Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 68 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 LastLast
Results 1,321 to 1,340 of 1341

Thread: Clubul Xbox Series X

1. #1321 SP
    Manager paul's Avatar
    Microsoft ne arata ce e un Xbox:

PS: Am postat de pe un Xbox, voi cititi de pe un Xbox.
    Attached Images Attached Images tiaxb-16x9_asset-r1-1-0f22101df1dfc3cb6000-1536x864.jpg

2. #1322 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Desi ma scarbeste la un nivel maxim ceea ce-au facut din Xbox, poate singurul lucru pozitiv va fi ca sooner or later o sa ofere access full la tot (sper), pentru toate tarile care sunt in PC GamePass. N-au cum sa mai disocieze accesul pe platforme mult timp, banuiesc ca la un moment dat fiecare device, fie el ce-o fi, va accesa acelasi store si aceeasi Xbox App.

3. #1323 SP
    Manager paul's Avatar
    Xbox Developer_Direct in 23 ianuarie, 20:00 despre 4 jocuri:
    Quote Originally Posted by Xbox Wire
    Presented by the game creators themselves, Developer_Direct offers an in-depth look at upcoming titles, how they’re being created, and who’s creating them.

We’ll visit Compulsion Games in Montreal, Canada to learn more about South of Midnight, head to Montpellier, France to see Sandfall Interactive for a look at Clair Obscur: Expedition 33, stop by the legendary id Studios in Richardson, Texas to check in on DOOM: The Dark Ages, and visit a surprise location to see another studio’s brand new game.
    Developer_Direct Returns on January 23 - A Celebration of What's Coming for Xbox Players - Xbox Wire
    Attached Images Attached Images announce-hero-219a8909f679e8a1d470-1536x864.jpg

4. #1324 SP
    Manager paul's Avatar
    Livestream: Developer_Direct la ora 20:00:

5. #1325 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E cineva care si-a curatat pana acum consola de praf? Daca da, cum ati facut-o?

Eu o am de 4 ani si desi o sterg constant, nu o tin acoperita si sigur a intrat si prin ea. Iar de cateva zile, a inceput sa fie mai galagioasa, ca si cum este fan-ul la turatie maxima mereu cand ma joc - testat in AC Shadows, South of Midnight si Commandos.

Asa ca ma gandeam sa-l desfac si sa-l curat bine de praf. Garantie clar nu mai are, dar nu as vrea sa am vreo surpriza.

6. #1326 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E cineva care si-a curatat pana acum consola de praf? Daca da, cum ati facut-o?

Eu o am de 4 ani si desi o sterg constant, nu o tin acoperita si sigur a intrat si prin ea. Iar de cateva zile, a inceput sa fie mai galagioasa, ca si cum este fan-ul la turatie maxima mereu cand ma joc - testat in AC Shadows, South of Midnight si Commandos.

Asa ca ma gandeam sa-l desfac si sa-l curat bine de praf. Garantie clar nu mai are, dar nu as vrea sa am vreo surpriza.
    Feon la stickerele din spate si alcool izopropilic sa poti lua stickerul jos "clean". In spate ai suruburi, le desfaci. In rest, continui cu video-ul de jos, faci pana unde doresti, doar ti-am zis chiar pasii de inceput. Important este sa o desfaci si sa suflii praful afara. Iti trebuie si aer comprimat, la selgros am gasit unul mai bun, dar orice e ok.
    Dedeman are alcool de 99%: https://www.dedeman.ro/ro/alcool-izo...-9-l/p/7072043

7. #1327 SP
    Manager paul's Avatar
    Xbox "Wake Up" Brand Trailer:
    In Xbox’s Wake Up, directed by David Fincher and Romain Chassaing, a wonderfully off-beat fairy tale unfolds: Horatio, a rat, rekindles his humanity through the joy of gaming.

We follow Horatio through a day in the rat race: a packed commute, the drudgery of the office, a rushed lunch at his desk.

The mundanity is interrupted by glimpses of mysterious gamers—the only humans we see amongst the rats.

After a long day, Horatio powers on his Xbox on his Samsung OLED TV and connects with his friends.

A much-needed dose of fun transforms him into the human he always was.

8. #1328 SP
    Manager paul's Avatar
    Scumpiri anuntate.

Jocurile first-party, incepand din iarna, vor fi $80.

De astazi:
    Europa (.pdf):
    Console:
    - Xbox Series S 512 - €349.99
    - Xbox Series S 1TB - €399.99
    - Xbox Series X Digital - €549.99
    - Xbox Series X - €599.99
    - Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition - €699.99
    Accesorii:
    - Xbox Wireless Controller (Core) - €64.99
    - Xbox Wireless Controller (Color) - €69.99
    - Xbox Wireless Controller – Special Edition - €79.99
    - Xbox Wireless Controller – Limited Edition - €89.99
    - Xbox Elite Wireless Controller Series 2 (Core) - €149.99
    - Xbox Elite Wireless Controller Series 2 (Full) - €199.99

US (.pdf), UK (.pdf), Australia (.pdf).
    Quote Originally Posted by Xbox Support
    Price changes:
    - Beginning on May 1, we will adjust pricing on Xbox consoles and controllers in the Xbox Store and provide updated recommended pricing to local retailers.
    - Some of our new, first-party games will launch at $79.99 beginning this holiday season.
    - Xbox Series S and X availability may continue to change over time depending on the retailer and by country.
    - Pricing for our headsets will change in the U.S. and Canada only. Some Xbox controllers, like our Adaptive Controller and Adaptive Joystick, will remain the same price.
    Pricing updates announced May 1, 2025 | Xbox Support

9. #1329 SP
    La hardware e nasol si ma asteptam, dupa cum au scumpit si Sony, dar la jocuri, fiind vorba doar de cele first party, nu ma va afecta in vreun fel. Practic pentru cei care cumparau pe PS5, sau care nu doreau sa plateasca pentru game pass, sure, este un bump in price, dar daca aveai deja game pass, nu esti afectat.

