Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 69 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 ... LastLast
Results 1,041 to 1,060 of 1367

Thread: The Last of Us: Part II / Remastered

  1. #1041 SP
    Member Svart's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ca sa vedeti cat de cretini sunt unii oameni si cat de departe pot merge:

    Laura Baley e tipa care o joaca pe Abby iar mesajele alea private sunt primite de la diversi...

    https://twitter.com/laurabaileyvo/st...918292992?s=21

    Atasez si ca imagini pentru cine nu poate vedea postarea...


    Am pus mesajele primite de ea sub SPOILER TAG! Nu sunt neaparat spoilere, dar iti poti da seama de anumite lucruri.

    Da, intrasem sa pun si eu linkul.
    Repet, mie nu imi plkace jocul, l-am sters dupa cateva ore, si Abby e un caracter pe care mi-ar fi placut sa nu il vad in viata mea, nu imi place absolut deloc.

    Dar ce fac retardatii aia e incalificabil. Cat de cretin sa fii sa ameninti un om ca si-a facut treaba pentru care a fost platit, pentru un joc care s-a intamplat sa nu iti placa tie. Dobitoci, ar merita sa li se afle numele si sa treaca si ei prin asta.

    E trist, lumea se radicalizeza tot mai mult pe zi ce trece.....

    As zice si ca se tampeste, dar cred ca eram tampiti ca specie de cand lumea, acum doar avem mediile sociale care ne arata magnitutdinea prostiei omenesti.

  2. #1042 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Cum sa ma exprim? Tipul asta, StealthGamerBR, face niste clipuri stealth, la diferite jocuri, foarte faine. Merita vazute. Cele doua clipuri sunt cu Ellie in Seattle si pentru cine nu a jucat sau nu a ajuns acolo poate fi spoiler. La sfarsitul primului clip arata ca joaca in survivor. Il urmaresc de ceva timp si tipul e the real deal. Nu cred ca triseaza intr-un fel (in afara de, banuiesc eu, ceva aim assist aici; sau poate e chiar bun cu controller si fara crosshair)



  3. #1043 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    L-am terminat si eu, GTFO mi-a placut, mucho mucho FTW! Tin minte ca dupa ce au iesit ceva trailere lauda cineva pe aici grafica si ziceam nu stiu de ce se mira asa unii ca nu m-i se pare ceva spectaculoasa grafica, well i was wrong! Superb facut, art work si grafica cu momente wow, detaliu mult si uneori foarte foto realist!

    Gameplay bun, inceput mai slow dar apoi o ia bine de tot, bad ass MOFO! Poveste adanca si pe mine unu nu m-a deranjat nimica la ea, l-au facut super, nu stiu de ce atata hate pe joc si poveste!? Coloana sonora si ea misto, in mare parte l-am jucat cu casti fiindca am bagat mult noapte la el, muzica cred ca e facuta tot de cel ce a lucrat si la prima parte, Gustavo nu stiu cum, am de mult doua piese din primul joc in ceva lista pe spotify.

    A avut si parti putin lungite si m-a deranjat cand


    L-am jucat incet, am stat la admirat si am bagat 30 de ore in el, lung joc! De mult nu m-a facut un joc sa tot ma "cheme" inapoi sa-l continui dar asta cateva zile m-a tinut cu interesu la maxim!
    Nu m-a deranjat cu nimic nici finalul nici nimic!! Pe scurt rezumatul jocului: EPIC, GTFO, FTW, OMFG!

  4. #1044 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Foarte fain video-ul:


  5. #1045 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A mai fost pus

  6. #1046 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Jocul asta e lung cat o zi de post. Am 42 de ore la el. Bine, E am cautat orice coltisor, am reluat unele encounters pana mi-a iesit cat de cat stealthul. Banuiesc ca aceia care au facut 25 de ore au trecut ca trenul prin gara. A doua "jumate" se simte lunga. Burns you out. Inteleg de ce are loc la nivel de poveste (character arc), imi place sa il joc dar damn, se simte.

  7. #1047 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Pe New Game+ am mai dat peste un glitch. Eram cu Ellie sa ajung la spital si nu am mai stat sa omor fiecare WLF si am intrat pe usa, unde a cazut direct jos prin harta si a murit. Checkpoint-ul m-a dat imediat dupa usa.

