Ba da poti, daca ai PS Plus pe un cont poti sa te joci MP de pe orice cont, vezi ca avem un ghid pe aria PS4, ai răspunsuri acolo pt. mai multe întrebări
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1060738
Ba da poti, daca ai PS Plus pe un cont poti sa te joci MP de pe orice cont, vezi ca avem un ghid pe aria PS4, ai răspunsuri acolo pt. mai multe întrebări
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1060738
adica ce ? update-urile la echipa din februarie ? ce inseamna DLC-uri la FIFA ?
am citit tot - dar nu m-a luminat .
deci imi cumpar FIFA de la ALTEX , PS+ pe cont de USA , si pot accesa tot ? MP ? DLC- etc ? sau trebuie pt DLC sa imi fac cont pe UK si sa iau DLC-uri de acolo si dupa sa ma joc MP ca am cont de PS+ pe US ?
ce bataie incredibila de cap este ..
iti dai singur batai de cap daca mai citeai pe aici te luminai ,e foarte simplu ai 1 ps4 poti sa iti faci conturi cate vrei si pe ce tari vrei dar de regula principalele sunt Uk sau Us iti activezi ps+ pe una dintre ele(sau pe amandoua daca iti permiti) si apoi te joci linistit online pe orice cont mai ai
daca iti cumperi jocuri din magazin si vrei aditional content (dlc) iti cumperi dupa UK si iti merg pe orice cont mai ai (eu nu cred ca are dlc fifa stiam ca merge sa cumperi doar coins )
Doamne ajuta sa fie cat mai repede. Practic, in ultimele luni PS+ a fost doar pentru multiplayer.
Greseala mea...am pus intrebarea gresit.
Cand credeti ca o sa bage si jocuri free to play care nu sunt indie in oferta PS+ pentru PS4?(la categoria instant game collection).
Ma gandesc ca un joc ca DriveClub nu o sa intre din start la categoria asta.
DriveClub chiar o sa fie in octombrie free pentru cei cu PS+ doar ca nu o sa fie jocul full. Mai platesti ceva pentru jocul full.
M-am informat putin dupa ce am vazut comentariul tau si am observat ca asa e. DriveClub Playstation Plus Edition.
Multumesc de info!
Se pare ca usor, usor apar jocuri din ce in ce mai bune pentru Playstation 4.
Intrebare de incepator: cum dau "Thank you" la un post? Am cautat butonul sau setarea, dar in zadar.
Multumesc!
Si ca sa fiu on topic, care vi s-a parut cel mai bun joc din instant game collection pentru PS4 pana acum? Resogun poate?
Cel mai bun mi s-a parut Trine 2, dar foarte aproape Resogun, Dead Nation, Velocity 2x. Per total au fost jucabile toate nu pot sa ma plang de vreun joc, cu exceptia Sports Friends asta ultimu de l-au bagat si super stresantul si enervantul towerfallera sa sparg 2 controlere la el pe hardcore
![]()
Bookmarks