Ba merge, eu am cumparat acum 2 zile cu card Revolut.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poate merge de pe alta zona, plata cu Revolut pe cont de RO nu merge, tocmai ce am incercat.
Eu am cumparat pe store-ul din RO. Cardul virtual este un Visa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cardul Revolut este mastercard sau Visa ? Ma gandesc ca poate are si asta importanta. Pe mine cu card Revolut Mastercard, nu ma lasa sa cumpar nimic din Store.
Salut,
Am hotarat sa cer niste feedback aici desi ar fi mers mai degraba un thread nou.
Am un prieten din Timisoara care in curand se va muta (probabil definitiv) la Belgrad in Serbia.
Si-a cumparat PS4 Pro de curand si inca nu a creeat un cont de PSN. Momentan este in cumpana daca sa isi faca PSN account pe Romania sau Serbia si evident ca i-am spus sa isi faca de Serbia intrucat stiam ca Serbia are PSN oficial ceea ce asa si este -> poza mai jos.
Ulterior, mare mi-a fost mirarea cand am verificat ca desi Serbia are PSN oficial cat si pagina oficiala Playstation Serbia ca si noi, ei nu au Playstation Store...
Mergand mai departe cu verificarile, am constatat ca sunt o mai multe tari care au PSN oficial + pagina Playstation in limba lor dar nu au Playstation Store deloc (Serbia, Oman) sau au pagina de Playstation Store dar cu preturi in USD (Liban, toata tarile LATAM, etc).
Evident ca amicului meu i-am spus sa-si faca fie cont de Romania daca isi va pastra cardurile bancare romanesti fie de UK/US daca va renunta complet la cardurile de Romania ca sa poata ulterior utiliza Playstation Store in Serbia.
Acum vin si intreb, aceste tari care au PSN dar nu au PS Store, au sa nu au Playstation oficial?
Au Playstation oficial. Asa era și România pana in 2014. Nu aveam store, dar exista oficial Playstation in țară. Mi se pare că exista si pagina oficiala de Facebook PlayStation România unde au anuntat atunci ca dau drumul la Store
Asa este, exista pagina oficiala - https://www.playstation.com/sr-rs/
Dar acum sunt curios, care este rostul sa dai drumul la PSN oficial intr-o tara dar sa nu le dai si PS Store? Ce fac oamenii aia practic isi fac cont PSN de Serbia si ce anume PS Store utilizeaza?
Voi vedeti in store reducerea pt PS Plus, ca la mine este full price? Contul este pe RO și am deja activat, vreau sa îl prelungesc
Nu am mai avut răbdare și l-am luat de la magazin, peste tot sunt 180 de lei. Întrebare ca sunt novice, dacă ps plus meu expira în decembrie, pot sa ii fac stack cu asta nou pe care îl cumpăr? Sau trebuie sa astept sa expire?
Oferta la jocuri nu ma intereseaza sunt prea scumpe in schimb la PS Plus e foarte buna, am luat pe 3 ani.
Acum am Game Pass Ultimate si PS Plus pe 3 ani.
Ce e enervant e ca nu poti sa comanzi mai multe bucati intr-o comanda, a trebuit sa fac 3 comenzi separate.
La emag iti da comanda dubla in shimb la Altex poti sa comanzi de mai multe ori.
PlayStation®Plus: 12 Month Membership - 33% Off - 179.30 RON
https://store.playstation.com/en-ro/...PLUSSUB12MBF33
Eu mi-am prelungit direct pe Store, confirm ca merge fara probleme, al meu expira in 05.11.2022 si am luat pe inca 2 ani, acuma e valabil pana in 05.11.2024.
Bookmarks