  8. #1048 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Probabil nu s-a incarcat niv urmator destul de repede. Ellie a descoperit the matrix

  9. #1049 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Jocul asta e lung cat o zi de post. Am 42 de ore la el. Bine, E am cautat orice coltisor, am reluat unele encounters pana mi-a iesit cat de cat stealthul. Banuiesc ca aceia care au facut 25 de ore au trecut ca trenul prin gara. A doua "jumate" se simte lunga. Burns you out. Inteleg de ce are loc la nivel de poveste (character arc), imi place sa il joc dar damn, se simte.
    Eu am cautat la fel absolut peste tot, mai putin 2-3 locatii unde am nimerit direct usa care avanseaza si nu camere pentru loot si am terminat jocul in sub 26h. Dar restart la encounters nu am dat niciodata, oricare ar fi fost situatia, ma vedeau sau nu, continuam, cat timp nu muream. Asa a devenit mai natural, unele encounters erau complet pe stealth, altele erau guns blazing si altele au fost pe stealth, m-au descoperit si am reusit sa ma ascund si sa continui pe stealth

  10. #1050 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Pe dificultatile mai mari poti da restart la encounters?
    Unele lupte le-am repornit pana cand au iesit perfect stealth, fara niciun glont dar ar fi mai interesant sa nu ai optiunea asta.

    ---------- Post added 09-07-2020 at 13:16 ----------

    O interpretare interesanta a ending-ului: https://www.reddit.com/r/thelastofus...nk_the_ending/


  11. #1051 SP
    Junior Member Ciocan's Avatar
    Mi se pare poate cea mai buna interpretare a ending-ului, pentru mine personal cel putin, care am vazut intr-un mod foarte asemanator, dar nu mi-a atras atentia atat de bine paralela dintre cele doua momente pana acum, pana si dialogul
    se potriveste perfect.

  12. #1052 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Eu joc pe hard si se poate repeta encounterul.

    Tot trag la el. Cred ca o sa fac 50 h lejer


    ---------- Post added 10-07-2020 at 23:11 ----------

    Gata. Am terminat si eu. Pentru mine, hate-ul, m. ales amenintarile mi se par lipsite de sens. Cand zic hate, nu zic ca nu iti place, ci reactiile astea exagerate. Povestea nu e in asa masura sa creeze asemenea reactii. Ma asteptam la nu stiu ce ameteala de poveste. Sfarsitul e chiar bitter sweet. Intr-un stil asemanator cu primul. Gen e bine dar nu e bine.

    ---------- Post added 10-07-2020 at 23:16 ----------

    Screenul de inceput, cu barca, e super moody acum ca am terminat. Sigur are si un inteles.


  13. #1053 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Screenul de inceput, cu barca, e super moody acum ca am terminat. Sigur are si un inteles.

  14. #1054 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Am atatea poze... Dar ma rezum la 6. Azi


  15. #1055 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Inca un video cu mici detalii ce pot trece neobservate. Indicat sa urmariti doar daca ati terminat jocul.


  16. #1056 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Imi doresc ca in timp perceptia asupra acestui joc sa se imbunatateasca. Ceea ce a facut acest joc la nivel de poveste e rar, daca nu chiar unic. Sungurele exemple care s-ar apropia cat de cat, din jocurile pe care le-am jucat, ar fi Spec Ops The Line si Bioshock. Numai ca in primul povestea e inca spusa unilateral, iar in alt doilea mesajul e ceva mai subtil. Acest joc e bold si mai in your face. Pentru ca te confrunti cu o schimbare e status quo-ului: nu mai esti eroul si ceea ce faci e greu justificabil. Joci si vezi rezultatele actiunilor tale asupra altor personaje. Nu mai e ca in primul, cand Joel fuge prin spital si omoara faceless enemies si cadre medicale. Ceea ce omori acum (pe langa faceless enemies) sunt persoanaje definite, cu o poveste si o fatza.

    Si aici sta diferenta fata de alte jocuri. Practic eroul nu e erou si villain nu e villain. Si nu pentru ca ti se zice asta, ci pentru ca exprimentezi asta jucand (asta e the next step fata de alte jocuri). Daca din prisma lui Eliie, Tommy si Abby, aceste persoanaje vad jumate din poveste, tu ca jucator vezi the whole picture. Esti singurul "personaj"in joc care face asta. Si asta subconstient iti da o stare de discomfort. Stii mai mult decat vrei sa stii. Insasi pozitia ta nu mai e asa sigura. Oamenii, si eu cred in asta, tin sa fie destul de restrictivi in legatura cu ceea ce vor sa creada. Exemplu in joc, cele 2 antagoniste. Si jucatorii. Nu vrem un challenge la ce vrem sa credem, nu vrem ca scanariul nostru sa fie "muddled" cu informatie exterioara. Orice ne dilueaza ceea ce credem tb dat deoparte. Dar lumea in care traim asa este, much bigger than us si ceea ce credem noi ca e bine sau rau. Din pct nostru de vedere perspectiva e unica, dintr-o perspectiva gen "god's view" perspectivele sunt multiple si care se contrazic sa zic asa, desi nu e contrazicere per se.

    Ma asteptam ca povestea sa fie sheit, am vrut chiar sa fie, sa vad si eu de ce nu e placuta, si la sf eram... de fapt eram intre 2 ganduri: "povestea e mai tame decat ma asteptam" si "in mare nu am ce sa ii reprosez. efectiv nu am" . Singurul moment in care eram aproape de cei ce nu le-am placut a fost



    Tineam cu ambele parti... ND m-au "manipulat" in poveste (nu orice manipulare e evil, in poveste nu e; trailere sunt alta poveste, da ro accept ptr ca stiu ce e povestea) si pentru asta cred ca povestea e so much more. Cred ca ceea ce au facut e unic in lumea jocurilor (poate sunt si alte jocuri care au incercat asta si nu stiu eu). Au fost bold si ne-au challenged conventiile si credintele. Au zic "ce ar fi sa priviti totul in alt fel?". Si acest challenge nu a fost primit bine de o parte din public. New ground.

    Cum zicea Girlfriend's review: cei trei elefanti din camera (apropo e un nivel in care esti intr-un magazin de portelanuri - like a bull in a china shop - la propriu si la figurat; le-am spart pe toate). Acei 3 elefanti au decis daca iti place sau nu ce ti se prezinta. Ironia e ca publicul a facut ceea ce au facut atat Ellie cat si Abby. Anger si revenge. My side and your side. Life imitates art. Sau art imitates life. E si un cerc si asta.



    Probleme cu jocul asta din punctul meu de vedere. Prima nu e chiar o problema, dar desi poveste imi place, cred ca putea si reaseazata/reeditata pe alocuri ca sa fie mai accesibila. Mai friendly. Apoi a doua "jumate" a jocului. It drags, cum zic americanii. Nu m-am plictisit jucand efectiv dar trageam de mine cumva astaptand sa se termine si sa ajung la confruntare. Apoi e cum e structurata, adica joci, ajungi la un climax, si apoi o iei de la capat (si aici simti ca drags, ptr ca vrei sa revii la climax). Totusi inteleg ca a doua jumatate tb sa fie acolo ca sa ai finalul. Apoi mai e gunplay. Nu sunt fan shooting cu controller (nu am pus aim assist). Nu se simte smooth. De aceea am jucat mai mult stealth evitand confruntarile directe si prelungite.

    De grafica, sunet, atentie la detalii, acting nu mai zic. E de top. Macar atat daca nu ti-a placut povestea. Cum am mai zis, sub 5 e o prostie.

    Partea cu LGBTQ, al patrulea elefant pentru unii. Iar, ma asteptam sa fie ceva over the top, in your face, chiar preachy. Ehhh, daca asta e naspa... Ellie e lesbiana (stim din Left Behind, pe care nu toti l-au jucat), Bill era gay, Abby nu e transexuala (e doar femeie culturista), iar la altcineva se face hint dar nu se zice pe fata ca ar fi (desi dupa mine e clar)

    Ma uitam la angajatii ND. Sunt de toate rasele si orientarile. Si Druckmann a zis ca a vrut sa reprezinte diversitatea din studio in joc. Din punctul asta de vedere jocul e divers.

    Chiar imi doresc cu timpul ca lumea sa fie mai ingaduitoare cu acest joc. Nu pot sa zic ca daca nu ti-a placut povestea sau cum a fost spusa, este gresit. Iti place sau nu iti place, fiecare e liber la asta. Nu aici e problema, si nici nu ar tb sa fie. Problema sunt unele reactii. Extreme, exagerate, cum am zis ironice tinand cont ca joci cu 2 persoaneje care au aceleasi reactii, desi mai justicabile in lumea lor.

    Pe net galagiosii toxici astia sunt minoritari, si sper ca si aici sa fie la fel. Apoi mai sunt astia care sunt as zice netoxici dar care zic "nu mi-a placut just because". Nu e nu imi place ptr ca x, y, sau z. Ci nu mi-a picat bine ceva, deci jocul e shat. Aia care rup discul sau zic in gura mare ca il vand in secunda 2. Reactii de astea exagerate la cald.

    Stiu ca scriu mult, asta e, dar jocul asta merita mai mult decat a primit. Nu ovatii si 10 pe linie Eu vad un joc bun ingropat de bs-ul unui public. Ceva pe marginea caruia sa discuti macar sau sa te faca sa reflectezi. Macar atat. Ca e craftmanship in el. La toate nivelurile. Nu e facut in dorul lelii.

    ps: s-ar putea sa fie greseli de scriere dar nu mai trec prin text. da, e lung si ptr mine

  17. #1057 SP
    Member SeCeX's Avatar
    Am citit tot si nu regret, jocul este ceva extraordinar pentru mine, ma bucur sa vad oameni care reflecta asupra lui in felul asta, proud to be a gamer.

  18. #1058 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Imi doresc ca in timp perceptia asupra acestui joc sa se imbunatateasca...
    Foarte, foarte bine spus.
    Exact aceeași părere și la mine. Un joc fantastic!


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  19. #1059 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Imi doresc ca in timp perceptia asupra acestui joc sa se imbunatateasca...
    Lucrez de cateva zile la un review pentru jocul asta si mare parte din ce zici tu este foarte adevarat si e pacat ca foarte multi oameni efectiv refuza sa-i dea o sansa din ignoranta si din increderea pe care o acorda unor anonimi de pe diverse site-uri obscure, care si-au creat parerea din acele leaks sau vazand anumite clipuri pe youtube.

    Foarte bine ce ai zis si ai putea transforma asta intr-un review aici, cu note si mai multe detalii iar cand postez si eu, sa vedem ce se aseamana si ce difera

  20. #1060 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Initial ma gandeam sa ii fac un review dar nu sunt ca ACG sau altii. Adica sa am cunostinte tehnice pe deoparte si cum sa structurezi un review pe de alta. In ult zile m-am gandit la joc in felul de m sus decat ca un review ca la carte.

    Deci un review nu mai fac. Deja am scris mult pe acest topic. Si cred ca la ce ai dat quote insumeaza ce simt acum. Ca jocul merita m mult, ca imi doresc sa fie privit m favorabil si ca e un joc bine facut (chiar si la poveste).

    E greu sa dau o nota. Primul e mai stream lined, si e... primul. De aia il tin putin putin m sus decat part 2..Al doilea e mai complex si m curajos in abordare (prin comparatie primul e safe). Nu as vrea sa ii dau zece. Poate 9 sau 9:50. Singurul incovenient real e ca se lungeste, o simti. Si ptr mine gunplay-ul (ca ma chinuiam sa pun crosshair pe ei si imi lipsea finetea miscarii; zicea cineva ca ar fi deadzone-ul si/sau aim acceleration). Recunosc ca vreau sa fiu si chitibusar si sa nu ii dau zece.

    Cand o sa pui review-ul, o sa imcerc sa scriu punctual la ce suntem de acord si ce nu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 53 of 69 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Last of Us Remastered (Remaster) By OEE in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 823 Last Post: 27-06-2020, 09:15
  2. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By appL3ZOR in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 11-07-2018, 11:02
  3. Vand/Schimb The Last of Us Remastered (Bucuresti) By Zuluf in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 4 Last Post: 21-03-2018, 20:01
  4. Cumpar The Last of Us Remastered PS4 By Ownzy in forum Bazar Sony: Jocuri Console
    Replies: 1 Last Post: 08-11-2017, 16:36
  5. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts