This month, PlayStation Plus members can download Towerfall Ascension and Strider on PlayStation 4.
This month, PlayStation Plus members can download Towerfall Ascension and Strider on PlayStation 4.
Mie nu-mi merge, l-am downloadat dar imi apare ca si demo, am optiune ingame de "unlock full game". Anyone else?
jocul pentru PSV cel cu lego imi apare ca trebuie sa platesc 20 de lire, pe celalalte le-am luat gratis ciudat
@AndRewqp
Si eu am aceeasi problema. Am dat mail, sa vad daca-mi raspund Daca reusesti sa faci ceva, da-mi si mie un pm. Ms
Se pare ca sunt mai multe probleme in toate zonele. Unii nu au primit dead space, altii strider, noi batman...
Săriți cât sunt calde!
Flash Sale: 20+ Games $0.99 Each, This Weekend Only – PlayStation.Blog
Se poate cumpara de undeva cod FIFA14 digital pt PS4 ? Pe PS Store nu este, am o experienta nefericita din trecut de pe PS3 cu unitatea optica + dvd FIFA14 si as vrea sa ma dau pe digital mai mult pe viitor pe noua consola. Mersi.
Pe US PSN Store sigur este FIFA14 pentru ca tot facand browsing printre titluri mai toata ziua ii vad fatza lui Messi.
Pe ce PS Store ai incercat, UK? Conform EA SPORTS FIFA 14�-�PS4 Games ar trebui sa fie si pe UK...
Ok, multam. Eu am intrat din browser pe PS Store, am cont de UK dar nu imi aparea vreun titlu FIFA la jocurile PS4, si de aceea am intrebat, cred ca nu intrasem in Day 1 si celelalte meniuri. Inca nu detin consola, urmeaza s-o achizitionez in curand si imi fac socotelile cat disponibil sa am pentru achizitii online. Exista pret mai bun la Game Code FIFA14 PS4 in alta parte decat pe PS Store ? M-am mai uitat si eu pe Amazon dar nu mai au cod de vanzare, poate exista si alte site-uri pe care nu le stiu. 55£ (306 RON) pentru FIFA14 pt download la PS Store cand in magazin este 250 RON dvd-ul, teoretic ar fi trebuit sa fie mai ieftin ca suportul de disc. Sony ...
Bookmarks