Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 70 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1381

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

1. #361 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Buna idee, cum au sugerat si ei.

Btw, linkul nu merge, cel putin pentru mine. Am incercat cu si fara VPN, am zis ca poate e ceva de acolo.

2. #362 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cauta direct pe google Spoiler Protection 2.0, instaleaza extensia si configureaz-o. Am observat ca daca dau sa blocheze si poze, blocheaza toate pozele, inclusiv avatarele noastre de aici, deci trebe pus in balanta...

3. #363 SP
    Thanks, o sa arunc o privire sa vad ce e de ea.

4. #364 SP
    Member tudort's Avatar
    Este vreo șansă să primim în Romania ediția asta ?

https://direct.playstation.com/en-us...on-ps4.3004826

5. #365 SP
    Cu siguranta vom avea 3 versiuni si in romania - Normala, Special si Collector's Edition.

Ciudat insa ca nu a postat nimeni (la vanzare) celelalte 2 editii, desi jocul iese intr-o luna si jumatate...

6. #366 SP
    Member mladin86's Avatar
    De unde poti precomanda editia steelbook , va rog?

7. #367 SP
    De nicaieri momentan. Fix asta am zis mai sus.

La JRC aveau pana de curand, steelbook cadou la precomanda de joc normal, dar nu mai apare pe site deci probabil au epuizat stocurile la steelbooks.

8. #368 SP
    Data noua de lansare a fost anuntata ieri, deci probabil ca in urmatoare zile se vor anunta si restul editiilor.

9. #369 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    La acest punct nu cred ca voi cumpara jocul la lansare, voi astepta recenziile si las sa treaca 2-3 zile... Poate doar daca vine cu multiplayer il voi lua instant caci in rest am auzit doar lucruri proaste despre story. Ma gandeam initial sa cumpar Special Edition, dar cred ca voi face "downgrade" la Standard

10. #370 SP
    Daca ai auzit lucruri proaste de story, te rog sa le discuti in alta parte.

Nu stiu de cate ori sa mai zic sa va tineti parerile voastre, pozitive sau negative, legate de spoilerele din ultimile zile, pentru voi sau pentru locuri unde puteti discuta despre ele

Eu efectiv nu inteleg rautatea oamenilor care posteaza toate leak-urile alea incontinuu la fiecare poza oficiala sau neoficiala, pe facebook, twitter, orice forum.
    Pot intelege angajatu ala care a avut o experienta negativa cu angajatorul (ND) si a decis sa se razbune (si sper ca odata prins, sa plateasca pt NDA violation), dar restu de ce continua sa strice asteptarea si placerea oamenilor?

F... society - zicea bine Mr. Robot

Toata lumea vrea doar hate si nu inteleg de ce e atat de aplificata treaba asta, mai ales pe internet.

Referitor la MP ziceau ca vor lansa ceva standalone, probabil si gratis. Nu m-a interesat niciodata MP intr-un astfel de joc si o sa-i zic pas si acum, chiar daca va fi gratis.

11. #371 SP
    Unii sunt kinderi pusi pe trolleala, altii sunt adulti cu chef de trolleala. Adauga anonimitatea de pe pe internet si rezulta "dorinta" de a-ti bate joc de cheful altora sa experimenteze jocul. Cred ca sunt unii care zic ca "lasa, daca eu am luat spoilere si nu imi place ce am auzit despre joc, sa ia si altii, screw ND cu jocul lor de rahat!"

Acum, na, exista posibilitatea sa nu imi placa ce o sa joc, sau mai bine zis povestea (turnura, ending, personaje, etc). Jocul oricum il cumpar, indiferent de ce as auzi pe diferite canale de comunicare. E ok, n-ar fi primul joc prost pe care l-as juca vreodata si probabil nici ultimul. Macar din punct de vedere tehnic sa fie up to date si apoi mai vedem ce gust ne lasa in gura.

12. #372 SP
    Cel mai probabil povestea o sa fie cel putin la fel de buna ca in 1, dar ce a leak-uit este scos din context si neavand legaturile necesare, pare o prostie.
    Eu chiar am incredere in Neil si in Naughty Dog in ceea ce priveste povestea, lumea, interactivitatea, personaje, samd.

13. #373 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Eu nu am auzit/citit, si nici nu vreau asta, dar sa imi bag picioarele daca va inteleg, ce poate sa fie astfel incat sa nu iti mai doresti sa-l joci!? Parca prima parte a avut vreo poveste sofisticata, pai jocul a impresionat prin altceva! Tocmai reactia unora ma face sa-l astept cu nerabdare si mai mare, am luat in calcul toate scenariile! Parca retraim povestea cu Game of Thrones.

14. #374 SP
    Pai da, majoritatea de aici nu isi doreste sa citeasca aceste leakuri, tocmai pentru ca vrem sa experimentam jocul asa cum trebuie. Daca e o prostie, vreau sa ma surprinda prostia lui. Apoi, o sa vin aici si o sa povestesc si eu despre cat de prost e. Dar pana atunci..

15. #375 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu nu stiu nimic din ce se petrece in poveste si nici nu imi doresc sa citesc leak-urile, am devenit mai sceptic datorita reactiei generale, a celor care si-au luat spoiler si si-au spus o parere fara sa ruineze nimic nimanui. Nu am ciomagit pe nimeni, cu ce am deranjat in toata treaba?

