Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 43 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 857

Thread: PlayStation Store

1. #301 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Accessing PlayStation®Plus benefits from other user accounts and PlayStation systems | Official PlayStation website: Help & Support

Merge sa te joci si pe alte conturi, daca consola este primary pt cel cu PS+.
    Attached Images Attached Images screenhunter_23-oct.-11-16.10.jpg

2. #302 SP
    Hmm..mi se pare mie sau e diferenta la plata preorders intre UK si US?

Am facut precomanda la GTA pe US si mi-a luat pe loc banii...nici nu m-a lăsat să fac precomanda fara suma necesara in cont. Pot fi anulate precomenzile?

Pe UK parca nu e nevoie sa ai banii in cont, iti spune doar perioada in care se va face plata (1-2 zile inainte de lansare).

3. #303 SP
    Member Duni's Avatar
    Nu cred ca poti anula precomenzile, uite ce scrie chiar pe pagina GTA 5 de pe Store US: "CANCELLATIONS AND REFUNDS ARE NOT AVAILABLE EXCEPT WHERE REQUIRED BY LAW."

4. #304 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Pe UK se pot anula, pe US nu.

5. #305 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Hmm..mi se pare mie sau e diferenta la plata preorders intre UK si US?

Am facut precomanda la GTA pe US si mi-a luat pe loc banii...nici nu m-a lăsat să fac precomanda fara suma necesara in cont. Pot fi anulate precomenzile?

Pe UK parca nu e nevoie sa ai banii in cont, iti spune doar perioada in care se va face plata (1-2 zile inainte de lansare).
    Ti-ai luat pana la urma de pe Amazon.com carduri?

6. #306 SP
    Da. Constat ca pe site-uri care vand carduri, astea de US costa mai mult decat valoarea lor nominala. Un card de 50$ costa in jur de 60$...
    Cam ciudat, tinand cont ca cele de UK au reduceri (gen card de 35 Lire la ~31,5 pe cdkeys.com, and so on..).

Asa ca.. amazon ftw.

Dilema mea e legata de PS+, imi expira in cateva zile si nu stiu daca sa-mi fac iar pe contul principal (UK, 56$ pe cdkeys.com), sau sa bag pe US (44$). Practic as pierde functionalitatea de online saves si automatic updates pe contul principal.

7. #307 SP
    La adresa ce ai pus? Si ce card ai?(mastercard, visa etc.)
    Intreb pentru ca si eu as vrea sa-mi iau PS Plus.
    Multumesc.

8. #308 SP
    Am pus un hotel din Ohio, dar in principiu poti din orice stat listat aici ca no-tax: http://online.wsj.com/articles/state...xes-1412185657

Adrese gasesti pe booking.com.

Cardul e visa de la ing.

9. #309 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    invokers tournament beta -il gasiti la demos

10. #310 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar

11. #311 SP
    Junior Member Tempest's Avatar
    Iarasi gunoaie de jocuri @ PS4. De abia astept sa expire PS+ sa le dau peste bot financiar

12. #312 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    eu nu pot sa astept sa-mi expire plus, ai si avantaje , de exemplu salvarile din cloud si faptul ca poti juca online sau faptul ca poti folosi share play (cat or sa-l mai tina gratis )
    joculetele astea sunt ca un bonus..

13. #313 SP
    eu nu cred ca sunt "gunoaie" joculetele astea de ni le ofera, unele sunt chiar frumoase .Oricum eu de vreo 3 luni incoace nu am mai avut timp de ele la cate jocuri bune au aparut dar cu bani in ultimul timp

14. #314 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    E cam bataie de joc PS+ in ultima vreme, pun pariu ca cei de la Microsoft vor scoate primii un joc AAA in serviciul Gold..... Ciudat este ca cei de la Microsoft aunfost tot timpul cu un pas ianinte cand a fost vorba de updaturi s.a.m.d. Sper sa acorde ceva mai multa atentie pe viitor clientilor sai , altfel doar ei au de pierdut. Sincer sa fiu, acusi face 1 an consola de cand sa lansat si tot astept "Greatness awaits"....

15. #315 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe ce vrei sa facem?

16. #316 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Sa le taiem PS+ de pe piata

17. #317 SP
    battle islands gratis pe store uk,us

18. #318 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    ma bag si eu in discutie .

Sony face o porcarie , spune ma SONY : PS+ e pt ONLINE punct .

Dar ei se lauda dam jocuri AAA gratis , dam *** lunar gratis .. jocuri din anii 1980 - 1985 . pe PS4 .. ramai masca efectiv .

Eu am amanat achizitionarea de PS+ cat mai mult .. pur si simplu nu ma atrage deloc .

au zis 3 jocuri pe an .. se termina anul si nici unul .

Ba - nu ii obliga nimeni sa dea jocuri . DAR NU MAI FACE PUBLICITATE CA DAI JOCURI ca sunt o porcarie , sunt niste jocuri din anii 80 . Pe GameBoy in anii 90 erau mai tari acum 25-30 de ani !

Am inteles PS+ e jecmanirea oamenilor pt ONLINE , pe PS3 era gratis , pe PS4 doar cu PS+ joci . si a trebuit cica sa ofere ceva la schimb .

Dar ofera ceva decent - si fa-ti publicitate cu asta , nu ne mascarii cu jocurii de 30 de ani vechime restilizate , ca nu se joaca nimeni la porcariile alea .

Sau spune : gata - va furam pt ONLINE de acum incolo cu PS+ ca nu aveti ce sa faceti si asta e . la PS3 gratuit la PS4 va furam anual si gata , nu ne mai mintii cu jocuri ca astea NU SUNT JOCURI .

19. #319 SP
    Intreb aici, sper ca e locul potrivit. Codurile de PS Plus au o data de expirare? Adica, sa zicem ca eu cumpar azi un cod de plus pe 1 an, dar il activez peste 3 luni, apoi sa ma trezesc ca nu merge codul...

Multumesc.

20. #320 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Nu au .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 43 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast