Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 279 of 304 FirstFirst ... 179 229 269 277 278 279 280 281 289 ... LastLast
Results 5,561 to 5,580 of 6065

Thread: PlayStation Plus

1. #5561 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Si mie mi se pare foarte scump pentru ceea ce ofera. Nici macar n-au inlcus varianta de PS5 a lui Spider-Man. Pentru a juca acel remaster, inca e nevoie sa cumperi Miles Morales Complete Edition, penibil...

2. #5562 SP
    Member gompo's Avatar
    Miles Morales pentru PS5 este inclus in PSPlus Extra!

3. #5563 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Foarte bine. Eu vorbeam de Spider Man PS5 Remaster.

4. #5564 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Nu merge streamingul pe PC si nici direct pe consola, desi in anunt scria ca Romania e in lista de tari in care serviciul va functiona. Sper sa fie doar o eroare temporara, doar pt chestia asta mi-am facut update la premium. Daca nu ii frec in nas de mincinosi ordinari.

5. #5565 SP
    Junior Member JDoe83's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Nu merge streamingul pe PC si nici direct pe consola, desi in anunt scria ca Romania e in lista de tari in care serviciul va functiona. Sper sa fie doar o eroare temporara, doar pt chestia asta mi-am facut update la premium. Daca nu ii frec in nas de mincinosi ordinari.

E bătaie de joc pe față, n-au pic de respect pentru clienți. Cu siguranță voi da downgrade la extra dacă nu remediază urgent problema cu cloud streaming.

6. #5566 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Am testat aseară streaming-ul si functiona cu Lords of Shadow 2.

7. #5567 SP
    Member felixanu's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Testat si la mine, functioneaza !

8. #5568 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Nu am fost interesat absolut deloc de noile abonamente. Intreb si eu: puteti downloada acele jocuri sau sunt doar stream din cloud?

9. #5569 SP
    Cele de PS3 sunt doar stream, restul se pot si descarca.

10. #5570 SP
    Junior Member JDoe83's Avatar
    Pe pc nu merge aplicația de streaming din pagina lor oficială. Dacă rămâne așa,e clar, o să dau downgrade la extra, nu o să le dau 100 de lei în plus doar pe câteva jocuri vechi și demo-uri.

https://www.playstation.com/ro-ro/ps...ng-started/#pc

11. #5571 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    M-am uitat un pic pe lista de Extra, am gasit 5 jocuri care as vrea sa le joc dar nu merita sa dau 455 de lei in plus pe upgrade.
    In lista pentru Japonia parca erau mai multe jocuri. O sa raman cu GamePass Ultimate si PS Plus Essential.

12. #5572 SP
    Just FYI: Extra & Premium vor primi mai multe jocuri in fiecare luna comparativ cu Essential, iar unele vor fi disponibile la lansare, de ex. Stray.
    Eu am facut upgrade la Premium pentru ca nu era diferenta mare de pret, dar daca voi considera ca nu merita dupa ce se termina voi reveni la Essential.

13. #5573 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Ai cont de Romania?

14. #5574 SP
    Yep. Fără niciun vpn. Am testat pe consolă direct.

15. #5575 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Si eu am jucat ieri pe consolă God of War 1 prin streaming. A funcționat fără probleme.

16. #5576 SP
    Just FYI: Extra & Premium vor primi mai multe jocuri in fiecare luna comparativ cu Essential, iar unele vor fi disponibile la lansare, de ex. Stray.
    Eu am facut upgrade la Premium pentru ca nu era diferenta mare de pret, dar daca voi considera ca nu merita dupa ce se termina voi reveni la Essential.
    Daca nu ai backlog mare de jocuri cumparate si GamePass poate merita, personal mi se pare slab plus ca nu iti da varianta de PS5 la toate jocurile alta politica imbecila ca la Esential. Generatia asta Microsoft se comporta exemplar fata de Sony.

