Incep sa apara acele hands on
Xbox Series X Load Time Comparison (RDR2, Control, FFXV):
Cold boot:
Assassin's Creed Origins copiere:
Cam 3x este diferenta de loading intre X1X si XSX in ideea in care daca puneai SSD pe X1X aveai doar un 20% mai rapid. Deci era clar o limitare de la ei
Also, mi se pare mega ciudat cat spatiu ai efectiv pe consola. Inteleg sa ocupe OS-ul 5-10GB, dar restu de 100GB unde sunt? Sa fie ceva cache?![]()
Da. Daca iti ofera si luna de Gold bonus, o sa ai in total 14 luni de Ultimate.
Haideti cu discutiile despre Game Pass pe http://www.consolegames.ro/forum/f12...box-game-pass/.
Xbox Series Infinite:
Xbox Head Phil Spencer Says Microsoft Is Planning on More Consoles After Xbox Series X, Xbox Series S - IGN"In terms of future hardware, absolutely I think we're going to see more console hardware down the road," Spencer stated, "Just like in video, just like in music, it's not that streaming has cut off device innovation. I think we'll continue to see that, and that's absolutely what we're planning for."
Mah, este ceva foarte ciudat la RDR2 si nu inteleg de ce...
Pe PS4 Slim cu SSD, vedem aici:
in video ca dureaza 36s sa incarce jocul, iar pe pe PC vedem aici:
un 34s (procesor mai slab decat la XSX), ambele fiind testate cu un SSD de 5x mai slow decat ce avem in XSX (Samsung 860 EVO de 500MB/s).
Se stie ca in RDR2, cum ii pui SSD (cel mai lent) scade de la 1-2min la ~30 sec, dupa care nu prea mai sunt improvements indiferent cat de rapid e SSD-ul, dar tot e ciudat pentru ca vorbim de 5x mai rapid SSD-ul pe o configuratie mai puternica overall.
Pentru ca nu e optimizat. Sigur o sa scoata Rockstar o editie pentru next-gen.
Si conteaza unde in joc e salvarea.
Verge - GameSpot
Hai că nu e rău deloc. Me likey!
Xbox Series X back-compat tested: up to double the performance in the most demanding games
Pentru mine, in afara de faster loading speed, backward compatibility, better graphics and stuff... asta ma unge pe suflet:Bine, acum personal nu stiu cat de liniste e in iad, dar banuiesc ca intelegeti ce au vrut sa spuna.Xbox Series X is quiet as hell.
Take this short story for example: One day last week, after playtesting the Series X the entire morning and afternoon, I booted up my PS4 to play Overwatch, which is the standard evening routine in my house. As the game began to load, the PS4 fan kicked on and it was legitimately shocking. I hadn’t realized just how silent the Series X was until the current gen blasted hot air at me. Turns out, the future sounds nice.
Sursa: https://www.engadget.com/xbox-series...130102895.html
Future proof nu este. Deja au anuntat ca lucreaza la urmatoarea generatie
Sigur va mai veni un model, gen cum a fost X1X, in 2-3-4 ani.
Daca o sa fie cazul, desigur. Ideea era ca nicio consola nu mai este future proof. Poate doar daca consideri ca future proof = 2-3 ani![]()
Ok. Personal nu consider ca o consola este future proof daca in 2-3 ani scot un upgraded version, un S version ca sa zic in termeni Apple si nu mai avem generatii de console care sa tina 7 ani.
Overall raman la ideea ca este cel mai mic salt tehnologic dintre generatii, acum, mai ales daca treci de la One X la Series X si desi ei tot incearca sa ajute consumatorul prin abonamente si upgrades gratuite intre jocurile dintre generatii, consider ca ori se opreste de tot industria, face un pas in spate si regandeste ceva ce nu functioneaza, ori trecem cu totii pe Game Streaming si gata.
O sa ii transmit lui Phil sa regandeasca toata treaba pe baza propunerilor tale. Oh wait... a zis ca il doare la basca de preferintele celor care locuiesc intr-o tara fara xbox live))
In alta ordine de idei mi-as sosit deja Series X, cand am ajuns acasa era pe masa...
Voi scrie parerea mea si chiar as dori o dezbatere. Daca gresesc imi asum, invat si trec mai departe ca si pana acum.
Xbox One X si PS4 Pro au fost imperial necesare intrucat Xbox One si PS4 vanilla au fost extrem de slabe since day one, neputand sa ruleze stabil cam nici un 3rd party in 1080p/60fps, adica standardul dorit la momentul ala. Deja 4K TVs veneau tare la preturi accesibile, lumea avea TV4K, se cerea 4K.
Din moment ce Xbox One X care este mult mai slab decat XSX/PS5 poate rula deja jocuri in 4K@30 fps si ocazional chiar in 60fps, vin acum si pun 2 intrebari.
1. Vor putea Xbox Series X si PS5 sa ruleze jocuri la standardul actual 4K@60fps? Personal sunt absolut convins ca da.
2. Va deveni 8K gaming (on 8K TVs) un standard in urmatorii 6-7 ani? Eu cred ca nu, sunt aproape sigur ca nu.
Daca am dreptate la ambele puncte, atunci o noua revizie pentru XSX/PS5 ar fi inutila in urmatorii 6 ani. Pentru ce anume?
Eventual revizii mai slim, cu HDD mai mare, etc, dar cu absolut aceeasi performanta.
Ce ziceti?
In teorie puteau rula si acum in 4K cu 60fps si totul pe low, dar au ales sa arate si bine.
Tot in teorie ar putea rula si noua generatie totul in 4K cu 60fps, dar uite ca in practica Demon’s Souls Remake va rula la 1440 cu 60fps.
Vom avea o generatie de console cu dynamic resolution si ceva solutie de upscalling - ramane de vazut daca se apropie sau nu de DLSS 2.0 care este fenomenal si daca da, atunci nu vom sesiza diferenta in miscare.
Asa ca daca acest upscalling solution va functiona ok si nu mai conteaza rezolutia, da, o revizie noua de console nu ar avea rost.
In schimb daca vom avea jocuri in 2/3K cu 60fps si ocazional in 4K cu 60fps, atunci acea revizie o sa vina fix tu 4K si 60fps.
8K gaming e doar un gimmick momentan si va merge doar la jocurile ffff simple, pentru cine joaca asa ceva si are TV-uri 8K.
Bookmarks