Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 52 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1040

Thread: PlayStation Store Romania

1. #241 SP
    Junior Member ABkr's Avatar
    Mi-am facut si eu acum cont pe RO. M-ar interesa si pe mine ce a intrebat ovi008 in post-ul precedent, se poate face si pe Store RO acel Trial de 14 zile sau suntem singurii care nu au aceasta optiune? N-am apucat sa intru de pe consola fiind la serviciu momentan, dar intrand pe store din browser nu am gasit optiunea de trial, doar cele de 1, 3 si 12 luni de cumparat. Any ideas?

2. #242 SP
    Junior Member Hawkeye1103's Avatar
    Sunt 2 zile trial. Se activează pe consola. Dute liniștit acasă vezi ce și cum și pe urma întrebi. Dacă vrei sa bagi card (bănuiesc ca ai citit în urma) visa sau visa electron de la ING merg fără probleme.

3. #243 SP
    Junior Member ABkr's Avatar
    Da, am citit in urma si oricum Visa Electron de la ING am, deci e ok. Merci de raspuns!

4. #244 SP
    Member kingraa's Avatar
    Eu am intrat de pe consola pe Store, dar n-am gasit nicaieri unde sa activez trial de 2 zile la PS+. Puteti da mai multe detalii unde gasim ?? Multumesc.

5. #245 SP
    Member eangel's Avatar
    Kingraa,intra la data management si incearca sa faci upload la salvari pe contul de psn. Acolo iti va spune ca nu ai plus si iti va oferi 2 zile. Eu asa am facut si am reusit

---------- Post added 17-12-2014 at 13:57 ----------

Comfirm ca merg mastercard de la raiffeissen si visa electron de la cec bank. Nu am reusit cu nastercard de la cec bank

6. #246 SP
    Member kingraa's Avatar
    Ok. Multumesc mult. O sa incerc cand ajung acasa.

7. #247 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    Quote Originally Posted by eangel View Post
    Kingraa,intra la data management si incearca sa faci upload la salvari pe contul de psn. Acolo iti va spune ca nu ai plus si iti va oferi 2 zile. Eu asa am facut si am reusit

---------- Post added 17-12-2014 at 13:57 ----------

Comfirm ca merg mastercard de la raiffeissen si visa electron de la cec bank. Nu am reusit cu nastercard de la cec bank
    @eangel nici nu vei reusi cu Mastercard-ul de la CEC. Trebuie sa faci nu stiu ce naiba cerere la ei ca sa il activeze prin Internet si sa iti setezi un fel de parola care ti se va cere cand faci plati. Am renuntat la idee cand am auzit asta, sunt niste incompetenti. Deci cardul de la CEC e ca si cum nu ar exista

8. #248 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Dacă este vorba de 3D Secure este foarte buna treaba.

9. #249 SP
    Junior Member alessio87alex's Avatar
    Nu e buna deloc (in cazul meu), si asa pe card tin banii de seminte, restul ii tin in alt cont. Nu am chef de extra verificari doar de dragul verificarii.

10. #250 SP
    Și ca mai bagi o parola în plus e greu? Se poate seta sa fie activa doar pentru tranzacții mai mari de o anumita suma. Sa zicem >200 lei de exemplu.

11. #251 SP
    Junior Member Blizzard_94's Avatar
    Deci eu am card mastercard de la cec bank si mai intai am fost la banca mia activat cardul pt plati online si 3d secure mia spus ca o sami vina acasa plic cu instructiuni pin pt 3d secure dar eu am putut face plata de pe consola fara sami vina acel plic cu codu nu mia cerut decat datele de pe card si adresa.

12. #252 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Quote Originally Posted by alessio87alex View Post
    @eangel nici nu vei reusi cu Mastercard-ul de la CEC. Trebuie sa faci nu stiu ce naiba cerere la ei ca sa il activeze prin Internet si sa iti setezi un fel de parola care ti se va cere cand faci plati. Am renuntat la idee cand am auzit asta, sunt niste incompetenti. Deci cardul de la CEC e ca si cum nu ar exista
    Se numește 3D Secure (și pentru Visa există ceva similar), este destul de folositor și nu ține de bancă. E posibil ca la unele să poți face plăți fără să te înscrii și altele (bănci, that is) să te oblige să te înscrii, asta nu știu.
    Am la CEC și Visa Electron și Mastercard, amândouă înscrise în 3D Secure din ziua 1 (din proprie inițiativă, pentru siguranță), iar Mastercard-ul îl folosesc frecvent pentru plăți online (emag, Steam, PayPal și mai nou și PS Store România etc.) fără probleme. Cu Visa nu am încercat, îl țin mult pentru plăți la POS.

13. #253 SP
    @blizzard: pana sa îți vina plicul ala, cauta pe google. Inrolare card în 3d Secure și încearcă acolo. Este legit site-ul, am făcut eu cu un card de Transilvania.
    În al doilea rand, încearcă te rog sa scrii corect gramatical.

14. #254 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Blizzard_94 View Post
    Deci eu am card mastercard de la cec bank si mai intai am fost la banca mia activat cardul pt plati online si 3d secure mia spus ca o sami vina acasa plic cu instructiuni pin pt 3d secure dar eu am putut face plata de pe consola fara sami vina acel plic cu codu nu mia cerut decat datele de pe card si adresa.
    Deci duar atata tziau spus s-au tziau m-ai trimis si alt ceva?

15. #255 SP
    Nu atat mi sa spus ca o sa imi vina un plic pentru sericiul de 3d secure sa imi pun eu o parola . (Dar nu a venit pana acum)
    Ca sa poti folosi carduc MasterCard de la CecBank trebuie doar sa te duci la o sucursala si sa ceri acolo doar sa iti activeze cardul pentru plati online.

16. #256 SP
    ))

17. #257 SP
    BMC
    Junior Member BMC's Avatar
    Dant3, mi-ai înseninat ziua. Danke !!!

18. #258 SP
    **** you all !!! Cei pusi numai pe mistouri.

19. #259 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Daca te pune cineva sa scrii dupa dictare, sa innebunesc de nu rupi stiloul

20. #260 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    Lasa bre ca la lopata mere si agramat... ce dreacu'...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 52 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast