Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 66 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1302

Thread: Clubul Xbox Series X

  1. #421 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu, ceva interesant pentru mine - Halo prezinta 0 interes pentru mine, e genul de joc pe care nu l-as juca nici gratuit.
    Ma refer la jocuri interesante

  2. #422 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pentru mine momentan nu exista interes pentru platforma de la Microsoft pentru ca nu au jocuri exclusive. Pot sa faca si mama consolei daca eu voi putea juca acelasi jocuri pe PC la detalii, rezolutii mai bune si cu o comunitate de modders.

  3. #423 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta pentru ca ai un PC in care ai investit/investesti mult mai mult decat ai da pe o consola, pe care-ti face placere sa te joci.

    Personal nu ma mai pot juca pe PC decat jocuri gen tycoon (efectiv nu mai pot sta la birou sa ma joc pe un ecran mai mic) si in niciun caz nu voi da ever 3-4x val unei console doar pe o placa video, ca sa ma pot juca ceva la "detalii, rezolutii mai bune si cu o comunitate de modders".

  4. #424 SP
    Manager paul's Avatar

  5. #425 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Exact ce spuneam in postul anterior. Au inceput cu PC-ul.
    Nici n-a venit conferinta ca oricum deja... orice arata Microsoft => Xbox e inutil.

    Razvan da-mi te rog BAN pe IP o saptamana ca sa nu mai vad nimic si sa raman in viata ca e pacat sa fac atac cerebral si sa cad pe tastatura.
    Deja mi-au amortit degetele cred ca am tensiune 350.

  6. #426 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    @Cristy eu nu am mai avut PC din 2007 . Ma lasa efectiv rece ca apar si pe PC , dupa cum vezi si jocuri de PS apar pe PC.

    Sea of Thieves au vandut 1 milion de copii pe steam din 3 Iunie la $40/buc . Au facut vreo $28.000.000 pentru ca nu au fost interesati de exclusivitati pe consola in 5 sapt de pe urma unui joc de 2 ani .

    @razvanrazy am inteles . Eu am cazut prada hypeului cu RDR2 , l-am cumparat day one , jucat 2 ore si dezinstalat . In scimb in Halo 5 am careva sute de ore bagate .

    Cel mai probabil din genul de jocuri care am vazut ca iti plac vor fi Hellblade 2 si posibil noul RPG de la Obsidian .

  7. #427 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Asta pentru ca ai un PC in care ai investit/investesti mult mai mult decat ai da pe o consola, pe care-ti face placere sa te joci.

    Personal nu ma mai pot juca pe PC decat jocuri gen tycoon (efectiv nu mai pot sta la birou sa ma joc pe un ecran mai mic) si in niciun caz nu voi da ever 3-4x val unei console doar pe o placa video, ca sa ma pot juca ceva la "detalii, rezolutii mai bune si cu o comunitate de modders".
    Avantaje si dezavantaje... Pana la urma investim intr-o platforma ca sa ne jucam pe ea. Cu totii stim ca gaming-ul nu este un hobby ieftin, cumparam collector's editions, statuete, de sute de euro, dam bani pe subscriptii samd. Cat despre jucatul pe un monitor mic... Ce-i asa mare scofala sa conectezi un TV la PC si un controller. Vei avea fix aceeasi experienta, ba chiar mai buna as putea spune. Daca aveau jocuri cu adevarat exclusive as fi bagat mana in portofel sa cumpar si un Xbox.

    Edit: @lukecelmare, asa e, apar unele jocuri de pe PS si pe PC dar diferenta este ca ele apar pe PC dupa o perioada lunga de timp dupa ce lumea a cumparat tot pe consola respectiva... in rest cine e PC pleb exclusiv si asteapta asta e treaba lor.

  8. #428 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Exact asta astept. Nu ma intereseaza in mod special sa vad gameplay la Hellblade 2, pentru ca 99% o sa fie identic, iar el nu la gameplay a excelat.

    Astept jocurile noi, neanuntate inca, surprize placute, jocuri diferite, IP-uri noi, mecanici noi, chestii car sa profite de SSD, samd.

    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    Ce-i asa mare scofala sa conectezi un TV la PC si un controller.
    Pai fix captul ca te costa 1500 euro o placa video, daca mai pui la calcul carcasa, sursa, placa de baza, sistem de racire, RAM, SSD, monitor, K&M, deja e prea mult pentru ceva ce poti avea cu o treime de bani (sau chiar muuuult mai putin). Si doar legi la TV si gata. Fara Windows instalat, fara drivers si alta bataie de cap.

    Dar asta e alta discutie pentur alt thread - important e sa ne jucam pe ce putem, cum putem si cand putem.
    Iar pentru asta, o sa vedem game streaming de la toti in curand

  9. #429 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    1500 de euro nu te costa nicio placa video. Poate un PC complet. In plus vorbim de o investitie de lunga durata cu mici upgrade-uri o data la cativa ani, nu țac-pac.

  10. #430 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    @Cristy pai de ce sa dau 1500 de euro pe un PC , sa imi stric feng shuiul in living pentru a il lega la televizor + “mici” upgradeuri , cand pot sa dau $500 o data la 7 ani ? Cu $1300 am toate 3 consolele , imi raman bani si de cateva jocuri\abonamente .

    Anyway sa ne mai si distram , a man can dream
    Attached Images Attached Images d3fbc989-ba2c-4eca-9a29-03cc7f786cb0.jpeg

  11. #431 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    1500 de euro nu te costa nicio placa video.
    2080ti - o placa pe care poti juca 4K cu detalii mai mari decat Xbox (despre asta vorbeam, nu despre jucat mai slab sau la rezolutie mai mica) - e peste 6000 lei (deci incepe la 1200 euro si depaseste 1500 euro).

    Iar seria 3000 care urmeaza sa apara se vehiculeaza ca va avea cam aceleasi scoruri.

  12. #432 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    @luke Aceeasi logica de gandire se poate folosi si in sens invers dar nu stau acum sa transform thread-ul intr-un Xbox vs PC.
    @razvan pai da, daca iti iei AORUS OC'd 3 vents, rgb samd dai si 1500 euro. Chiar acelasi model il gasesti si la 6000ron sau mai putin, versiunea standard de la nVidia e $1,199. Dar nu e nevoie de o 2080ti ca sa te poti juca la detalii mai bune decat un Xbox. Cand vor iesi noile placi video si Xbox Series X vei gasi vechile gpu reduse masiv si mult mai accesibile.

  13. #433 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai stai, cand zici detalii mai bune decat Xbox, iei din start in calcul 4k, iar alte placi video nu duc 4K cu setari pe High/Ultra - deci din start 1200 euro (sa zicem ca ai dreptate si nu ai nevoie de placa de 1500 de euro) se duc doar pe placa video. Deci cu banii cu care-ti iei si Xbox si PS si cateva jocuri dai doar pe placa video, doar ca sa duca mai mult decat duce acum un Xbox One X. Si totusi la Series X vorbim de RTX 2.0, ala care va putea rula toate 3 tipurile de efecte de post procesare in acelasi timp.
    Pentru Full HD cu High/Ultra in RDR2, sa zicem, ai nevoie de 1080, care doar placa video costa cat Xbox One X (si e generatie veche).

    Nu vreau sa transform thread-u in Xbox vs PC, pt ca nici Microsoft nu face vs asta - ideea e simpla. Daca vrei usurinta in utilizare si jucarea in 4k si fara batai de cap, ia-ti Xbox One X sau Series X.
    Iar astfel de comparatii nu-si au rostul pentru orice ar spune oricine, Xbox castiga detasat dpdv cost si usurinta in utilizare vs un PC.
    Nu va mai castiga, in schimb, in momentul in care vom avea game streaming sanatos si atunci e posibil sa castige un laptop de acum 15 ani sau o tableta de 8 ani.

    Personal nu dau 2 bani pe 4k si as prefera oricand un 1440p 60fps cu Ultra tot pe Series X, dar in absolut toate jocurile. Si tot ar fi mai ok decat un PC unde pe langa placa video (care costa cel putin cat consola) mai ai si alte componente relativ importante pentru pornirea PC-ului

    Also, daca dezvolta si AMD o tehnologie asemanatoare DLSS 2.0, atunci deja 1440p = 4k si nu vei mai putea face diferenta nici daca te bagi cu ochii in TV.

