chronicle
Wreckfest e facut de developerii primelor FlatOut, care sunt jocuri foarte bune.
Super luna, foarte interesat mai ales de Wreckfest.
Imbunatatirile care le aduce versiunea de PS5: https://thqnordic.com/article/wrext-...-june-1st-2021 .
Luna asta e slaba rău de tot, un joc de supraviețuire, unul de bușit mașini și un FPS care e oribil cu un gamepad. Eu unul nu vreau sa mai aud de FPS-uri fără mouse pot sa fie și gratis nici măcar nu le mai adaug in cont. Am 4 console si un PC, puteți sa ma catalogați cum vreți dar pur și simplu mi se pare o experiența groaznica sa joci un FPS sau RTS/TBS fără mouse. Am încercat DOOM , Xcom 2 etc și e nașpa.
Aprilie a fost o luna bunicica cu Days Gone și Souls Storm
Daca te inveti, merg si fps-urile. Cand am inceput sa ma joc, aveam probleme sa trag pana si cu arcul pe consola. Acum mi se pare ciudat cu mouse-ul
Bookmarks