am un reedem code pentru o luna ps+, dar cand il bag imi accepta si dupa ce da continue ,trebuie sa completez datele la un card , am cont pe us ,codul e pentru us dar nu am card. ce pot face? codul mi la dat la god siera!
am un reedem code pentru o luna ps+, dar cand il bag imi accepta si dupa ce da continue ,trebuie sa completez datele la un card , am cont pe us ,codul e pentru us dar nu am card. ce pot face? codul mi la dat la god siera!
Ps+. Cum se plateste pentru serviciu. Vreau sa iau de la iPaul un card de 15 lire. Cum se procedeaza pentru activarea serviciului, Eu am salvate datele cardului meu de salariu pe contul meu de PSN(UK). Odata ce cumpar cardul de 15 lire, cum se procedeaza?
Sa dai si cancel la Automatic Renewal
Pasii sunt următorii:
Account management-transaction management-services list-playstation plus-cancel autom. renewal
Spun asta pt ca o sa încerce sa iti ia bani de pe card si sa nu apara probleme, tu ai card de RO pe cont UK
LE da, cumperi pe 3 luni, apoi adaugi inca 3 si te costa 16£ ,doar in perioada 6-20 februarie
---------- Post added 02-02-2013 at 07:06 PM ----------
In legătură cu cardul vezi: account management-account info.-billing info si ar trebui sa meargă sa le stergi dupa ce bagi parola
eu nu stiu de ce vreti sa riscati pierderea unui cont pt o luna amarata de ps plus, pe 6 februarie aveti posibilitatea sa cumparati 3 luni pt 8 lire![]()
Pe US e alta oferta, platesti 12 luni si primeşti 15
"Anyone who activates a 12 Month PlayStation®Plus Membership from Monday 1/28/13 through Monday 3/4/13, including current Plus members, will get a bonus 3 Months of PlayStation®Plus added to their membership. Join today and get your 3 bonus months!"
50$
O intrebare doar .... Eu am ps plus activ daca primesc codul de pe facebook pt 30 de zile se adauga peste ce am sau nu merge ?
salut...as vrea si eu sa ativez ps+....am un prieten in anglia care va sponsoriza...as putea sa ii dau contul dupa sonyentertainmentnetwork.com si sa bage banuti...sau trebuie dupa ps3....e prima oara cand fac asta....
deci pana la urma cum activez si eu codul ala pentru o luna de trial pe ps+ , daca tot il am de ce sa nu il folosesc? daca imi convine dupa imi iau pentru un an! eu bag codul dar dupa imi cere datele unui card! bag datele de pe un card de la BT? daca imi iau ban . imi iau pe consola sau pe contul respctiv?
Bookmarks