Sunt constient de asta. Dar faptul ca ND ar fi fost dispusi sa faca un HL3 inseamna ca in mod clar lucreaza la TLoU 2, n-ar lasa oamenii un joc bun fara sa-i faca un sequel, avand in vedere cat hype este si in jurul lui.
Sunt constient de asta. Dar faptul ca ND ar fi fost dispusi sa faca un HL3 inseamna ca in mod clar lucreaza la TLoU 2, n-ar lasa oamenii un joc bun fara sa-i faca un sequel, avand in vedere cat hype este si in jurul lui.
Cum adică? TLoU o sa fie in 4k nativ, au anunțat deja oficial.
LE: The Last of Us Remastered Will Run Native 4K on PS4 Pro
A new version with 4k support, nu mi se pare că au încercat să transmită altceva. Sper sa vad un "teaser" anul ăsta, poate la PGW sau VGA.
Eu am avut pielea de găină si am lăcrimat de bucurie, am urlat cum urlam pe vremuri la meciurile României. Urma a scăpat turma.
https://blog.eu.playstation.com/2016...of-us-part-ii/
Baietii acestia sunt geniali![]()
Cel mai probabil grafica din Uncharted 4. Sper sa nu vina mai târziu de 2018, nu am răbdare.
Desi am jocul in casa de vreo 2 luni, ieri am inceput sa joc la Uncharted 4. E incredibil cum poate sa arate un joc facut de Naughty Dog, pentru baietii astia merita sa faci parte din comunitatea PlayStation, pe mine cel putin ei ma tin legat de PlayStation. Iar acum, cu TLoU2, e incredibil. Am terminat TLoU de vreo 3 ori, si inca imi provoaca emotie si acum cand il joc.
Bookmarks