Ok..deci inca nu avem PS Plus si in Romania
Cei drept pe coperta este steagul UK, dar ma intrebam daca merge si pe Romania.
Va multumesc mult !
Ok..deci inca nu avem PS Plus si in Romania
Cei drept pe coperta este steagul UK, dar ma intrebam daca merge si pe Romania.
Va multumesc mult !
Aoleo...nu m-am gandit niciodata, cam tarziu din pacate.
Asta este... stau un an cu PSN UK.
Nu poti plati decat cu RON, nu cu alta valuta. Asa merge pe US cu coduri de UK si invers? Nu.
La multi aniii!!!!! Am si eu o dilema ???????? - - - de ce in store desi am ps + pe romania Hitman Trilogy HD si Titan Attacks sunt contra cost si pe contu de anglia sunt free pe care am dat si purchased cum e si normal indiferent ca inca nu am ps 3 sau ps Vita dar cine stie pe viitor ?????????????????????????????
De altfel pe contu de anglia sunt mai multe aplicatii free to play decat pe condu de romania cat si la demo cum e ca exemplu NBA ?????????????
Care stiti de ce ????
Pe store la noi e problema daca cumparaturile se fac cu un card la care nu corespunde adresa cardului cu cea a contului? Vreau sa ajut pe cineva care nu are card sa-si cumpere cate ceva de pe store.
Momentan Store-ul de Romania nu este actualizat corespunzator. Eu am doar PS3 si nu mi-am achizitionat subscriptie plus pe Romania pt. ca nu au introdus toate jocurile. Hitman Trilogy apare contra cost, iar Deadly Premonition nici macar nu apare.
Le-am trimis mesaj pe facebook pt. ca vroiam sa imi cumpar Resident Evil Superbundle care a fost la reducere pe perioada Craciunului in Europa, dar la noi lipsea. Din pacate am ramas cu banii pe card.
Mai departe, sunt probleme cu activarea pe Store-ul romanesc a codurilor DLC primite cu variantele retail ale jocurilor zona 2 si cum suntem in perioada sarbatorilor nu avem decat sa asteptam.
Ca o parte buna, poate o sa avem reducere de 10% si la subscriptia PS Plus ca urmare a problemelor PSN din perioada Craciunului.
Va salut. Mi-am cumparat acum cateva zile Call of Duty: Advanced Warfare pentru PS4 iar acum as vrea sa-mi cumpar si Season Pass'ul pentru joc dar nu-l pot cumpara din store ca nu ma lasa . Intru in store , caut season passu'ul , il gasesc dar nu am optiunea de buy. Aveti idee de ce ? . Contul de PSP e pe Romania facut.
Da, e problema. Daca nu introduci adresa exact cum apare in datele bancii, nu o sa poti cumpara. Am patit eu cu un card de la Transilvania. N-am reusit decat dupa ce am "recuperat" de la banca adresa axacta.
LE. Acum am inteles intrebarea. Scuze. Nu cred sa fie probleme. Nu-i intereseaza pe ei cu ce platesti. Important e sa intre banii.
Eu am observat ca vad continutul din STORE.RO numai daca NU imi "activez" PS3-ul pe contul de RO.
Cand ii dau "Activate" pt Games (pt Movies nu e disponibil) o activeaza, dar cand intru in store zice ca nu e nimic disponibil ?
Am reusit sa iau un joc totusi (am luat de 18 RON Mass Effect 1) sa vad cum merge downloadul.
Desi am bifat sa faca tranzactia direct, tot mi-a luat 25 RON (minimul), i-a pus in Wallet si apoi a facut tranzactia.
Cei 11 G au venit cu maxim 1 MB/s. Cam putin, STEAM merge cu ~20 MB/s.
Mai am pe consola cont de US, de UK (ca orice gamer fara store local adica....).
Am si eu o problema,vreau sa cumpar si eu ceva de pe store-ul romanesc,am introdus bine toate datele,dar cand dau sa salvez datele imi zice:Invalid card number,este un card Maestro,este cardul tatalui meu,este un card bun.il are din 2013,nu stiu care este problema
Cine a incercat pana acum cu carduri BT, eu am incercat cu MasterCard forte cel de cumparatri si nu a mers . Poate inca cineva sa confirme ca nu merge acest tip de card ?(poate nu am facut eu bine ceva)
Bookmarks