Plus Stalker pe 20 Noiembrie parca
Coming to Game Pass: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, Nine Sols, Genshin Impact Benefits, and More - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Buna tuturor,
Ieri mi-a expirat Game pass ultimate și mă gandeam să-l prelungesc, dar nu știu daca mai e valabilă conversia. Ultimul post pe acesta tema aici e din septembrie (conversia era 2:1) și nu sunt singur dacă s-a mai schimbat ceva intre timp. Mulțumesc anticipat pentru orice informații care m-ar putea ajuta să-mi prelungesc ultimate la un preț totuși mai digerabil.
Inca e in vigoare 2:1 de la Core la Ultimate.
Mulțumesc pentru confirmare! M-am uitat pe cdk si core e acolo cam 200 de lei pe an. Gasesc undeva mai ieftin?
CDkeys sunt de incredere si intotdeauna au avut preturi corecte. Dar poate gasesti altceva: https://gg.deals/subscription/xbox-g...ore-12-months/.
Coming to Game Pass: Indiana Jones and the Great Circle, Crash Team Racing Nitro-Fueled, and More - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Coming Soon to Game Pass: Diablo, EA Sports UFC 5, and More - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Coming to Game Pass: Sniper Elite: Resistance, Eternal Strands, Citizen Sleeper 2, and More - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Era 2:1 daca lasi sa-ti expire - adica 2 ani de gamep pass core iti aduc 1 ani de ultimate.
Coming Soon to Game Pass: Avowed, Madden NFL 25, and More - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
aveti idee cum e cu activarea unui gamepass ultimate trial ? contul e pe US insa imi spune ca key-ul a fost cumparat pe alta zona (desi este US conform vendorului)
pe contul asta nu, am avut doar pe main account o luna de trial de gamepass PC.
"This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Get more info"
Am folosit un vpn pentru o tara care suporta Xbox Gamepass pentru console. De exemplu Argentina. Extensie in browser si te duci la redeem codes si acolo iti va autoriza codul.
Mai functioneaza metoda asta?
Intra pe chat la Xbox Support, spune-le ca nu reusesti sa dai redeem, da-le codul sa incerce ei. Daca primesc aceeasi eroare spune-le celor de unde ai cumparat sa iti dea banii inapoi sau un cod pe regiunea ta.
In toamna inca functiona, am luat un joc de pe Eneba, regiune Argentina, pentru cativa lei.
Bookmarks