Gandirea gaunoasa este atunci cand stai pe margine si bocesti, cu ochii inchisi la ce se intampla in jur, visand la cai verzi pe pereti si crezandu-te cel mai special din univers.
Ce sa vezi, nu esti. Totodata, repet, ipocrizia si nu numai, este in gena poporului astuia blestemat.
Romanii, in general, mustesc de asumare si nu numai. Ne pricepem cel mai bine la toate si, atunci cand ceva nu ne convine, suntem victimele perfecte. Ba mai mult, barna din ochiul vecinului este intotdeauna mai atractiva decat barna din ochiul propriu. Si stii de ce? Pentru ca e “ze easy way”.
Cat despre generalizare, da, in momentul in care, pe unde umbli in tara asta, dai preponderent numai de ipocriti, fatarnici, cocalari.. samd, atunci, acestia reprezinta o majoritate, nu o minoritate. Drept urmare putem vorbi despre generalizare fara a comite o crima.. cel putin dpdv al definitiei din dex.
Din partea mea, puteti critica oricat Sony, nu am actiuni acolo. In schimb, ma deranjeaza maxim ipocrizia asta crasa si bocetele nefondate. Sa te plangi ca au pus 5 lei in plus pe luna la abonament iar tu dai 27 RON pe zi pe tigari, mi se pare nu jenant, mi se pare de noaptea mintii, atata tot.
Traiti in continuare in lumea voastra, voi cei care ganditi asa.
PS: cand cresc accizele, nu va mai vad plangandu-va(si asta e doar un exemplu). Aia nu sunt niste nenorociti… hai ca ma ia capu’. Ma opresc.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks