A aparut ieri si Borderlands 2 la gratis. In plus, au aparut si niste oferte foarte tari, ca de exemplu, NHL 2014 cu 15$. :X
A aparut ieri si Borderlands 2 la gratis. In plus, au aparut si niste oferte foarte tari, ca de exemplu, NHL 2014 cu 15$. :X
NOOOOOoooooo si aveam chef de el pe consola mai ales ca a fost anuntat Tales from the Borderlands![]()
De ce nu faceti cont de US? Jocurile sunt in general mai faine si preturile sunt mult mai mici, atat la Subscription cat si la jocuri.
Jocurile oferite pe UK au fost mult mai bune, nu mai am lista acum dar poate găseşte un user poza in care apărea comparaţia
am deja pe UK nu-mi mai fac inca unul
pana acum PS+ ul de pe UK a fost mult superior celui US
Un ex de PS Plus US vs. UK
North American PlayStation Plus:
Battlefield 3 $39.99
Saints Row: The Third $39.99
XCOM: Enemy Unknown $39.99
UNCHARTED 3: Drake’s Deception $39.99
LittleBigPlanet Karting $39.99
Machinarium $9.99
Pinball Arcade $9.99
Joe Danger 2: The Movie $14.99
The Cave $14.99
Labyrinth Legends $9.99
Malicious $9.99
Knytt Underground $14.99
Zero Escape: Virtue’s Last Reward $34.99
Gods Eater Burst $19.99
Germinator $9.99
Uncharted Golden Abyss $35.99
Gravity Rush $35.99
wipEout 2048 $39.99
Total: $461.82
UK
Battlefield 3 € 69.99
Ninja Gaiden Sigma Plus € 34.99
Uncharted: Golden Abyss € 24.99
XCOM: Enemy Unknown € 39.99
LittleBigPlanet Karting € 29.99
Gravity Rush € 14.99
Catherine € 59.99
Malicious € 7.99
Unit 13 € 14.99
Uncharted 3: Drake’s Deception € 34.99
Payday: The Heist € 16.99
ICO & Shadow of the Colossus HD € 24.99
Demon’s Souls € 19.99
Saints Row: The Third € 29.99
Sine Mora € 9.99
Total: € 434.85
Pe UK au mai fost si Assassins Creed 3, Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Red Dead Redemption, Dead Space 2, Deus Ex, Metal Gear Rising, Mafia 2, Far Cry 3 etc...
Am și eu o întrebare. Dacă îmi expiră abonamentul PS+ în ianuarie, la reactivarea serviciului după o pauză de o lună voi mai putea accesa jocurile descărcate în 2013? Sau odată cu întreruperea pierzi tot ce ai cumulat în cele 12 luni de abonament?
Dupa reactivarea abonamentului vei avea din nou acces la jocurile descărcate, le gasesti in download list, deci nu pierzi nimic
Aproape toate jocurile gratuite au fost si pe US (Hitman Absolution, Sleeping Dogs, Deus Ex) + altele gen Kingdoms of Amalur, Saints Row: The Third, etc... La jocuri sunt mici diferente dar se aseamana.
Insa la preturi, uita-te mai sus chiar in lista ta. Toate sunt mai ieftine in US. Si asta chiar daca calculam cu Euro, insa in UK e in Lire (aka 1leu in plus). Dar si asa daca calculam cu Euro cum ai pus tu, tot e diferenta mare.
Mi-am facut cont nou PSN de curand si am analizat destul de bine situatia inainte sa aleg US. Pe langa preturile mai ieftine, te mai si lovesc cu cate o oferta incredibila. Mi-am luat PS Plus pe 1 an cu 30$, a fost oferta acum vreo doua saptamani.
Nu stiu ce oferta ai analizat tu , dar UK a avut jocuri free superioare celor din US.Daca te referi si la faptul ca US are disscounts mai bune la dlc's , jocuri atunci daPentru cei care cumpara totusi jocuri pe disc din zona EU , PS+ Uk e mai bun pentru dlc's and other stuff si pentru cei care cumpara mai mult digital US
Eu nu regret ca am luat pe Uk , tinand cont ca nu prea cumpar digital
![]()
I Si pe UK prinzi oferte bune, gen 40£ pt un an si 3 luni, eu asa am facut mereu si in acest fel am reuşit sa am abonamentul valabil pana in decembrie 2014Tu ai prins oferta de BlackFriday. Oricum nu are rost sa facem un versus, fiecare cu gusturile lui, mie mi-au placut mai mult jocurile de pe UK
Entering PS Plus (UK):
24th December: DmC Devil May Cry (PS3)
24th December: Borderlands 2 (PS3)
24th December: Soul Sacrifice (PSV)
24th December: Blazblue Continuum Shift Extend (PSV)
8th January: Don’t Starve (PS4)
Inca nu mi-am activat cele 14zile gratis de PS plus. Trebuie sa introduc un card de UK sau cardul meu de RO?
Bookmarks