Deal 2: Battlefield 3 – Was �59.99/€69.99, now �29.99/€39.99. Additional 10% discount for PS Plus members. Offer expires 11.59pm on 4th December.
Deal 2: Battlefield 3 – Was �59.99/€69.99, now �29.99/€39.99. Additional 10% discount for PS Plus members. Offer expires 11.59pm on 4th December.
Prin urmare Electronic First au dat-o in bara grav cu cardurile pe care le cumparam de la ei. Accepta plati dupa care nu-ti livreaza nimic si te aburesc ca ar fi bine sa renunti la reclamatiile prin Paypal ca sa poata initia refound-ul, de fapt e teapa ca daca renunti la reclamatie o iei fix in mana ca se considera caz inchis si atunci astepti sa colaboreze ei cu tine...ceea ce nu se va intampla cu siguranta.
Deci recomandarea mea si a lui gugukalimero este sa nu mai apelati la serviciile ELECTRONIC FIRST.
Sunt in exact aceeasi situatie. Dupa cateva ore am primit mail'ul si de cateva ore astept si nimic, la mail'uri nu mai raspund. Daca / cand ma sune am sa ii anunt politicos ca data viitoare imi mut banii la alt comerciant. Pacat, isi facusera un renume de care nu se vor mai bucura.
Prin urmare Electronic First au dat-o in bara grav cu cardurile pe care le cumparam de la ei. Accepta plati dupa care nu-ti livreaza nimic si te aburesc ca ar fi bine sa renunti la reclamatiile prin Paypal ca sa poata initia refound-ul, de fapt e teapa ca daca renunti la reclamatie o iei fix in mana ca se considera caz inchis si atunci astepti sa colaboreze ei cu tine...ceea ce nu se va intampla cu siguranta.
Deci recomandarea mea si a lui gugukalimero este sa nu mai apelati la serviciile ELECTRONIC FIRST
SAL in dimineata asta am comandat un psn card de pe ELECTRONIC FIRST inainte sa vad cele postate mai sus . sunt sanse sa primesc codul?sau bani inapoi? si inca o intrebare de pe Jocuri Console a cumparat cineva , e sigur? multumesc anticipat
Got a BF limited edition in $15. Deal 2 waste
Sent from my S2 using Tapatalk2
Asa am patit eu acum vreo 2 luni. Numarul de telefon din confirmare trebuie sa fie acelasi din paypal. Mi-au facut refund automat, am discutat cu cineva de la ei de la suport ca in acea perioada aveam un alt numar de tel ca imi crapase cartela. Au inteles, am plasat iar comanda, dupa care mi-au anulat-o si refund pe paypal fara sa ma mai intrebe de confirmare sau altceva. Iar mail-uri peste mail-uri si intr-un final am pus comanda si mi-a venit codul. In orice caz, toata abureala a tinut cam vreo saptamana. Cei care ati facut deja comanda, va sfatuiesc sa va tineti de capul lor.
buna ziua ma ajutati va rog am platit azi 17.99 3 luni inainte de asta mai aveam 16 zile acum dupa ce am cumparat tot 16 zile imi arata deci ce sa intamplat raman fara bani si fara ps plus va rog indrumatima???????
Acum am ajuns acasa si cand am verificat emailu am gasit codul de psn cumparat de pe Electronic First fara sa imi ceara in prealabil nici o confirmare telefonica, sper ca si la ceilalti care au avut probleme li s-au rezolvat. totul a fost ca inainte am facut plata la ora 10-30 iar la 12 -15 am primit emailul cu codul doar ca nu eram acasa. spor la gaming
buna ziua ma ajutati va rog am platit azi 17.99 3 luni inainte de asta mai aveam 16 zile acum dupa ce am cumparat tot 16 zile imi arata deci ce sa intamplat raman fara bani si fara ps plus va rog indrumatima??????? va rog mult ca sunt disperat
Eu de 10 UK...in fine, am cumparat de la AllRo si am cerut refund la EF.
@poptean ai mai postat acelasi lucru acum 20 de minute, ai rabdare pana iti va raspunde cineva!
Daca mai aveai 16 zile de Plus, ar trebui sa ti se mai adauge inca 90 de zile sau cat ai cumparat (pt ca nu este clar din mesajul tau) incepand cu data de finish a actualuli abonament. Ai facut achizitia via PS3 (consola) sau online pe web? (SEN)
a zis ca face afacere
$20 Playstation Network Pre paid code (US CODE)
Our Price: �16.99
PlayStation Plus US Update: Return To Rapture Free in BioShock 2 � PlayStation Blog
BioShock 2 (PS3)
Free for Plus members
Rockstar Games Collection Edition 1 (PS3)
10% off for PlayStation Plus members (Regular price: $59.99, PS Plus Price: $53.99)
Puddle (PS3 and PS Vita Versions)
50% off for PlayStation Plus members (PS3 Plus Price: $3.50; PS Vita Plus Price: $2.80)
Am gasit pe zavvi asta. Poate ajuta pe cineva. Nu stiu insa daca trimit cod pe mail sau este un voucher fizic.
PlayStation Plus Card 1 Year Subscription PS3 | Zavvi.com
De cum s-au hotarat sa adauge jocuri full ca la inceput nu era asa puneau niste tropete de jocuri.
Bookmarks