Mi-am dat cu parerea (you know, democracy...) si am spus doar ca acum sunt mult mai indoielnic in ceea ce priveste jocul si povestea/scenariul in general (datorita reactiei a multora care au vazut deja clipurile or whatever) si ca nu voi mai cumpara jocul day 1 decat daca va avea multiplayer. Probabil unul din cele mai underrated MP ever. Eu unul am bagat sute de ore in primul. just my 2 cents

In rest evit pe cat posibil postarile pe social media, mai ales sectiunea de comentarii in legatura cu jocul.

P.S.: Sa fie de inteles ca nu am vrut si nici nu vreau sa starnesc vre-un flame asa ca ma voi "auto-cenzura" from now on.

16. #376 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aha, deci după ce-l cumpăr si joc e ok sa vin sa spurc jocul daca este cazul, înainte nu am voie sa zic că sunt dezamăgit de ce am văzut, deși nu am "dat" niciun spoiler. Ok, revin in iunie, după lansare.

17. #377 SP
    Pai nu e logic sa fie asa? Joci jocul dupa aparitie, vrei sa zici ceva, postezi cu SPOILER tag, zici ce ai de zis si ai o conversatie cu cineva.

De ce vrei sa strici placerea oamenilor care nu vor sa afle acele spoilers, mai ales daca tin de poveste? E exact ce ziceam mai sus, de rautatea oamenilor.

Basically, ti se pare ok ca tu la randu tau sa strici placerea altora, pt ca tie ti-a fost stricata in acel comment la poza?

18. #378 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Răzvane, am pus vreun spoiler? Nici pe topicul acela de spoilere nu intru să scriu, pt că nu m-a interesat sa stric niciodată experiența cuiva.

Cand intru aici pe topicul jocului și zic: "Daca acele leaks sunt adevărate, scenaristul este un retardat", este o părere personală. Am pus DACA înainte, fara a dezvolta ideea. Daca, din nou, cineva se simte atacat sau are experiența stricată după atâta lucru, îmi pare rău, dar cred a problema e la persoana cealaltă.

PS: Fara nicio supărare, dar treaba asta are iz de cenzură.

PPS: Singura chestie pe care mi-o poate imputa cineva este că mi-am permis sa spun despre marele Neil că e un retardat.

19. #379 SP
    Dant3, eu nu am zis nimic despre tine, dar faptul ca ai vazut alea si acum zici ca "daca acele leaks sunt adevarate" desi e clar ca sunt adevarate, sunt o parte din joc, fara context, dar sunt adevarate, si ca "scenaristul este un retardat" inseamna ca din punctul tau de vedere este o prostie povestea/scenariul si unde duce - hence este o parere a ta asupra leak-urilor, ceea ce inseamna ca ce ai vazut tu, este nasol, deci ne strici noua asteptarile

Again, problema nu este la persoana cealalta, cat timp tu discuti despre acele leaks desi v-am rugat sa nu discutati aici si am facut thread separat - ci problema este la tine pentru ca tu continui sa discuti asta aici

Nu este cenzura, este doar bun simt. Imi pare rau daca nu poti intelege lucru asa.

Eu nu vreau sa am niciun spoiler pentru jocu asta si daca EU decid sa vad in continuare ce posteaza ND oficial, ca trailer, imagini, whatever este ok si again, daca EU decid sa ma uit peste acele leaks este ok. Dar daca TU sau alcineva decide ca e cazul ca EU sa aflu acele leaks, NU este ok.

In regulament este mentionat foarte clar:
    6. Este interzisa folosirea spoilers-urilor. In cazuri in care trebuie precizat neaparat o informatie de acest gen se foloseste tag pentru spoilers dar este recomandata evitarea acestora. Pentru un gamer ce nu a terminat inca jocul in cauza un simplu spoiler poate strica toata placerea de a parcurge acel joc.

20. #380 SP
    Cred ca este de mentionat ca daca este asa prost precum zic oamenii, eu voi veni aici sa zic asta, dar nu sa fac spoilere altora. O sa zic, "Baieti, ati avut dreptate!". Exprimarea mea cu discutatul poate a dus la acest comment al lui @Dant3, de asta fac mea culpa pentru neclaritate.

Nu as sta sa despic firul in patru, ca de ce a ales aceasta cale Neil cu povestea sau bla bla. Ar fi irelevant, oricum. Jocul e facut, done and done. Dar faptul ca unii oamenii o tin pe a lor sa zica "salvez niste bani, nu il mai cumpar", "ce prostie, au distrus seria", trebuie sa ne punem de acord ca asta ii face pe oameni in subconstient sa nu mai gandeasca obiectiv.

Eu nu am nimic cu discutatul pe thread-ul dedicat, nici nu am intrat acolo, nici nu intru. Chiar si pentru un utlizator nou sau un vizitator, daca ar intra pe acest thread, nu pe ala de spoilers, tot i-ar ridica semne de intrebare despre joc si calitatea lui. Nimic gresit in asta, dar mai intai sa il jucam, apoi vedem cum le aprindem cruci arse in gradinile astora de la ND.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 70 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 ... LastLast