Da. În aplicație la fiecare 2 zile ai extra reduceri la diferite produse în aceleași categorii
Trimis de pe al meu Samsung S23 folosind Tapatalk
Da. În aplicație la fiecare 2 zile ai extra reduceri la diferite produse în aceleași categorii
Trimis de pe al meu Samsung S23 folosind Tapatalk
Mersi pentru info. Ar fi super daca le-ar functiona si aplicatia. Cred ca am instalat-o pe la ora 4 cand am citit mesajul tau si de atunci tot 'Ne pare rau, intampinam probleme tehnice'
Din pacate oferta aceea pare ca a expirat, dar il gasesti la un pret asemanator la gamers.ro: https://www.gamers.ro/xboxseries/xbo...dition-digital .
Xbox Partner Preview, azi la 20:00:
- are subtitrare in romanaYou can expect to see the latest information on in-game activities for Like a Dragon: Infinite Wealth, a launch trailer for Alan Wake 2, the first gameplay for Ark: Survival Ascended, a dive into the social world of Dungeons of Hinterberg, and more!
- fara anunturi legate de ABK
Xbox and Inworld AI partner to empower game creators with the potential of Generative AIOriginally Posted by Microsoft Game Dev
Eh da! Asta da implementare misto a AI-ului in jocuri. Nu doar ca va salva bugetul (si timpul) companiilor producatoare de jocuri, dar va face replayability-ul unul joc de x ori mai interesant.
Sa dea dracii in astia, investesc in orice altceva, numai in jocuri nu.
Agreed, mi se pare foarte tare treaba asta cu AI-ul, dar un joc care sa concureze cu adevarat cu niste exclusive de la unii infinit mai saraci, pe cand Microsoft?
Developer Direct in 18 ianuarie, ora 22:00:
Xbox to Present Developer_Direct, Returning on January 18 - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Eu personal nu le-as numi inca exclusive pe toate, cred ca multe vor fi si pe PlayStation 5, dar asa era titlul articolului .
Why Microsoft might be considering Xbox exclusives on PlayStation and Nintendo Switch - The Verge
Interesante zvonuri, nu stiu unde ar fi mai potrivit sa fie postate.
Dar e posibil ca Microsoft sa renunte la unele jocuri exclusive si sa le lanseze si pe PlayStation si Switch, Sea of Thieves si Hi-Fi Rush fiind primele 2 care vor fi portate.
Primele două jocuri sunt de-a dreptul boring. Doar grafica e de ele.
Al treila - skip
ARA pare interesant, e o combinație Age of Empires + Civilization pe care o asteptam de 15 ani. Dar zice că apare toamna asta, fără dată clară. E posibil să-l amâne.
Indiana Jones arată epic.
Nu înțeleg de ce trebuie să ne arate mediul de lucru din studiouri, știți și voi că e fake.
Microsoft weighs launching Indiana Jones on the PS5 - The VergeOriginally Posted by The Verge
EXCLUSIVE | Microsoft plans Starfield launch for PlayStation 5 - XboxEraOriginally Posted by XboxEra
Nebunie, credeam că vor să facă asta cu jocuri mai mici sau mai vechi, dar nu cu toate exclusivele. Poate scopul lor e să aducă cumva Gamepass-ul pe PlayStation dar presimt că asta va reduce competiția și vom vedea mai puține investiții din partea Sony și Microsoft.
Am iubit Microsoft candva si sincer inca am sperante, mici, dar absolut tot ce fac in ultima vreme este impotriva firii si impotriva propriilor fani, din partea mea nu au decat sa se duca la dracu cu tot cu suportul lor pentru Romania (daca va veni candva) si cu desenele lor animate digitale. Asta nu mai este compania de care m-am indragostit in 2005...astia nu mai vor sa faca jocuri pentru jucatori, ii intereseaza numai cac**ul ala de subscriptie si calca in picioare tot pentru asta, inclusiv proprii fani si propria demnitate
Vazand si reactiile de pe Reddit incep sa inteleg de ce stirile astea sunt lansate ca "zvonuri" si nu ca anunturi directe.
Dar in orice caz, va fi o schimbare majora si cu siguranta va devaloriza masiv brand-ul Xbox.
Unii zic ca e posibil sa renunte complet la consola dar nu cred ca se va intampla asta, pentru ca prea multi oameni si-ar pierde licentele cumparate de-a lungul anilor si achievement-urile.
Personal daca strategia e adevarata mi se pare destul de logica chiar daca iti superi publicul,ei trebuie sa isi reduca din cheltuielile din achizitiile ZeniMax + ABK si chiar si din GamePass unde numarul de abonati parca stagnau la un moment dat,iar cea mai buna strategie de a face asta pe termen lung e sa iti pui jocurile la competitie unde ai o baza de utilizatori mare (chiar daca si Sony castiga din asta).Lupta pentru console au pierdut-o demult si pana la urma ecosistemul XBOX nu mai este o consola,ci un abonament.De pe urma acestor schimbari pot cumpara in viitor alte studio-uri sau chiar publisheri fiind mai usor acum sa nu mai aiba aceleasi probleme cum a fost cu ABK stiind ca jocurile vor ajunge si la competitie la un moment dat si sa isi poata sustina proiectul cu GamePass.Pe PlayStation vei avea posibilitatea sa cumperi jocul,pe XBOX/PC il poti juca pe abonament si pe Nintendo daca chiar vor sa aduca si acolo la fel poti sa cumperi jocul,au la indemana mai mult public in viitor decat limitat pe XBOX si pe PC unde deja nu mai stiu cum sa faca sa mai aduca oameni noi.
Problema lor cea mai mare este ca NU FAC JOCURI! Din partea mea, sa-si schimbe si logo-ul in PlayStation_2 daca vor, dar SA FACA JOCURI!
Pentru mine ca end user dar mai ales ca fost fan inrait Microsoft, conteaza sa faca jocuri, mari, AAA, care sa rivalizeze cu God of War, TLOU, etc. I don't give a F ca au cumparat ei 400 de studio-uri si ca isi lanseaza mizeriile pe tablete si telefoane, eu am nevoie de la ei sa FACA JOCURI!
Dar...daca incet incet tot ce stiam despre Xbox se dizolva intr-o mizerie de Netflix wannabe, eu dpdv financiar voi castiga, pentru ca voi cumpara un singur device pe care voi astepta sa joc, la un moment dat, toate jocurile existente pe piata. Initial am zic ca P3 a salvat brandul Xbox de la o moarte sigura, dar probabil ca toate aceste decizii imputite se iau peste capul lui si atunci... omului nu-i ramane decat sa apara tot mai stanjenit pe scene cu idiotenia aia de cliseu 'play everywhere & sh**', dupa care se duce acasa si se joaca God of War, dezgustat de propriul job.
Problema cea mai mare a noastra insa, a tuturor, este ca odata redusa competitia (fie ca va detine Microsoft monopol pe content, fie ca moare Xbox si ramane PlayStation fara concurenta), veti vedea tot mai multe mizerii de live-service si incet incet tot ce inseamna jocuri facute cu suflet, poveste si pasiune adevarata pentru gaming, va fi doar o amintire.
Bookmarks