Cred ca singura posibilitate e sa iti iei pe alt cont daca vrei sa cumperi la reducere....
Cred ca singura posibilitate e sa iti iei pe alt cont daca vrei sa cumperi la reducere....
La concluzia asta am ajuns si eu, doar ca nu o sa imi schimb contul, mai degraba renunt definitiv la consola. Mentalitate de firma de cartier, pentru un castig mic acum si-au stricat iremediabil imaginea.
pai nu trebuie sa-l schimbi, iei pe alt cont si poti juca multiplayer in continuare de pe al tau, daca zici ca doar asta te intereseaza
Cod de essentials ? Exista asa ceva ? Eu luam inainte de pe la altex/emag abonament anual cu cod, dar asta inainte sa sparga ei abonamentele in 3. Nu am vazut nicaieri cod de essentials. Se vand la noi ?
LE: O sa trec la essentials cand ma vor lasa sau poate chiar fac o pauza pana la urmatoarea oferta. In orice caz, au gandit-o f prost baietii de la Sony, eu unul o sa ii tin minte.
Din cate stiu eu, doar abonamentul de baza se gaseste oriunde in magazin. Daca vrei sa upgradezi, platesti online. Mergi la altex sau orice alt retailer care are vreo oferta mai okey, si activezi codul cand iti expira actualul abonament
Salutare. Reducerea de 25% la ps plus cum se aplica?
Doar pentru PS Extra si Premium? Eu am ps plus luat la inceputul lunii strict ptr online, pe 1 luna. Credeam ca acum pot lua pe 1 an cu 25% reducere. Dar se pare ca nu merge. Ne- a tras-o sony.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 17-11-2023 at 21:32 ----------
Nu se mai gaseste nimic in magazin. Acele prepay carduri au fost anulate/ retrase de cand a apărut extra si premium.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anul trecut, pe vremea asta, imi prelungisem PS+ cu 50% off.
Azi am dat cancel la subscription, din pacate oferta nu mai exista anul acesta (cel putin pana in momentul de fata), iar odata cu price hike-ul si cu faptul ca oricum nu ma joc MP deloc...
Credeti ca sunt sanse sa mai vedem vreun promo pana la Craciun?
Tocmai s-a terminat o reducere de 30%, nu stiu exact cat a durat dar am apucat sa iau essentials pe 1 an. Si acolo a fost cu cantec pentru ca initial ofereau 30% doar la premium si extra, cel essentials era full price. Dupa ce le-am umplut frigiderul (si aparent multi altii pe internet) a doua zi surpriza era si essentials la 30% reducere. E posibil sa mai fie vro reducere dar daca nici mp nu joci chiar nu vad rostul sa mai dai bani la avarii astia. Platesc 350 pe an ca sa ma pot juca 5 meciuri de fifa pe saptamana.
Am dat si eu cancel la PS Plus. Nu dau 350 pe an doar pt niste jocuri de mana a treia. Multiplayer nu joc, deci efectiv sunt bani aruncati.
Am Gamepass Ultimate pe XSX si baga acolo destule faine plus ce mai am in backlog, n-am timp sa le joc pe toate.
Asa ca dupa 8 ani de abonament zic pas.
The PlayStation Plus Monthly Games for January :
• A Plague Tale: Requiem
• Evil West
• Nobody Saves the World
Tocmai când mi-a expirat abonamentul, au băgat și ei o lună bună.
Am primit oferta cu discount de 25% la abonamentele PlayStation Plus de 3 sau 12 luni. Valabil pana in 30 ianuarie. Verficati-va mesajele de la PlayStation.
Poate reducerea e valabilă pentru România. Pe PSN UK nu văd nici un fel de reducere la planul existent.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Bookmarks