Cum sa nu? Cateva sunt chiar gratuite: https://store.sonyentertainmentnetwo...7C%7Cprice~asc
Doar persoanele care ti-au acceptat Real Name Request pot vedea poza de profil, ceilalti vad avatarul.
Nu am mai deschis de ceva timp PS3-ul, nu stiam ca nu apar. Cumpara-le din Webstore si apoi ar trebui sa iti apara in download list pe consola.
Eu stiam ca toți prietenii, eh, am mai învățat și azi ceva nou
"In addition to a standard PlayStation Network avatar, you can also display a real photograph of yourself to your chosen friends on the PlayStation."
De pe PS4 nu poti cumpara/schimba avatare premium, de aceea nu apar pe Store. Poti schimba avatarul doar de pe PS3 (posibil si de pe PS Vita, nu stiu sigur), iar apoi iti va aparea avatarul modificat si pe PS4. Motivul pentru aceasta absurditate nu-l cunosc.![]()
Jocurile gratis la PS Plus in Aprilie 2015 - incepand cu 8 aprilie:
PlayStation 4:
Aaru's Awakening
Never Alone
Tower of Guns
PlayStation 3:
Aaru's Awakening
Dishonored
Tower of Guns
PlayStation Vita:
Killzone Mercenary
MonsterBag
Never Alone ... unde ?!
mie imi apare la psplus pt ps4 doar :
Aaru's Awakening
Tower of Guns
![]()
Nici mie nu imi apare never alone. Am intrat pe store din consola sa il cauti, dar nu il găsesc nici sa il cumpăr pe cont de uk.
Am intrat apoi pe site pe store si apare asa l-am gasit. Nu inteleg de ce.
De asemenea, fratelui meu nu ii apar la ps plus pe store decat jocurile de ps4, fara ps3/vita. Stie cineva de ce?
e marfa Never Alone, l-am si terminat + ca iti dau aia trofee gratis. Tower of guns sucks dpmdv
salutare ! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o nedumerire... Am nevoie de un cod de reincarcare de minim 25lire pt psn, dar nu am card ca sa comand online.... mai gasesc pe undeva ? stiu ca cei de la altex aveau....mai demult.
discount-uri mari astazi: New PlayStation Store discounts today: Call of Duty, Assassin's Creed, FIFA, more - PlayStation.Blog.Europe
din pacate nu gasesc Black Flag pe store-ul din Ro.
reduceri si mai mari, in special daca ai Plus.
Double Discounts sale starts today, with extra savings for PS Plus members - PlayStation.Blog.Europe
salut baieti,incerc sa cumpar de pe store dar cand ii dau order and pay imi spune the credit card info on file is not valid...si am completat bine acolo...ce trebuie facut...am contul pe romania cardul e la BT.
Bookmarks