Eu m-am abonat pentru prima dată în Septembrie 2021 (269 lei sau cât era atunci, nu mai știu exact, oricum am plătit preț întreg), după aia am stat o perioadă scurtă fără abonament, după aia am mai plătit în Octombrie o lună până pe 3 Noiembrie 2022 (40 de lei), timp în care mi-am luat jocurile pe 2 luni, din 3 Noiembrie până pe 11 Decembrie iar am stat fără abonament, ieri mi-am luat essential pe 12 luni cu 134 de lei.
Salut! Mie îmi apare reducere în app. Am avut activ un abonament de o luna, în septembrie, pentru PS plus extra, dar cam atat.
Pe aplicatie nici la mine nu apare redus abonamentul pentru contul de Romania, desi nu am avut niciodata ps plus pe contul respectiv, dar pe contul de America, unde ps plus extra mi-a expirat pe 09.12.2022, imi apar reduse abonamentele.
Eu am cont pe UK, mi-a expirat in vara PS Plus.
Am incercat si din consola, si din App, apare pret intreg la subscription.
Mie pe cont de Ro cu abonament Esse tial activ îmi apare reducere de 30% upgrade la Extra/Premium.
Dacă vreau sa mai cumpăr un an de Essential este preț întreg de 269 lei.
@Aliosa: Asa imi apare si mie daca vreau sa fac upgrade de la Extra la Premium, discount 30%.
Eu am prins oferta de BF, am mai luat un an de Essential si dupa am facut upgrade la Extra. Si am avut discount la ambele variante
Azi am reusit sa reactivez doua essential direct de pe consola la 134 lei/cont; in browser nici azi nu aparea reducerea.
Au fixat de astazi, apare la toata lumea pretul redus, trebuie doar sa fiti logati in cont.
Pai spune clar, apare la subs noi sau la cei cu psplus expirat. Poate de asta nu va apare.
https://blog.playstation.com/2022/12...hell-and-more/
Jocurile noi adăugate la PlayStation Plus din 20 dec:
Farcry 5, New Dawn, Primal
WW2k22
Ambele Middle Earth
Și câteva jocuri de pe PS3, PSP
Salutare.
Un amic si-a facut azi de pe telefon un cont nou PSN (pe regiunea Romania, nu a mai avut cont inainte), l-a incarcat cu 500 lei, si a incercat sa activeze PS Plus Extra cu reducere, dar nu apare reducerea pe nicaieri. ii cere 450 lei/an. Deja a consumat 120 lei pe EA Play pe 12 luni.
Ce poate sa faca sa rezolve?
Multumesc anticipat.
Bookmarks