10. #1330 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Si asa nu le mai cumpara nimeni consolele in Europa, scumpirea asta e tot ce le trebuia ca sa le ingroape definitiv... hai cu lansarea oficiala in Romania!

11. #1331 SP
    Member lucicleric's Avatar
    In ritmul asta si $ony o sa o arda cu 80 de parai. Bomba ce sa zic....daca migram pe full digital, noi astia din tarile bananiere o sa cumparam jocuri o data la 4 luni. Ce sa zic, sper sa voteze lumea cu portofelul si sa nu ne intoarcem in anii 90-2000 cand doar cei cu rude peste granite isi puteau permite jocuri/console

12. #1332 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    E nasol, dar nici 60 de euro nu mai au aceeași valoare ca acu 10-15 ani. Era clar ca n-o sa rămână prețul ala la infinit.

13. #1333 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Lacomia nu are limite, au vazut ca Nintendo cresc preturile la tot, consola, accesorii, jocuri pana si demo platit, ei ce sunt mai prosti?
    Asa ca au marit preturile in linie, urmeaza Sony. Asta se intampla cand cateva corporatii controleaza tot.

Sincer jucatul devine un lux fie ca vorbim de console, PC sau de jocuri. Avantajul pe care PC-ul inca il are e ca jocurile sunt mai ieftine in timp si nu platesti pentru multiplayer.

Va rog frumos sa lasati pretextul cu inflatia, voua va creste salariul in fiecare an cu nivelul inflatiei?
    Mie anul asta mi-a scazut, ar trebuie sa scada si preturile la produse, nu?

14. #1334 SP
    De ce spuneti ca urmeaza Sony? Ei au fost primii care au venit cu jocuri la 70 euro si restul ramasesera la fel pana la Switch 2 care vine cu ele mai scumpe si acum Xbox sunt literally ultimii care cresc

15. #1335 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Urmeaza si Sony cu jocurile de la 70 la 80 de euro, sa fie si ei in "trend".

16. #1336 SP
    100% or sa sara si ei....doar daca vor sa fie ei salvatorii industriei o sa se abtina si sa aiba si mai mult reach la playeri. Dar meh, $ony sunt $ony, ma astept la ce e mai rau In schimb ma bucur ca nu am asteptat sa scada pretul la hardware pentru ca vad ca e din ce in ce mai nasol.

17. #1337 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
    Urmeaza si Sony cu jocurile de la 70 la 80 de euro, sa fie si ei in "trend".
    Sunt deja cu first-party mari la 80. Din 2020, de la lansare.

Pe mine ma intereseaza soarta Fable si E-Day daca vin pe PlayStation. Daca vin, skip Xbox generatia asta. Daca nu vin, cred ca mai bine iau X used, decat acum la pret normal sau mai incolo scumpit, in conditiile in care se pare ca nu o sa fie un X Pro si next-gen vine in 2027.

18. #1338 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    În US Series X-ul de 2 TB e mai scump cu $30 ca PS5 Pro, așa că poate vor veni Sony cu o scumpire și la Pro .

19. #1339 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Sunt deja cu first-party mari la 80. Din 2020, de la lansare.

Pe mine ma intereseaza soarta Fable si E-Day daca vin pe PlayStation. Daca vin, skip Xbox generatia asta. Daca nu vin, cred ca mai bine iau X used, decat acum la pret normal sau mai incolo scumpit, in conditiile in care se pare ca nu o sa fie un X Pro si next-gen vine in 2027.
    Ceva shootere sau sports games? Nu am gasit la 80 pe psn, varianta vanilla a jocului

20. #1340 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    De ce spuneti ca urmeaza Sony? Ei au fost primii care au venit cu jocuri la 70 euro si restul ramasesera la fel pana la Switch 2 care vine cu ele mai scumpe si acum Xbox sunt literally ultimii care cresc
    Sony, primii la $70/€80. Au urmat Microsoft la $70/€80. Nintendo a ramas la $60/€60, cu $70/€70 de la caz la caz, si acum $70/€70, cu $80/€80 digital/€90 physical Mario Kart World. Microsoft din iarna la $80. Urmeaza Sony cu $80? Probabil.
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Ceva shootere sau sports games? Nu am gasit la 80 pe psn, varianta vanilla a jocului
    2020: Demon's Souls; 2021: Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart, Ghost of Tsushima; 2022: God of War: Ragnarok, Gran Turismo 7, Horizon: Forbidden West, The Last of Us: Part I; 2023: Marvel's Spider-Man 2; 2024: Rise of the Ronin; 2025: Death Stranding 2: On the Beach, Ghost of Yotei cu pret de lansare €80.

Demon's Souls, Returnal, God of War: Ragnarok, Gran Turismo 7, The Last of Us: Part I, Spider-Man 2 si Rise of the Ronin sunt acum tot la pret full.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 67 of 68 FirstFirst ... 17 57 65 66 67 68 LastLast