Caii aia zici ca se misca in reluare.In rest, nimic de comentat la un joc pe hardware din 2013.
Caii aia zici ca se misca in reluare.In rest, nimic de comentat la un joc pe hardware din 2013.
Nu cred ca mai sunt pe youtube. Am vazut ca a ramas primu aici pe facebook.
Era o întrebare pertinentă, pusă într-un spirit de glumă, apropo de despicarea semantică în nşpe de pe celălalt thread. Ai presupus greşit, deci n-ai înţeles nimic. N-ar fi prima oară.
P.S. Mulţam încă o dată, Cartuş.
http://www.vg247.com/2020/04/07/the-...eiLTcPNM7yGqms
Din ce in ce mai ciudate actiunile celor de la Sony. Eu unul nu vad vreun motiv intemeiat in spatele actiunii de a retrage jocul din store-ul digital. Poate doar varianta in care ne anunta in cateva saptamani ca jocul se muta pe PS5.
Nu se vor muta pe PS5, vor fi jocuri care vor merge si pe PS4 si pe PS5. Ar fi fun sa vedem totusi o lansare surpriza prin iunie/iulie, mai ales ca nu mai e vorba de perioada concediilor.
E ciudat ca le-au retras complet din store si ca au dat si refund, mai ales in cazul Iron Man (desi nici asta nu cred ca era doar digital), dar motivul ramane acelasi pe care l-a zis si Neil referitor la TLOU2 si anume faptul ca vor ca toti cei care vor jocul, sa poata pune mana pe el, inclusiv cei cu conexiune slaba la internet si care, probabil, nu pot downloada cat o avea jocul (ma astept la un ~100GB).
Ce nu inteleg cu refund, este de ce au si luat banii pe jocuri? Stiu ca la precomenzi, se luau banii de pe card cu ~10 zile inaintea lansarii.
https://www.vg247.com/2020/04/21/the...hristian-cult/
Is The Last of Us Part 2 really about a Christian cult? We re-analyse the trailersJust the other week, someone claimed to have inside knowledge of the game’s story, so we might as well pick it apart while we twiddle our thumbs. Potential spoilers follow the video below.
Un articol stufos, daca vreti sa cititi mai mult, vedeti in link. Lumea se plictiseste, teoriile zboara de colo colo.
Unde (îmi plac spoilerele) ? Link, că altfel se cheamă că vânezi postări. Zvonuri sau leaks?
Pff, fugiți de YouTube si orice alte surse, sunt spoilere masive!!!!!
Mai bine ar da drumu Sony la joc mai repede, altfel nu vad prea bine situatia. Deja sunt Leak-URI cu tot deznodământul jocului si nu numai... Ce idioți pot face asa ceva!????
Si cica lansarea digitala ar fi stricat experienta pentru unii useriAsta e, pauza de la social media pana se lanseaza jocul, nu am asteptat 7 ani ca sa imi distruga vreun dobitoc bucuria legata de jocul asta.
Pai cum naiba au scapat? Cine anume posteaza asa ceva? O sa fie cam greu sa stam departe de youtube, dar macar sa stim sa nu cautam detalii despre joc sau despre cine posteaza![]()
Presupun ca majoritatea de aici urmarim pe YT content legat de jocuri, ceea ce inseamna sanse crescute sa primim in feed un astfel de video.
By OEE in forum Sony PlayStation 4
By appL3ZOR in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By Zuluf in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By Ownzy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By MonkY in forum Videos
Bookmarks