17. #5577 SP
    GamePass e intr-adevar valoarea mai buna decat PS+ dar nu mi-as lua un Xbox sau Gaming PC doar pentru el.
    Iar exclusivele lor ma intereseaza mult mai putin decat cele de pe PlayStation.
    Dar sper sa se mai calmeze Sony cu politicile astea anti-consumer.

18. #5578 SP
    Daca nu vrei sa ratezi nimic cumperi PS5, XSX si PC. Eu le am pe toate dar dintre exclusivele Sony ma mai intereseaza cateva jocuri gen Horizon FW, Renturnal, Demon Souls dar pot sa astepte pentru ca oricum nu am timp suficient sa ma joc nici ce am cumparat in ultimii ani plus ce mai am pe GamePass.

Nu cred ca o sa se schimbe Sony prea curand atat timp cat lumea nu ii taxeaza financiar.
    Din contra baga mai multe politci anti-consumer...Nu ai vazut ce tupeu au avut sa ceara bani de la cei care au luat PS Plus/PS Now la reducere. S-au razgandit doar dupa ce au fost criticati de toata lumea. La fel si cu upgradul gratuit la Horizon FW.

19. #5579 SP
    Member mladin86's Avatar
    Dc iti trebuie xbox si pc . Ce joc este pe xbox dar nu l poti juca pe PC?

20. #5580 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    Deja au anuntat ce jocuri urmeaza sa iasa din catalog, pe modelul Game Pass, Netflix etc:
    https://www.pushsquare.com/news/2022...6E_NvDItnBvsjU

Don't forget these titles will no longer be playable even if you redeem them on your account past the specified dates — they don't act like PS Plus Essential inclusions. Once they're gone from the service, they can't be played.
    Nu condamn doar Sony aici, toti practica modelul asta.
    Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cu viata de adult abia reusesc sa termin un joc open world. Daca m-as fi apucat de RDR2 acum, probabil nu l-as fi terminat pana iesea din catalog in septembrie.
    Incep sa detest zona in care se indreapta business-ul asta de tip games as a service.
    Dupa ce ca practic inchiriezi niste jocuri digitale, mai si dispar din catalog random, desi esti abonat. Corporatiile au ajuns sa-ti dicteze programul de joaca. Ai dreptul sa accesezi oricand DOAR jocurile alea 2 lunare atata timp cat esti abonat (care oricum sunt slabe si nu prezinta interes).

Iar Tier-ul Premium mi se pare o gluma proasta ca numar de titluri si modul in care ruleaza.
    Catalogul de PS1/PSP este ca si cum nu ar fi, si nu inteleg de ce ar prezenta interes cand poti emula pe absolut orice device PS1/PSP cu 60fps si upscalling. Poti face jocurile de PS1/PSP sa arate ca niste remaster-uri 4K, extrem de usor.
    Just for fun, am in casa cel putin 20 dispozitive care pot emula toata libraria PS1/PSP perfect.
    As fi inteles valoarea PS+ Premium pt PS2/PS3 (mai greu de emulat), dar selectia este de tot rasul, si alea majoritatea ruland in cloud.
    Titlurile PS3 multiplatform deja ruleaza pe orice PC ieftin, asa ca nu vad de ce te-ai bucura sa le rulezi in cloud, pe PS5, la 720p, si cu o plata substantiala lunara.
    Titlurile PS3 only sunt prea putine in PS+ Premium, iar piata de console/jocuri PS2/PS3 SH e plina si sunt super ieftine.
    Si foarte important, PS5 nu va suporta niciodata jocurile PS3 Move, multe dintr ele sunt super fun si merita jucate.

Eu prefer in continuare jocurile in format fizic, chit ca platesc mai mult, sunt ale mele mereu, nu conditionate de un abonament, si nici nu dispar cand se inchide store-ul digital. Ce ma ingrijoreaza este cum va gestiona Sony piata asta pe viitor. Observ ca titluri importante (Returnal, Demon's Souls Remake etc. sunt EOL products. Pe canalele de distributie oficiale nu se mai gasesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 279 of 304 FirstFirst ... 179 229 269 277 278 279 280 281 289 ... LastLast