Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 73 of 73

Thread: Senua's Saga: Hellblade 2

1. #61 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    M-a cam ingrijorat formatul postarii asteia de pe Twitter, dar din fericire nu e nimic negativ:

2. #62 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ca sa sumarizez intr-un mod grosolan, in urma reviews-urilor aparute si cele vazute de mine, fara sa pun mana pe joc inca - este un joc de 6h de nota 8 - iar asta este cam nasol, data fiind situatia "anului" ca sa zic asa.

Discutiile din ultima vreme sunt fix legate de "ii va inchide Xbox dupa lansarea jocului"? si eu chiar asteaptam sa vad receptia oficiala - ma gandeam ca daca va fi "overwhelmingly positive", oare ii va cruta Xbox?
    Faza e ca fix d-aia nu le-au dat buget de marketing...

Ramane sa vedem si receptia oamenilor, nu a publicatiilor, dar din pacate, eu cred ca situatia se va duce in jos, nu in sus.
    Si tocmai d-aia ziceam pe paginile anterioare, ca mi se pare ca au investit prea mult buget in prea multi ani, pentru chestii care nu contau (mo-cap si haine adevarate si scanate) - probabil faceau jocul in jumatatea timpului fara multe chestii de genu asta.

O abordare "corecta" ar fi sa-i vanda, nu sa-i inchida, dar nu cred ca asta este politica Xbox, mai ales ca si din studiourile inchise de curand, au mutat oameni la alte studiouri, nu i-au dat pe toti afara...

3. #63 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Uneori e mai ieftin sa inchizi decat sa vinzi.

4. #64 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Windows Central
    However, we can confirm via our trusted sources that, in addition to Project Mara, Ninja Theory's next game has already been greenlit. There are no plans whatsoever to close the studio any time soon.
    "Making video games is difficult." Ninja Theory studio head talks at the fore of Senua's Saga: Hellblade 2's Xbox and PC launch

5. #65 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si tocmai d-aia ziceam pe paginile anterioare, ca mi se pare ca au investit prea mult buget in prea multi ani, pentru chestii care nu contau (mo-cap si haine adevarate si scanate) - probabil faceau jocul in jumatatea timpului fara multe chestii de genu asta.

decat sa faca haine adevarate cu metode din evul mediu mai bine scoteau jocul pe disc si un Collectors Edition si cred ca iesiau mai bine. Pacat oricum, daca ii vand(studioul) sper sa ii cumpere Sony si sa ii puna sa faca jocuri cu tenta pshihologica. Primul pe mine chiar m-a impresionat si a fost un adevarat joc cu "aer proaspat" intr-o industrie axata pe remake/remaster/ip-milking

6. #66 SP
    Manager paul's Avatar
    DF tech review:
    00:00 - Introduction
    02:27 - What Makes this Special?
    03:53 - The Character Rendering
    05:17 - Impressive Details
    06:28 - Cinematic Effects?
    08:26 - Resolution
    09:33 - The Full Fat UE5 Experience
    12:09 - What about HDR?
    14:09 - Environmental Effects
    16:26 - The Beauty of Nanite
    18:55 - Shadow Quality - VSM in Effect
    19:42 - Xbox Performance on Series X
    20:39 - Is 60 fps feasible on Xbox? Plus, PC info!
    26:02 - The Binaural Audio of Hellblade II
    28:53 - Comparisons to Gameplay Reveal Trailer
    31:36 - Wrap-up

7. #67 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mai am o saptamana pana voi putea pune mana pe joc si tot ce vad este pe un ecran de ipad mini, deci departe de orice forma de TV sau 4K, dar video-ul cu analiza astora de la Digital Foundry m-a lasat masca… jocul arata absolut fabulos, nu inteleg momentan nici receptia nici notele dar cel mai safe este sa vorbesc dupa ce il termin.
    Oricum, dpdv tehnic pare un masterpiece…

8. #68 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O comparatie interesanta:

9. #69 SP
    Manager paul's Avatar
    Xbox Series S/Steam Deck/ROG Ally:
    00:00 Overview
    00:56 Series S vs Series X
    06:28 Steam Deck Analysis
    11:16 ROG Ally Analysis
    13:05 Concluding Thoughts

10. #70 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Dupa 11 ore de gameplay in care am curatat tot, l-am terminat si pot spune ca daca doar hype-ul pentru Stalker 2 si Black Myth: Wu Kong il pot plasa pe locul 3 pentru candidatul meu la GOTY 2024. Este genul de joc care la final te lasa cu o impresie fenomenala dar habar nu ai ce ti-a placut de fapt, asta daca esti printre norocosii la care a facut click, altfel poate cadea extrem de usor in extrema cealalta, ca e.g. Death Stranding.

Pentru mine a fost mai mult o experienta decat un joc in sine, un demo tehnologic unde nu impresioneaza neaparat o calitate nemaivazuta a texturilor, ci overall o combinatie de culori si iluminare, efecte sonore dublate de efecte vizuale creeate cu o atentie dusa la extrem. Cred ca a fost pentru prima oara dupa Ryse Son of Rome cand am simtit o lupta 1 vs 1 atat de intensa si atat de organica/reala, cand oponentul meu avea efectiv grimase in momentele in care il loveam si o expresie faciala care dupa parerea mea nu s-a mai intalnit pana acum in jocuri.

Nu este un joc, Hellblade II nu este un joc care sa respecte neaparat reteta completa a termenului de 'joc', poti foarte usor cu putina atentie sa apesi acele RB si X si sa-l termini si cu degetele de la picioare si sincer, nu cred ca cei care au creeat acest univers au vrut neaparat sa il faca sa fie un joc in adevaratul sens al cuvantului (e.g. no HUD). Cred mai degraba ca au vrut sa transmita niste senzatii care la nivel vizual si auditiv sunt absolut next level, asumandu-si faptul ca (pe buna dreptate), vor fi si oameni care vor astepta altceva, dupa cum o arata si notele.

Dupa parerea mea, este la fel de gresit ca Hellblade sa fie judecat pentru gameplay asa cum ar fi judecat Fifa pentru mizeria aia de 'poveste' din tutoriale. Hellblade este despre altceva, iar in cazul meu chiar a facut click. Nu stiu daca, spre exemplu, in absenta unor casti de calitate, as mai fi fost atat de impresionat. Pentru mine cele 10-11 ore au fost o experienta vizual-auditiva totala, nu mi-a pasat nici o clipa despre altceva.
    Attached Images Attached Images senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-29-11-38-50.jpg senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-28-12-00-03.jpg senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-29-15-23-08.jpg senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-30-11-24-48.jpg senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-30-15-19-21.jpg senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-30-15-22-10.jpg senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-31-11-01-26.jpg senuaa-s-saga_-hellblade-2-2024-05-31-11-12-54.jpg

11. #71 SP
    Manager paul's Avatar
    Inside Senua's Saga: Hellblade 2 - The Ninja Theory Breakdown:
    In a special interview with Digital Foundry, Ninja Theory answers all of our questions about the development of the game: the move from Unreal Engine 4 to UE5, exploiting high-end features like Lumen, Nanite and Virtual Shadow Maps, the game's phenomenal audio, chosen frame-rate targets and much, much more. Thanks to the team for agreeing to talk with us about this remarkable game!

00:00 Introduction
    00:45 Switching to Unreal Engine 5
    03:12 Exploiting Nanite
    08:43 Lighting and Lumen
    14:55 Visual effects: running water and light flashes
    17:54 Game audio and binaural audio
    24:54 Wave simulation
    26:59 Discrepancies between gameplay demo and final game
    29:10 Facial animation
    31:15 Photogrammetry
    34:00 Time jump sequences
    36:19 PC version settings menu
    37:18 Console frame-rate target and production scheduling
    40:14 Epic’s TSR vs other AA solutions
    42:19 Conclusion

12. #72 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am apucat sa-l joc si sa-l termin si eu acum doua zile, mie unul mi-a placut mult, ma si mir ca doar @Xander a postat impresii despre experiența lui si nu cred ca jocul poate fi gustat doar cu o pereche buna de casti.
    Eu unul in jocuri apreciez mult grafica si mai ales art direction/art work si Senua 2 nu dezamageste, au creat o lume misto care te cam tine lipit de televizor cu o poveste decenta.

Despre gameplay cam stiti despre ce este vorba dar astfel de jocuri nu cer nu stiu ce gameplay, ai niste combat simplu si fara diversitate si mai întâmpini cateva puzzle-uri care nici ele nu-ti pun creierul la treaba mare dar experienta per total este buna!
    Jocul este la gamepass (console si PC) asa ca ce mai, daca nu l-ati jucat eu il recomand!

13. #73 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Pai sa iasa pe Playstation sa-l joace si altii, eu inclusiv

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4