Precis vei fi tentat sa iei una dintre ele la momentul lansării, fie PS sau Xbox. Să iasă PS5 cu un titlu de lansare gen Horizon 2 si mă tai tot, loool.
Nu cred ca unul dintre noi poate aștepta a doua revizie, eu unul cred ca voi lua o consola day one, inca sunt cu PS4 vanilla pe televizor 1080p asa ca probabil pentru mine diferența va fi uriașă daca imi voi lua si un TV 4K pe lângă o consola din generația viitoare!
Am vrut sa trec la PS4 Pro si TV 4K cand a ieșit pro-ul dar nu am facut pasul fiindcă am fost dezamăgit total de televizoarele 4K ce erau atunci pe piață. Imi luasem un Samsung KS9002, televizor cica high end dar cu clouding/backlight bleeding groaznic, nici nu ma puteam uita la el fara să-mi vină să-l sparg.
Un TV ce l-am luat la 3999 redus de la 8000+ RON cu astfel de probleme este de neacceptat, probabil rebuturi căzute la testul de calitate si trimise in europa de est ca noi ar trebui sa acceptăm tot ca...ul.
Dupa ce am vorbit cu un user de aici care și-a luat si el același model cu aceleași probleme el sperând sa fi avut ghinion cu el la trimis inapoi pentru schimb cu același produs dar si acest din urma cu probleme de mai sus eu am optat pt retur si banii înapoi, am si renunțat sa mai caut alt televizor pe piață cu gândul ca daca un high end are problemele astea nu mai are rost sa caut si nici buget mai mare nu aveam. Am ramas la 1080p cu televizorul vechi si trust worthy.
OK peeps, scuze de off topicul cu televizorul ăla nașpa, acuma mi-am dat seama ca m-am bagat prea tare in subiect.
Bookmarks