Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 297 of 303 FirstFirst ... 197 247 287 295 296 297 298 299 ... LastLast
Results 5,921 to 5,940 of 6058

Thread: PlayStation Plus

1. #5921 SP
    Member snk2's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Are cineva vreun cod de PS Plus pentru 48 de ore? pot sa ofer 15lei prin transfer.

Am nevoie sa am PS Plus doar cat imi downloadez salvarile din cloud si nu as plati 41lei pentru o luna si sa-l folosesc doar 15min.

Sau are cineva idee de unde pot sa iau cat mai ieftin si cat mai putin timp?
    Din pacate va trebui sa platest pt o luna. Coduri de PS+ care sunt de de 14 zile nu functioneaza pe conturi pe care ai avut deja activat candva PS+.
    Iar de 48 de ore eu nu stiu sa fi existat vreodata coduri, ci doar un trial pe care il puteai activa de pe consola (pe vremea PS4 puteai sa activezi acest trial de mai multe ori, daca aveai abonamentul expirat, dar au scos si optiunea asta in urma cu vreo 4 ani)

Cred ca singurul trial de PS+ care mai exista o poti activa o singura data pe o consola noua.

2. #5922 SP
    Member mafiozzoxp's Avatar
    De mentionat ca pe PS4 puteai sa faci linisit backup la salvari direct pe stick usb, pe PS5 te forteaza cu PS Plus. Greedy

3. #5923 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    De menționat ca inca mai poți face asta si pe PS5, dar doar la save-urile pt jocuri de PS4. La jocurile de PS5 e valabila treaba cu cloud-ul. O mânărie infectă.

4. #5924 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Poti face asta si cu jocurile de PS5, doar ca procesul e putin diferit.

https://www.playstation.com/en-ro/su...-ps5-data-USB/

5. #5925 SP
    Poti, dar nu e chiar aceeași chestie. Pt jocurile de PS4 poti sa faci back-up doar la cele la care vrei sa faci, tu alegi. Ceea ce e util cand faci save scumming la unele jocuri pt ca poti copia rapid doar save-ul ala. Sau cand nu ai un stick de zeci de GB.
    Prin metoda de mai sus poti face backup doar la toate save-urile din PS5, care la mine deja au aproape 30gb si ar dura ceva pana se copiază.

6. #5926 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    PlayStation Plus Monthly Cost Soars by 600% in Turkey, Sparking Outrage
    ISTANBUL, TURKEY - Sony Interactive Entertainment has left Turkish PlayStation Plus subscribers stunned and infuriated as they announced a staggering price increase of over 600% for the monthly subscription service. Effective immediately, the monthly cost has surged from 400 Turkish Lira (TRY) to a jaw-dropping 2,340 TRY, sending shockwaves through the gaming community.
    Cati dintre voi aveti conturi de Turkey?

@GabiCutlac - imi vine greu sa cred ca save-uri tale au 30GB. Cel mai probabil ai video-uri de la trofee sau alte capturi din jocuri.

7. #5927 SP
    Pozele si clipurile sunt separat. Nah, nu am 30gb, am doar 23... De ce nu ai crede cand sunt jocuri cu save files de cateva sute de mb?

---------- Post added 06-09-2023 at 20:57 ----------

Sa le mulțumească turcii cetățenilor binevoitori din celelalte țări care le-au invadat teritoriul virtual ca sa-si faca plus eftin. Ca altfel poate scăpau de scumpire, dar Sony nu se satură si probabil a observat mișcarea...

