Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 70 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1383

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

1. #321 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Caii aia zici ca se misca in reluare.In rest, nimic de comentat la un joc pe hardware din 2013.

2. #322 SP
    Member Wagram's Avatar
    Văd că le-au scos. Are cineva alt link cu astea două zvonuri ?

3. #323 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu cred ca mai sunt pe youtube. Am vazut ca a ramas primu aici pe facebook.

4. #324 SP
    Junior Member cartus's Avatar
    Ai pm wagram, nu stiu daca e voie sa le pun aici

5. #325 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce zvonuri au apărut iar?

6. #326 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Era vorba de doua clipuri scurte cu gameplay. In acest caz, leak.

7. #327 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Leak pe bune sau......

8. #328 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Era vorba de doua clipuri scurte cu gameplay. In acest caz, leak.
    Ah, am înțeles, cineva a urmărit discuția de ieri și incerca un flame

9. #329 SP
    Member Wagram's Avatar
    Era o întrebare pertinentă, pusă într-un spirit de glumă, apropo de despicarea semantică în nşpe de pe celălalt thread. Ai presupus greşit, deci n-ai înţeles nimic. N-ar fi prima oară.

P.S. Mulţam încă o dată, Cartuş.

10. #330 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    http://www.vg247.com/2020/04/07/the-...eiLTcPNM7yGqms

Din ce in ce mai ciudate actiunile celor de la Sony. Eu unul nu vad vreun motiv intemeiat in spatele actiunii de a retrage jocul din store-ul digital. Poate doar varianta in care ne anunta in cateva saptamani ca jocul se muta pe PS5.

11. #331 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ăștia îți dau banii înapoi in contul PlayStation, e fix pix.

12. #332 SP
    Nu se vor muta pe PS5, vor fi jocuri care vor merge si pe PS4 si pe PS5. Ar fi fun sa vedem totusi o lansare surpriza prin iunie/iulie, mai ales ca nu mai e vorba de perioada concediilor.

E ciudat ca le-au retras complet din store si ca au dat si refund, mai ales in cazul Iron Man (desi nici asta nu cred ca era doar digital), dar motivul ramane acelasi pe care l-a zis si Neil referitor la TLOU2 si anume faptul ca vor ca toti cei care vor jocul, sa poata pune mana pe el, inclusiv cei cu conexiune slaba la internet si care, probabil, nu pot downloada cat o avea jocul (ma astept la un ~100GB).

Ce nu inteleg cu refund, este de ce au si luat banii pe jocuri? Stiu ca la precomenzi, se luau banii de pe card cu ~10 zile inaintea lansarii.

13. #333 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Nu, de vreo 2 ani se iau banii direct cand faci precomanda in PS Store.

14. #334 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    https://www.vg247.com/2020/04/21/the...hristian-cult/

Is The Last of Us Part 2 really about a Christian cult? We re-analyse the trailers
    Just the other week, someone claimed to have inside knowledge of the game’s story, so we might as well pick it apart while we twiddle our thumbs. Potential spoilers follow the video below.

Un articol stufos, daca vreti sa cititi mai mult, vedeti in link. Lumea se plictiseste, teoriile zboara de colo colo.

15. #335 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Vedeti ca au fost niste massive leaks.beware of spoilers.

16. #336 SP
    Junior Member cartus's Avatar
    Unde (îmi plac spoilerele) ? Link, că altfel se cheamă că vânezi postări. Zvonuri sau leaks?

17. #337 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Pff, fugiți de YouTube si orice alte surse, sunt spoilere masive!!!!!

Mai bine ar da drumu Sony la joc mai repede, altfel nu vad prea bine situatia. Deja sunt Leak-URI cu tot deznodământul jocului si nu numai... Ce idioți pot face asa ceva!????

18. #338 SP
    Si cica lansarea digitala ar fi stricat experienta pentru unii useri Asta e, pauza de la social media pana se lanseaza jocul, nu am asteptat 7 ani ca sa imi distruga vreun dobitoc bucuria legata de jocul asta.

19. #339 SP
    Pai cum naiba au scapat? Cine anume posteaza asa ceva? O sa fie cam greu sa stam departe de youtube, dar macar sa stim sa nu cautam detalii despre joc sau despre cine posteaza

20. #340 SP
    Presupun ca majoritatea de aici urmarim pe YT content legat de jocuri, ceea ce inseamna sanse crescute sa primim in feed un astfel de video.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 70 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 ... LastLast