In aplicatie iti apare luna/zi/an. Adica urmatoarea plata se va face azi. Ai incercat sa te deloghezi si sa te reloghezi din aplicatie?
Luna aceea gratis ai folosit-o pana la expirare?
Cardul de 12 luni l-ai activat pe 04.04.2022?
In aplicatie iti apare luna/zi/an. Adica urmatoarea plata se va face azi. Ai incercat sa te deloghezi si sa te reloghezi din aplicatie?
Luna aceea gratis ai folosit-o pana la expirare?
Cardul de 12 luni l-ai activat pe 04.04.2022?
Aparent, luna gratis a fost de fapt cumparata cu 40 lei, nu stiu de ce aveam impresia ca a fost gratis. Cardul de 12 luni l-am activat in 12.03.22.
Am rezolvat problema, pe consola cred ca a inregistrat cum ca a fost procesata plata pe 4.4.23 de accea imi arata ca expira in 2024.
Trimis de pe al meu SM-G998B folosind Tapatalk
32 Games Will Be Taken Off PS Plus Extra, Premium Next Month
O alta decizie imbecila a Sony - sa scoata un exclusiv bun din catalog
Sunt curios daca se vor obosi sa dea un motiv pentru asta
The complete list reads as follows:
Marvel's Spider-Man: Game of the Year Edition
Marvel's Spider-Man
FlatOut 4 - Total Insanity
Deadlight: Director's Cut
Homefront: The Revolution
Mighty No. 9
Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered
Shenmue III
This War of Mine: The Little Ones
Metro: Last Light Redux
Metro 2033 Redux
Kingdom Come: Deliverance
Chocobo's Mystery Dungeon: Every Buddy!
Left Alive
Star Ocean: First Departure R
Balan Wonderworld
Resident Evil
How to Survive: Storm Warning Edition
Pixel Piracy
Last Day of June
Virginia
Dreamfall Chapters
TT Isle of Man: Ride on the Edge 2
MX vs. ATV All Out
Tour de France 2021
Graveyard Keeper
KONA
Relicta
Windbound
Chronos: Before the Ashes
Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition
Din pacate aici a ajuns industria, clientul e ok sa inchirieze jocuri digitale, fara vreun control asupra ce intra/iese, si cand.
Platesti, nu detii nimic, si mai trebuie sa ai si grija sa-ti faci calendarul dupa cheremul lor.
De curiozitate, daca as instala acum Spider-Man, as mai putea sa-l joc de luna viitoare?
Ma astept ca cei care au deja instalate jocurile ce urmeaza sa iasa, sa le poata juca in continuare, altfel ar fi chiar bataie de joc.
Nu le iau partea pentru ca s-au tiganit de ceva vreme incoace dar faza cu abonamentul e la fel si la concurenta. Pe langa asta, cumva trebuie sa te astepti la chestii de genul pentru ca e abonament. Daca vrei sa detii ceva dai cu banul (digital sau format fizic).
De ceva vreme incoace am vazut ceva mini afaceri cu inchiriere de conturi. Ma mir ca nu le da nimeni report
La fel ca la Xbox Game Pass, jocurile pot fi jucate doar atata timp cat sunt incluse in abonament. Diferența e ca ăia, până acum, nu au scos nici un exclusiv, din ce stiu eu.
Pana la urmă, nu e ceva nou, jocuri vin si pleacă din abonamentele astea în fiecare lună. Dar mereu e cineva cu "surprised Pikachu face" cand se întâmplă să iasă vreun joc mai cunoscut...
I know, eu ma refeream la toti, nu doar la Sony. La Microsoft a iesit Quantum Break, dar cica e temporar.
Deci, chiar si daca il ai instalat, odata ce l-au scos, e by-bye! Wow . Raman la PS Plus Essential si colectia mea de discuri.
Eu aveam oricum primul joc Spider-Man digital ca bonus la Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition, dar e nasol într-adevăr că scot exclusivități. Poate le vor adăuga la loc, doar alții (adică Microsoft) fac la fel. Cred că jocurile vechi (relativ) exclusive vor apare la PS Plus Extra permanent la un moment dat. Jocurile respective sunt deja vechi și lumea le-a cam jucat sau ar fi trebuit să le joace. Nu apăr tactica Sony, tot ce se scoat de la Extra sau de la Essentials e o pierdere pentru noi.
Apropo de jocuri care apar la PS Plus și pe care le avem instalate de pe disc. A testat cineva dacă un joc instalat de pe disc se poate lansa fără mari probleme când apare digital la PS Plus? Cred că am spus că voi testa, dar am uitat.
Pai au mai fost jocuri date la PS+ si care fac parte din catalog. Deci nu ar avea de ce sa fie asta un motiv.
Leak cu jocurile lunii Mai:
- GRID Legends (PS4/PS5)
- Chivalry 2 (PS4/PS5)
- Descenders (PS4/PS5)
https://blog.playstation.com/2023/05...-trek-to-yomi/PlayStation Plus Monthly Games for June: NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 and Trek to Yomi
NBA 2K23 | PS4, PS5
Jurassic World Evolution 2 | PS4, PS5
Trek to Yomi | PS4, PS5
Leak cu jocurile lunii Iulie:
- Call of Duty Black Ops Cold War (PS5 | PS4)
- Alan Wake Remastered (PS5 | PS4)
- Endling - Extinction is Forever (PS5 | PS4)
Bookmarks