Accessing PlayStation®Plus benefits from other user accounts and PlayStation systems | Official PlayStation website: Help & Support
Merge sa te joci si pe alte conturi, daca consola este primary pt cel cu PS+.
Accessing PlayStation®Plus benefits from other user accounts and PlayStation systems | Official PlayStation website: Help & Support
Merge sa te joci si pe alte conturi, daca consola este primary pt cel cu PS+.
Hmm..mi se pare mie sau e diferenta la plata preorders intre UK si US?
Am facut precomanda la GTA pe US si mi-a luat pe loc banii...nici nu m-a lăsat să fac precomanda fara suma necesara in cont. Pot fi anulate precomenzile?
Pe UK parca nu e nevoie sa ai banii in cont, iti spune doar perioada in care se va face plata (1-2 zile inainte de lansare).
Nu cred ca poti anula precomenzile, uite ce scrie chiar pe pagina GTA 5 de pe Store US: "CANCELLATIONS AND REFUNDS ARE NOT AVAILABLE EXCEPT WHERE REQUIRED BY LAW."
Da. Constat ca pe site-uri care vand carduri, astea de US costa mai mult decat valoarea lor nominala. Un card de 50$ costa in jur de 60$...
Cam ciudat, tinand cont ca cele de UK au reduceri (gen card de 35 Lire la ~31,5 pe cdkeys.com, and so on..).
Asa ca.. amazon ftw.
Dilema mea e legata de PS+, imi expira in cateva zile si nu stiu daca sa-mi fac iar pe contul principal (UK, 56$ pe cdkeys.com), sau sa bag pe US (44$). Practic as pierde functionalitatea de online saves si automatic updates pe contul principal.
La adresa ce ai pus? Si ce card ai?(mastercard, visa etc.)
Intreb pentru ca si eu as vrea sa-mi iau PS Plus.
Multumesc.
Am pus un hotel din Ohio, dar in principiu poti din orice stat listat aici ca no-tax: http://online.wsj.com/articles/state...xes-1412185657
Adrese gasesti pe booking.com.
Cardul e visa de la ing.
Iarasi gunoaie de jocuri @ PS4. De abia astept sa expire PS+ sa le dau peste bot financiar
eu nu pot sa astept sa-mi expire plus, ai si avantaje , de exemplu salvarile din cloud si faptul ca poti juca online sau faptul ca poti folosi share play (cat or sa-l mai tina gratis )
joculetele astea sunt ca un bonus..
eu nu cred ca sunt "gunoaie" joculetele astea de ni le ofera, unele sunt chiar frumoase .Oricum eu de vreo 3 luni incoace nu am mai avut timp de ele la cate jocuri bune au aparut dar cu bani in ultimul timp
E cam bataie de joc PS+ in ultima vreme, pun pariu ca cei de la Microsoft vor scoate primii un joc AAA in serviciul Gold..... Ciudat este ca cei de la Microsoft aunfost tot timpul cu un pas ianinte cand a fost vorba de updaturi s.a.m.d. Sper sa acorde ceva mai multa atentie pe viitor clientilor sai , altfel doar ei au de pierdut. Sincer sa fiu, acusi face 1 an consola de cand sa lansat si tot astept "Greatness awaits"....
ma bag si eu in discutie .
Sony face o porcarie , spune ma SONY : PS+ e pt ONLINE punct .
Dar ei se lauda dam jocuri AAA gratis , dam *** lunar gratis .. jocuri din anii 1980 - 1985 . pe PS4 .. ramai masca efectiv .
Eu am amanat achizitionarea de PS+ cat mai mult .. pur si simplu nu ma atrage deloc .
au zis 3 jocuri pe an .. se termina anul si nici unul .
Ba - nu ii obliga nimeni sa dea jocuri . DAR NU MAI FACE PUBLICITATE CA DAI JOCURI ca sunt o porcarie , sunt niste jocuri din anii 80 . Pe GameBoy in anii 90 erau mai tari acum 25-30 de ani !
Am inteles PS+ e jecmanirea oamenilor pt ONLINE , pe PS3 era gratis , pe PS4 doar cu PS+ joci . si a trebuit cica sa ofere ceva la schimb .
Dar ofera ceva decent - si fa-ti publicitate cu asta , nu ne mascarii cu jocurii de 30 de ani vechime restilizate , ca nu se joaca nimeni la porcariile alea .
Sau spune : gata - va furam pt ONLINE de acum incolo cu PS+ ca nu aveti ce sa faceti si asta e . la PS3 gratuit la PS4 va furam anual si gata , nu ne mai mintii cu jocuri ca astea NU SUNT JOCURI .
Intreb aici, sper ca e locul potrivit. Codurile de PS Plus au o data de expirare? Adica, sa zicem ca eu cumpar azi un cod de plus pe 1 an, dar il activez peste 3 luni, apoi sa ma trezesc ca nu merge codul...
Multumesc.
Bookmarks