  14. #434 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Nu prea vreau sa lungesc mai mult decat trebuie discutia insa tin sa te contrazic.
    Long run PC-ul va bate Xbox-ul chiar inainte de lansare (si orice alta consola) fara sa trebuiasca sa faci spargeri la banca cum spui tu. Inca o data: vorbim de o investitie de lunga durata. Banuiesc ca tu, eu si oricine altcineva cumpara cat de cat cu cap.

    Nimeni nu isi cumpara un PC de pe azi pe maine si mai ales nimeni nu investeste acum intr-un PC de gaming cand peste aproximativ 2 luni vom avea deja RTX30xx si Ryzen 4000 => => reduceri consistente la RTX20xx respectiv Ryzen 3000 sau poate chiar vei reusi sa cumperi o placa Mid-range din seria 30 care sa fie la fel de performanta ca 2080ti. Daca faci cumparaturile cu cap atunci poti fi sigur ca pana in noiembrie o sa iesi mult mai ieftin.

    A cumpara un Xbox pentru mine la ora actuala ar insemna o doza mare de masochism & o cheltuiala inutila in plus, cand pot sa folosesc PC-ul pentru toate jocurile de la Microsoft si multiplatforms dar si pentru multe alte lucruri. Si in plus nu vor fi doar $500 (sau cat o sa fie consola).
    Sa nu uitam, btw, ca jocurile incepand cu next-gen vor costa $10 mai mult + subscriptii la tot felul de servicii... Totul se aduna si iata ca nu iesi chiar atat de ieftin. Si tare mi-e frica ca pe next-gen nu vom avea 4K@60 decat la foarte putine jocuri.
    Trebuie sa luam in considerare ca nu toti au un TV 4K 60Hz+ acasa, jocurile de $70, subscriptiile, ti se mai buleste un controller si trebuie sa il inlocuiesati samd. Daca aveau jocuri exclusive ar fi meritat investita insa in stadiul asta

  15. #435 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai vezi ca te contrazici si de la asta a pornit toata discutia.
    Quote Originally Posted by Cristy View Post
    ...eu voi putea juca acelasi jocuri pe PC la detalii, rezolutii mai bune...
    Si bottom line e ca nu poti. Cel putin nu in aceiasi bani, nici macar dublu sau triplu. As zice ca si de 4x mai mult, decat costa un One X acum (mai ales daca luam in calcul editia cu Cyberpunk la 13 mil) si tot nu vei putea rula jocurile care ruleaza pe One X la 4k cu 30fps, la detalii si rezolutii mai bune.

    Inteleg cum e pentru tine, care probabil deja ai un PC potent, dar nu trebuie sa luam in considerare faptul ca nu toti au 4k TV acasa, pentru ca asta este ideea. Xbox One X si Series X ruleaza jocuri la 4k si daca nu ai monitor 4K, nu e nevoie sa faci update, desigur, dar asta nu inseamna ca nu e consola capabila sa ruleze jocul la rezolutia aia.

    Nu am nimic cu PC gamersii (poate doar cu atitudinea unora de superioritate), am fost si eu atatia ani si fratele meu inca este - dar nu prea exista grad de comparatie dpdv financiar intre o consola si un PC, chiar daca includem Switch in ecuatie.

    Also, sa nu crezi ca jocurile se vor scumpi cu 10$ doar pe console. O vor face peste tot, dar pe PC le vor vinde mereu mai ieftin din cauza piratarii (alea fizice, alea digitale vor avea acelasi pret day 1, care va creste in toate partile la fel), nu pentru ca nu vor ei profit mai mare.
    In continuare se pirateaza masiv pe PC si am cativa prieteni care au super PC-uri dar nu au nici macar Windows cu licenta (si ma refer ca nu au vrut sa dea nici macar 15 lei pe windows la eMag lunile trecute sau cand a fost la banii aia, daca il au piratat si le merge bine).

    Si again, eu nu spun ca un PC decent, facut cu cap, pe care poti juca in 1080p cu medium details nu este bun (cam asta am si eu in plan sa-mi fac anul asta cu un 1060, pentru cateva jocuri tycoon si cu o investitie minima) - eu doar spun ca ce ai zis tu este complet fals (sau este adevarat doar daca compari cu Xbox One sau One S care duce majoritatea jocurilor in 900p ) si nu o spun cu rautate ci cu realism

  16. #436 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Last time I checked exista configuratii care bat cu desavarsire One X-ul undeva la $700, dar hai sa o lasam asa ca nu cred ca vom gasi un numitor comun prea curand.

  17. #437 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai show me

    Si totusi, 700$ = ~2x Xbox One X (la pret full de 2k lei, nu la 13 mil sau alte oferte, asa cum zici ca faci si PC-ul cu cap - deci la oferte si produse mai vechi) si tot nu poti "bate cu desavarsire One X" in same price.

  18. #438 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    https://pcpartpicker.com/list/JyD88M
    sau
    https://pcpartpicker.com/list/YX7sTC

    edit: poate ar fi bine sa fie mutata discutia asta pe alt topic, deja s-a poluat cam mult aici.

    Nu am spus ca vei bate consola same price, dar nici la x3-x4 ori diferenta cum zici.

  19. #439 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

    Xbox Series X

    Nu arata rau sistemele, desi placa aia video nu cred ca duce in 4k cu 30fps niciun joc mai nou (heck, cred ca nici Witcher 3, dar e posibil sa ma insel), cu procesorul ala. Dar 1440p cred ca duce decent, iar pentru 60fps, doar in 1080p sau jocuri mai slabe - deci nicio sansa sa se poata compara cu Series X.
    Dar recunosc ca nu mai sunt la curent cu partea de componente PC de mai bine de 10 ani, deci e posibil sa ma insel.
    In schimb in ce teste am gasit pe net, se folosea un procesor Ryzen 7 pentru 4k.

    Dar tot trebuie sa mai iei in calcul ceva - sistemul de racire (macar un cooler pentru procesor), monitor si periferice. Pentru ca nu vin in niciun pachet.

    Si da, consolele vin fara TV, dar TV-uri are lumea prin casa, in schimb monitoare mai greu daca nu ai PC - stiu, nitpicking

    LE: pai trebuia sa specifici - altfel e destul de obvious ca daca-ti faci un PC de 3000$ o sa poti juca 4k cu 60fps orice joc, mai bine decat pe console.

    Also, daca chiar iei la oferta, asa cum zici tu si again, fac referinta la Xbox One X Cyberpunk edition care a fost ~13 mil (250$ sa zicem), atunci ba da, 3x One X = 1 PC de 700$

    Also, eu cred ca-i ok sa ramana discutia aici, la urma urmei tot cu Series X comparam si in continuare spun ca in 500$ sau cat o sa fie la lansare, efectiv nu ai cum sa faci un PC care sa duca jocurile next gen in 4K cu 30fps (nu zic de 60 in unele cazuri sau chiar 120).
    Si nu ma refer la Counter Strike, Lol, DOTA sau alte jocuri pe care le mai joaca tineretul din ziua de azi, care probabil merg si pe Pentium 2.
    Mai ales daca luam in considerare un SSD de 1TB si o placa video cu RTX.

  20. #440 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Nu nu, cu Series X nici o sansa.
    Sistem de racire are nea Ryzen stock cooler destul de eficient daca nu faci overclock. Partea cu monitorul/tv mi se pare haioasa
    Iti trimit pe PM cu un benchmark pe RDR2, sistem foarte similar cu ce am facut eu in partpicker.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 66 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast

Similar Threads

  1. Clubul Xbox Series S By paul in forum Microsoft Xbox Series
    Replies: 164 Last Post: 17-02-2024, 00:44
  2. Clubul Xbox One S By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 199 Last Post: 25-11-2023, 06:13
  3. Clubul Xbox One By MonkY in forum Microsoft Xbox One
    Replies: 7883 Last Post: 15-06-2023, 20:45
  4. Clubul Xbox By MonkY in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 128 Last Post: 12-06-2023, 22:57
  5. Clubul Xbox 360 By Mika in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 15756 Last Post: 18-09-2021, 00:56

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts