Si la mine a mers pana la urma 25GBP, cont UK, platit direct din PS5, cu card ING RO.![]()
Stie cineva ce jocuri se mai pot juca in 2 de la distanta, in stilul jocului A Way Out? Adica co-op nu sa ne batem intre noi...
Nu am căutat de ce, dar am impresia că e o limită dată de OS-ul consolei. Înregistrează în buclă ultimele 60 de minute mereu, indiferent dacă le folosești sau nu. O oră de video ocupă multișor, practic din cei 825 GB din stocarea internă, doar 667 sunt disponibili pentru stocarea utilizatorului și cei 158 de GB o parte sunt rezervați în permanență pentru ora de înregistrare.
Salutare.
Vad ca au bagat iar oferte doar la abonamentele PS Plus Extra si Premium, valabile pana in 13 ian 2023, probabil doar pentru clientii noi.
PS Plus Extra este acum 105 lei pentru 3 luni sau 269 lei pentru 12 luni (pret identic cu Essential, care nu are vreo reducere)
PS Plus Premium este acum 147 lei pentru 3 luni sau 369 lei pentru 12 luni.
Enjoy!
Da, plus ca poti incerca anumite jocuri inainte de lansare si mai ai optiunea de a face streaming.
din pacate nu poti face downgrade, dar poti incerca cu un mail la ei poate te ajuta.
Also pentru la premium ai si jocurile vechi care au fost remastered exemplu Yakuza 5 pe care nu il poti juca doar cu extra chiar daca varianta remastered a fost pentru ps4.SMH
PlayStation Plus Game Catalog lineup for January: Back 4 Blood, Devil May Cry 5: Special Edition, Life is Strange and more. | PlayStation.Blog
All games will be available on Tuesday January 17.
PlayStation Plus Extra and Premium | Game Catalog
PlayStation Premium | Classics
- Back 4 Blood | PS4, PS5
- Dragon Ball FighterZ | PS4
- Devil May Cry 5: Special Edition | PS5
- Life is Strange: Before the Storm | PS4
- Life is Strange | PS4
- Sayonara Wild Hearts | PS4
- Jett: The Far Shore | PS4, PS5
- Just Cause 4: Reloaded | PS4, PS5
- Just Cause 4 | PS4
- Omno | PS4
- Erica | PS4
- Syphon Filter 3 | PS1
- Star Wars Demolition | PS1
- Hot Shots Golf 2 | PS1
Salutare. Caut sa-mi prelungesc abonamentul ps+, dar vad ca nu se mai gasesc carduri pt 1 an. De cand s-a schimbat ps+ le-au scos de la vanzare?
Salutare, eu asa stiu. Cred ca s-au prins ca lumea cumpara in prostie abonamente de black friday ca sa faca bisnita cu ele si au stopat. Are destul de mult sens sa le scoata oricum, pentru ca nu trebuie sa mai plateasca nici % la terti, iar lumea deja este obisnuita cu subscriptiile. Mai bine controleaza ei direct totul.
PlayStation Plus free games for February 2023:
Available February 7 -March 6
Destiny 2: Beyond Light (PS5, PS4)
OlliOlli World (PS5, PS4)
Evil Dead: The Game (PS5, PS4)
Mafia: Definitive Edition (PS4)
Source: Gamespot
Bookmarks