Eu mi-am primit banii inapoi in cont la 12:52. Ma gandesc ca nu o sa stea blocati prea mult la nimeni.
Eu mi-am primit banii inapoi in cont la 12:52. Ma gandesc ca nu o sa stea blocati prea mult la nimeni.
Eu nu inteleg de ce va mirati in halul asta?
A fost o tombola la care ati participat. De data asta au fost foarte clare detaliile, atat despre consola cat si despre bani, care or sa intre pe card in maxim 48h (se pare ca-i baga chiar de astazi la unii colegi).
Doar ati citit tot, nu? Inainte sa platiti.
Neclar este altceva: cunosc prieteni carora nu le apare numarul de comanda la verificare acolo.
Ei au tot dreptul sa fie nervosi pe altex
Edit: a nu se intelege gresit, nu iau apararea altex, sunt dezastru la orice capitol.
Ma mira ca toata chestia asta spune ei ca a fost gandita pentru a scapa de scalperi. Guess what, deja peste 30 de anunturi cu Xbox Series X pe OLX.
Spune-le prietenilor tai ca trebuie sa adauge -1 la numarul comenzii, daca au luat de pe Altex, si -2 daca au luat de pe MediaGalaxy.
La mine apare "Autorizarea expira pe 31 Decembrie 2020". Am un feeling ca atunci ii vad inapoi...
Stiu si ei asta cu -1 si -2, am verificat si eu, nu apar comenzile
Scalperii sunt aia castigatori. Puteam fi si noi printre ei, nu? E pura loterie.
Ca vor sa vanda pentru profit, treaba lor.
In stoc, la Flanco.
https://www.flanco.ro/consola-micros...1tb-negru.html
Alta viata decat mizeria vietii de tombola. Am comandat si eu. Sa speram ca nu e inca vreun joc de noroc...
---------- Post added 23-12-2020 at 08:54 ----------
Si gata, la mine deja apare stoc epuizat.
---------- Post added 23-12-2020 at 08:54 ----------
Ah, a reaparut in stoc.
---------- Post added 23-12-2020 at 08:57 ----------
Aaaand, it's gone again.
---------- Post added 23-12-2020 at 09:18 ----------
Iar e in stoc. LOL. Well, nu mai are rost sa postez, ati prins ideea. Verificati din cand in cand, ca am impresia ca le baga cineva manual... una cate una.![]()
Mersi pt sfat, voi mai refreshui la Flanco poate mai apare.
Legat de Recuperarea banilor de la Altex pt tombola - am discutat cu Banca, mi-au confirmat ca Altex a decontat banii ieri) ... nu am primit inapoi.
Eu i-am primit inapoi foarte repede
M-au anuntat prin e-mail ca sunt un 'nefericit'' si dupa cateva ore , aveam deja banii inapoi in cont
Urmaresc in continuare sa vad de unde il pot cumpara la un pret de 2500 lei
Nu prea ma grabesc , avand in vedere ca sarbatorile vor trece in curand si sper ca ''nebunia'' asta sa dispara si ea
Deja pe olx se vede ca a fost tombola la altex , fiindca sau inmultit ofertele de xsx , cel mai ieftin fiind la 3100 lei
Sunt curios cati vor putea ''rezista'' si dupa sarbatori , cand se vor mai linisti apele
O sa fie amuzant daca nu reusesc sa le vanda, si vor fi in magazine destule si vor trebui sa scada pretul sub retailers ca sa le poata da.
poate primesti consola de la Altex, Monky. Daca vine si cea de la Flanco vei fi absolut nevoit sa vinzi una cu 4000 RON pe olx.
Bookmarks