8. #5928 SP
    Manager paul's Avatar
    Greu de crezut, dar e adevarat. Plus ofera 100GB storage in cloud:
    Quote Originally Posted by PlayStation Support
    You can save up to 100 GB of PS5 saved data and 100 GB of PS4 saved data. The number of PS4 saved data files you can store is limited to 1000.
    PlayStation Plus cloud storage for PS5 consoles

9. #5929 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Au aparut si preturile noi:

12 luni
    Essential: 350 lei (vs. 269 lei)
    Extra: 615 lei (vs. 450 lei)
    Premium: 755 lei (vs. 550 lei)

3 luni
    116 lei
    185 lei
    231 lei

1 luna
    44 lei
    68 lei
    84 lei

10. #5930 SP
    Member omega's Avatar
    Foarte scump pentru ce ofera. Eu luasem extra anul trecut si desi initial erau cateva titluri misto pe care nu le jucasem ce au oferit pe parcurs a fost sub asteptari. Voi ramane le essential si ala luat doar cand prind reducerea aia de 50% (daca o vor baga si pe aia) si asta doar pentru ca au legat componenta multiplayer de abonanemnt, altfel ma lipseam linistit de "ofertele" lor.

11. #5931 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Ei incearca sa concureze dar nu prea le iese. Nu tin minte sa fi vazut la lansare un titlu publicat de Sony la PS+ Premium.

12. #5932 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Culmea mie imi expira abonamentul de Premium saptamana viitoare. Oricum l-am luat degeaba, cateva jocuri ce am jucat si alea de pe PS3. Intre timp eu am facut migrarea la essential (sincer nu stiu de ce il tin si pe asta ca abia daca joc ceva online??? iar ce jocuri ofera ei nu ma intereseaza) si am primit mail astazi ca s-au schimbat preturile insa vor intra in vigoare din 6 noiembrie 2023. Eu voi plati 269 lei saptamana viitoare pe un an de essential, ei asa sustin.
    Attached Images Attached Images screenshot_20230907-011806.png

13. #5933 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Ieri dimineata aveam preturile vechi.
    Acum s-au actualizat preturile in aplicatie.
    Am primit si e-mail ca se scumpeste si mai zice ceva:

"Această creștere a prețului nu va intra în vigoare până la următoarea dată de reînnoire, și anume 6 noiembrie sau după această dată. Cu toate acestea, orice schimbări pe care vrei să le faci asupra abonamentului înainte de următoarea dată de reînnoire, cum ar fi treceri la versiuni superioare, treceri la versiuni inferioare sau cumpărarea de timp suplimentar, îți vor actualiza planul în funcție de noile prețuri."

Ceea ce inseamna ca daca modific abonamentul sau cumpar inca 1 an voi plati pretul marit.
    Mie imi expira pe 27.02.2024. Astept Black Friday, daca vor da ceva ok la reducere.

14. #5934 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Effective immediately, the monthly cost has surged from 400 Turkish Lira (TRY) to a jaw-dropping 2,340 TRY
    Foarte bine le-a facut, daca si fi SONY sau Microsoft as inzeci pretul pentru Turcia, Argentina sau alte paradisuri din astea fiscale.

Adica, niste prosti fac lobby zeci de ani ca sa scoatem si noi capul, reusim intr-un final sa aducem PlayStation in Romania si lumea isi face conturi pe Turcia ca e de 10 ori mai ieftin.
    Pana sa ii 'gineasca' SONY ca fac magarii, n-au avut o problema cu asta turcii, le convenea sa aiba 5 milioane de abonati 'turci', acum ca i-a prins SONY cu mana in dulceata se infurie...
    Foarte bine, sa fie furiosi si data viitoare nu mai lase totul la liber SONY Europe sau cine e responsabil. La fel sper sa pateasca si Argentina cu Xbox, sper sa li se inzeceasca preturile la GamePass astfel incat sa nu-si mai permita nimeni si sa plece si SONY si Microsoft de acolo.

Dar stai frate, noi toti restul suntem prosti si platim, eu am in Romania 2 milioane de jucatori pe PlayStation dar oficial figurez cu 700.000 ca pun ei preturi cum vor ei.
    N-am nici o problema cu posibilitatile lor, ai tara saraca si vrei totusi sa lansezi un serviciu de gaming cu marketplace, baga taticule limitare prin IP sau daca nu se poate prin IP baga limitare la tara emitenta a cardului bancar si la reverede, sa termine odata cu mizeriile alea de gift cards si toate site-urile fantoma.
    Nu se poate aia e, nu lansezi si gata, te retragi! Sa plece, chiar daca asta implica sa nu mai pot folosi Xbox in Romania. F*it, mai bine asa decat sa ne dam turci sau bolivieni sau whatever...

Sau, daca nu pot limita haosul si totusi vor sa nu fie comunisti, sa faca toti un store Global cum are Nintendo si astfel impiedica orice frauda/minciuna, e.g. toate tarile din Uniunea Europeana care n-au store dedicat in moneda lor sunt bagati la gramada intr-un store global cu preturi in Euro si la revedere, cum are si Romania la eShop, e tara suportata oficial dar cu store in Euro:

-- Traiesti in Armenia sau in Turkmenistan si n-ai regiune oficial suportata, nici o problema, te las sa joci, dar iti dau automat redirect catre Store-ul global unde pot controla preturile astfel incat sa fie echitabil pentru toata lumea, nu sa te las sa alegi tu ce vrei in functie de pret ca la Selgros.
    -- Te-am detectat ca stai in comuna Magurele si te dai turc/argentinian, pac ti-am dat un pop-up in bot si la revedere.
    -- Esti cetatean cinstit care locuiesti in Adana si castigi 200$/luna, te-am detectat ca esti cinstit, ia tati abobament cu 1$/luna, n-am nici o problema cu asta.
    -- Te-am detectat ca esti Uzbek si n-ai nici un suport oficial, nu te discriminez, te las sa joci, dar iti cer un card bancar mandatory la crearea contului PSN/MS/Nintendo si in baza acelui card bancar decid unde te asignez.
    -- Esti cinstit si bagi tara Uzbekistan si card emis de banca din Uzbekistan super, te bag automat in store-ul global.
    -- Esti magar si vrei sa ma minti incercand sa alegi Turcia la account creation si-mi bagi card de Uzbekistan, pac eroare 'please choose another region'.
    -- Esti un smecher natural si traiesti in Uzbekistan dar ai un unchi care lucreaza in Turcia si are card bancar de Turcia, mult succes si cale batuta, fa linistit account pe Turcia, ca folosind VPN nu te pot limita altfel.

Referitor la cresterea preturilor, era de asteptat, cand absolut tot in afara de aerul pe care-l respiram se scumpeste era o mare greseala sa ne gandim ca preturile astea ar putea ramane la fel.
    E pacat, pentru cativa o sa fie capat de linie si nu pentru ca nu-si permit neaparat ci pentru ca vor alege sa faca altceva cu acea suma de bani.
    Refuz sa cred ca o persoana care benevol alege sa cheltuiasca mii de euro/an pentru un hobby absolut optional se impiedica de 100/200RON in plus pe an la o subscriptie.

15. #5935 SP
    @GabiCutlac - nu mi-a venit sa cred pentru ca ultima data cand m-am uitat la mine nu aveam mai mult de 5-6 GB si asta dupa ani intregi de jocuri PS4 si PS5, cu multe demo-uri si jocuri descarcate de pe PS+.
    Dar acum vad ca am ajuns si eu la 9GB cu save-urile. M-am uitat mai in detaliu si se pare ca GT7 are un save file de 500MB si Dreams de 1GB, si altele relativ putine care trec de 100MB.
    Nu inteleg de ce au nevoie de asa mult spatiu, dar posibil ca unele jocuri pun in folder-ul cu salvari si alte date ( track replays pentru GT7, nivele create pentru Dreams, screenshot-uri din joc, etc. ).
    Si am mai observat ca demo-urile isi creeaza si ele save-urile proprii care nu sunt sterse o data cu aplicatia, deci poate mai poti reduce din spatiul ala stergand acele save-uri.

EDIT: cu preturile astea probabil voi trece la Extra de la Premium, si cumpar doar cand vor avea reducere pe Store.
    Ultima data vad ca am dat 412.50 RON in Iunie pe un an de Premium, sper sa aiba si anul viitor o reducere asemanatoare.

