playstation plus – PlayStation.Blog.Europe varianta mai usoara nu am gasit din pacate
EDIT: List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)![]()
playstation plus – PlayStation.Blog.Europe varianta mai usoara nu am gasit din pacate
EDIT: List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)![]()
jocurile care au fost anul trecut, se vor repeta anul asta? sau care au fost deja, say bye bye to all of them?
O intrebare: daca iti iei PS plus pe PS3 si undeva pe durata de valabilitate a subscriptiei creezi acelasi cont si pe PS4 (acelasi mail, aceeasi adresa etc) vei avea PS plus si pe PS4?
Nu trebuie sa creezi alt cont. 1 cont SEN funtioneaza pe PS3, PSvita si PS4. Trebuie doar sa dai log-in pe consola respectiva cu aceleasi detalii.
Nu alt cont de PSN, ma refeream la contul de jucator (sau cum naiba se cheama) de pe PS4.Il creezi pe ala si pe urma, cum ziceam in postul precedent, bagi acelasi mail si aceeasi adresa ca pe PS3.
Mersi de raspuns, oricum asta era fondul problemei, dincolo de faptul ca vorbeam despre acelasi lucru in termeni diferiti.
Pai asta iti spunea OEE, nu trebuie sa creezi alt cont. Contul "de jucator" = contul de PSN, te loghezi pe PS4 cu contul pe care il ai acum pe PS3, iar daca ai PS+ valid vei beneficia de el si pe PS4.
n-au mai facut update oferta de luna asta de pe PS+, da-i search manual si la Soul Sacrifice si BlazBlu, amandoua apar ca fiind gratis cand le gasesti
Nu poti sa iti faci alt cont cu aceeasi adresa de mail. Daca vrei sa ai PS+ valabil si pe PS4 trebuie sa te loghezi cu acelasi user/cont ca si pe PS3.
Si parca stiam ca username-ul e oricum mail-ul care il introduci la inregistrare (partea din fata @). Asa ca nu vad cu ce te-ar ajuta sa iti faci alt cont cu acelasi mail, chiar daca ai putea. Ai avea tot acelasi username.
Pe XMB iti alegi un nume aleatoriu, care iti apare doar tie. Ceea ce conteaza este contul de PSN, indiferent de numele pe care il ai pe XMB. Cu alte cuvinte, daca pe PS4 te loghezi cu acelasi email si parola cu care te-ai logat pe PS3, caci aici vorbim de PSN, fiind singurul loc in care iti cere email si parola, vei avea Plus in continuare; pe XMB nu te loghezi cu un email si o parola. Usernamul de pe PSN e astfel pe toate consolele tale, atat timp cat te loghezi cu emailul si parola contului tau. Mai clar de atat nu cred ca se poate explica.
Bookmarks