Nu merge asa apare la toata lumea insa la unele jocuri levpoti vedea pretul din xmb.
Nici la mine nu merge momentan, dar macar e treaba confirmata. O sa am in sfarsit PS+ pe contul principal
Lucreaza intens, in cursul zilei de azi au fost o gramada de noutati. Pot sa bag mana in foc ca maine avem storeul .
Declar ziua in care apare storeul ziua nationala a gamerului roman , in care Dante da ceva de baut.
Eu zic miercuri, odată cu aniversarea.
LE: tot eu, hahaha, de mai bine de o luna tot am urlat la Luna si Batman, Batman
Ar trebui sa pui pozele si pe Clubul PS4, nu multa lume intra pe acest topic sau pune un link la postarea ta.
Mama, de as putea numa' sa-mi portez un cont...sau sa-i schimb regiunea acum trebuie sa fac un cont de RO si sa iau de la capat...dar nici nu pot sa fiu trist ffs
Jocurile achizitionate pe cont de uk, pot fi jucate pe orice cont, nu? acum ca apare si store de Romania cel mai probabil o sa fac si cont RO .
Mentionez ca nu am ps plus inca, voi vedea unde o sa activez ps plus.
Il activezi pe contul tau principal dar recomand cel de ro sa vada lumea ca esti roman
Pai am cont de uk, iau joc de pe uk store, presupun ca se activeaza automat pe contul de uk. Vreau sa stiu daca o sa pot juca si cand sunt logat pe contul RO.
Bookmarks