Nu stiti, pot cumpara o luna de ps+ (uk store) cu ajutorul psn card ( £25 UK PlayStation Network Card (PS Vita/PS3/PS4) - AllRoMedia.com - Your Gaming Source ) . Sau am nevoie de un card bancar ? Multumesc
Nu stiti, pot cumpara o luna de ps+ (uk store) cu ajutorul psn card ( £25 UK PlayStation Network Card (PS Vita/PS3/PS4) - AllRoMedia.com - Your Gaming Source ) . Sau am nevoie de un card bancar ? Multumesc
Faza e ca in store, cand vreau sa adaug 1 luna ps+ in cos, dau click la subscribe, si imi apare: you need a credit card on file to purchase this item.
In waller nu am nici o lira momentan, si as vrea sa stiu sigur inainte sa imi iau psn card.
ps: cand incerc de pe vita, imi scrie : to use this content, you must first save your billing information with your account. Ofertele cu 3/12 luni nu au asa ceva, se adauga direct in cos. Presupun ca totusi e nevoie de card bancar atasat pt 1 luna ps+...
Nu ai cum sa cumperi cu cardul de România pe un cont de UK, us, etc. Îți trebuie carduri valorice cu care sa alimentezi contul
Asta stiu, vreau doar sa aflu daca pot cumpara o luna ps+ din store, neavand card bancar atasat de account. (momentan am doar psv, deci 1 sg account)
Ce vrei tu sa faci mai exact? Vrei sa știi dacă în momentul când îți vei pune banii necesari în cont pentru a cumpăra ps+, vei avea nevoie sa ai atașat un card la cont?
Da, vei avea nevoie sa ai un card atașat contului doar dacă vei cumpăra din magazinul ps Store acea luna de plus. Îți poți cumpăra card valoric cu o luna de plus sau cat vrei tu și ii dai redeem în cont.
In descriere apare asa:
Originally released as an add-on for Assassin’s Creed IV Black Flag, Adewale’s epic adventure is now available as its own stand-alone title purchase of Assassin’s Creed IV Black Flag is not required.
Ambele sunt DLC uri standalone, adica nu ai nevoie de AC Black Flag respectiv Killzone Shadow Fall pt a le putea juca.
Dupa cum spune si Dant3, e trecut in descriere la ambele:
Assassin’s Creed Freedom Cry ofera: Over 3 hours of new single-player gameplay
iar Killzone Intercept: Online Co-op multiplayer mode
Eu nu as arunca bani pe asa ceva, dar alegerea iti apartine.
dintre cei care aveti cont pe psn uk, a primit careva vreun mail legat de oferta de mai jos?
https://www.playstation.com/en-gb/le...minimum-spend/
au trimis mailuri care anumiti useri din UK si Spania, cu vouchere de 20% pentru orice achizitie peste 20 GBP respectiv peste 20 de EUR.
Hmmm, eu am luat azi PS Plus pt un an dar prin cod, nu cred ca primesc asa ceva. În cazul in care trimit vreun voucher, o sa-l donez aici
oricum cica voucherele respective nu se aplicaud ecat pentru jocuri, nu ptr subscriptii sau aplicatii etc.
in alta ordine de idei, se pare ca cele doua conditii erau: sa ai cont setat cu date care sa denote ca esti din UK sau Spania, si sa ai setat in cont ca esti de acord sa primesti mailuri de marketing de la Sony (nu-s sigur daca si de la terti).
eu aveam bifat cel cu newsletter-ul sony dar nu si celalalt (spre ex).
Dant3, daca iti intra ceva in urmatoarele doua zile, ma abonez
de altfel voucherele respective expira pe 14 dec. oricum, cei cu UK, verificati-va mailurie, poate aveti parte de o supriza.
EDIT (Reply): @Dant3, multumesc
Bookmarks