Originally Posted by Xbox
Astia mi-au lasat impresia aseara ca vorbesc cu secretarele de la Politehnica pe care trebuia sa le intrebi punctual fiecare cuvant ca sa iti raspunda in 25 de minute la o intrebare.
E Forza Motorsport_ce? Forza Motorsport 8, 15, Forza Motorsport Kogalniceanu edition, ce Forza Motorsport e?
Nu inteleg de ce le place sa simplifice numele jocurilor si sa o ia mereu de la zero, ca nu e nimeni prost sa creada ca e Forza Motorsport 1.
'Forza Motorsport'...
Nu stiu daca a mai fost postat pe undeva acest vide, dar mi s-a parut foarte interesant
A mai fost postat, dar sa-l lasam, ca poate mai sunt si altii care nu l-au observat.![]()
Faptul ca nu are inca o data de lansare a fost unul din punctele negative ale eventului de aseara.![]()
Lansare pe 10 octombrie.
Xbox Games Showcase trailer:
Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Cloud – Coming to Xbox Game Pass and PC Game Pass Day One
Nu vreau sa fac un rant pentru ca iubesc seria Forza inca de la origini dar am o mare nelamurire si din pacate n-am cum sa o adresez oficial.
Bai, toata lumea stie ce este Forza, cu totii stim ca ai masini impecabile, handling impecabil, tot ce trebuie, dar acum sincer, dupa N iteratii de Forza dintre care N/2 Motorsport, tu vii si-mi arati tot inelul din Nascar, tot un circuit cu garduri stanga-dreapta si atat?
Ce n-a fost ok la Forza Motorsport 5 dpdv al level design-ului??? Lasa gameplay-ul asta nou si impecabil acolo, lasa toate imbunatatirile acolo si adu valoare si diversitate prin niste locatii noi si reale! Plimba-ma prin Hamburg, fa un circuit prin Dubrovnik, copiaza bucati din Forza Horizon si fa-le circuite pentru Motorsport... anything!!
Doamne cat de frumos era sa te plimbi prin Praga in FM5, eu nu-i inteleg de ce nu pot utiliza acel motor grafic la potential maxim si sa ne plimbe prin lume, in universul Motorsport, similar cu ce au facut in FM5...
Detalii despre multiplayer: Forza Motorsport Promotes Social and Competitive Online Racing - Forza.
Va fi primul forza motorsport pentru mine, desi am avut si un one s, am jucat doar forza horizon pana acum. Am jucat 3-ul pe one s, 4 pe pc si joc acum fh5 pe series x.
Sa ma astept la un sim ca gran turismo? Am luat un volan si rig pt gran turismo, mai ales pentru gran turismo 7 in VR. Daca vreau sa folosesc rigul fanatec pe xbox trebuie sa iau un volan (rim) nou, dedicat xbox, probabil il voi lua.
Forza Motorsport at gamescom: Introducing Nürburgring GP, Steam Pre-Orders and PC Specs - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Bookmarks