Sigur glumea, a văzut in ce hal scrie user-ul Fluture si a vrut sa il ia la mișto
Mai are cineva probleme cu logarea in store de pe pc? Mie imi da Login failed de fiecare data.
Nope, la mine nu merge nici de pe mobil nici de pe PC, sa vad cand ajung la consola daca merge.
Aseara nu mi-a functionat store-ul si multiplayerul. Imi zicea ceva de maintenance. Si la voi a fost la fel?
Salutare, am luat o mica teapa cu OUTLAST WISTLEBLOWER(15 lei) crezand ca este joc stand alone l-am achiz. de pe store RO si eu am jocul principal si cont primary pe US. Ca sa dreg busuiocul ies mai ieftin daca achiz. si jocul full de pe STORE RO decat doar add-on-ul de pe US dar intrebarea este: va merge add-on-ul si pe contul de US daca am achizitionat si jocul si add-on-ul de pe STORE RO? Banuiesc ca ar merge.
" Reducerea de 10% din valoarea cosului de cumparaturi de pe PS Store se va putea folosi pe baza unui cod, intre 23 ianuarie de la ora 11:00 si pana pe 26 ianuarie ora 11:00. Codul special pe baza caruia utilizatorii vor putea beneficia de reducere va fi afisat in PS Store Romania. Reducerea de 10% se va aplica intregului continut al cosului virtual, exceptie facand abonamentele PS Plus, care nu participa la promotie."
De pe pagina de facebook PlayStation Romania
Salutare! Am si eu o intrebare...in curand o sa achizitionez un ps4 si vreau sa stiu daca pot cumpara abonamentul de ps+ de pe ps store Romania.
Exista aceasta optiune?
Problema ta e ca sunt 2 regiuni diferite. US si europa. Daca luai pe uk sau alt store din europa era ok. Dar daca zonele sunt diferite nu merge. Asa ca ori iei jocu pe store ro, ori iei addonu pe us
De ce nu ma pot conecta la ps store? Apas si imi apare doar please wait...si sta asa de minute bune...
---------- Post added 22-01-2015 at 22:37 ----------
Am rezolvat pana la urma, dar acum am o alta nelamurire, cum reusesc sa activez trialul ps+ de 14 zile?
Am un vaucher code pentru PS+ 1 month trial. Daca cineva il poate folosi il pot trimite prin pm.
Eu folosesc ps+ doar pt. jocurile gratis, imi faceam cont pe brazilia si activam ps+ 14 zile free, acuma imi cere cand fac cont nou sa bag datele de pe card mai pe scurt nu mai pot sa activez ps+. Stie cineva pe ce tara sau regiune merge fara card?
Bookmarks