16. #5936 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Am esential pana pe 16/02/2025, il tin mai mult pentru salvari in Cloud si in cazul in care mai baga un joc de care sunt interesat dar ma gandesc sa il anulez odata cu scumpirea asta, am foarte mule jocuri cumparate in "backlog" plus ce mai intra pe GamePass iar timpul e limitat.

Pe langa abonamentele PS/Xbox mai am Youtube Premium, Netflix, se aduna iar trendul la toti e sa creasca preturile de parca noi muncim ca sa la platim lor abonamente tot mai scumpe.

17. #5937 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    In completarea si in sprijinul monologului de mai sus de pe pagina anterioara (scuze, nu mai am Edit), uitati-va ce haos a provocat SONY prin incetarea suportului oficial in Rusia.
    Cred ca sunt sute de petitii pe internet ca au nenorocit oameni din foarte multe tari, urla astia toti din Armenia, Georgia, Azerbaijan, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kirgizstan, Moldova, Belarus etc ca i-au nenorocit pe toti care evident ca isi creeasera conturi pe Rusia.

Un store global pentru 'si altii' in EUR/USD ar fi rezolvat toate problemele. Gen eu iti ofer alternativa asta, vrei bine, nu vrei... la revedere.
    Dar era biiiiiiiine in Rubla ruseasca hehe, sa tot cumperi la moca asa, nu e de mirare ca pe PSN Profiles sunt 100,743 de 'rusi' in Leaderboards...

18. #5938 SP
    E decizia noastra ce facem cu banii la urma urmei, nu are rost sa platim o gramada de servicii din astea daca nu ne permitem sau nici macar nu le folosim .

19. #5939 SP
    Member cosmin1088's Avatar
    @Xander RO, de acord cu tine, dar pana la:

Refuz sa cred ca o persoana care benevol alege sa cheltuiasca mii de euro/an pentru un hobby absolut optional se impiedica de 100/200RON in plus pe an la o subscriptie.
    Pe mentalitatea astea se bazeaza toate corporatiile si toti cei care scumpesc in general.
    Vad prin comentariile de afara argumente gen "it's just the price of a fast food menu, if you can't afford it, go home".

Da, nu e un capat de tara ca s-a scumpit PS+, dar toate serviciile, mancarea, taxele, facturile, mai nou TVA-ul, etc, absolut orice creste constant.
    Toate astea se aduna.
    Apoi avem shrinkflation, portii si ambalaje mai mici, deja suprapuse cu inflatia.
    Apoi avem calitatea execrabila. Nu stiu voi, dar eu comand takeaway des si ma bufneste rasul cand vad cum au scazut calitatea si cantitatea la restaurantele de la care comandam des. Nu stiu cum sa mai jecmaneasca clientul.
    Consumatorul ar trebui sa fie mai responsabil si sa ceara CALITATE atunci cand i se cer bani mai multi.

Eu pot sa traiesc fara multe servicii, si tot mi se pare ca dau destul de mult. (Netflix (unde mi s-a dublat pretul), HBO Max, PS+ Essential, Spotify, Emag Genius).
    La Youtube o sa fac mereu tot posibilul sa nu dau bani Google, am Revanced pe mobil si SmartTube pe Android TV, ambele au niste feature-uri atat de misto (ex. Sponsor Block) care nici macar nu exista in Youtube Premium.

Totusi, am speranta ca economia de piata e un organism care se autoregleaza. Nu poti sa scumpesti in permanenta, fara beneficii pentru consumator. Timpul ne va spune daca vor avea de suferit cu miscarea asta sau nu.

20. #5940 SP
    Member omega's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmin1088 View Post
    Vad prin comentariile de afara argumente gen "it's just the price of a fast food menu, if you can't afford it, go home".
    Foarte bine, lasa-i sa zica iar apoi sa vina sa planga despre faptul ca nu sunt jucatori in multiplayer. Avem cap, la ce ne mai trebuie si minte ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 297 of 303 FirstFirst ... 197 247 287 295 296 297 298 299 ... LastLast