Salut. Pachetele alea s-au gasit doar in 2-3 magazine din Bucuresti dar din ce stiu nu se mai gaseste pe nicaieri - ii spuseseum unui prieten in urma cu ~2 luni si a fost in toate si nu a mai gasit.
Salut. Pachetele alea s-au gasit doar in 2-3 magazine din Bucuresti dar din ce stiu nu se mai gaseste pe nicaieri - ii spuseseum unui prieten in urma cu ~2 luni si a fost in toate si nu a mai gasit.
@razvanrazy Multumesc de info! Mai astept atunci poate mai apar prin magazine la un pret ok
In Timisoara nu pare ca au fost deloc Series X in magazine din ce am vorbit cu ei cand am sunat la fiecare magazin acum vreo luna. Cred ca pentru comanda in Romania singura sansa momentan de pret normal e Amazon.de/.it cand baga stoc. Eu am intrat in niste grupuri de discord cu bots de verificare de stocuri (Stock Checker si StockDrops) care ar trebui sa dea notificari live cand baga Amazon. Datile trecute am ratat ca nu eram pe faza si or disparut in 15m.
Poate aduce cineva de afara modelul Series X Halo? In țară vad ca e jale rau de tot, vreau sa fac cadou de craciun, nu gasesc pe nicaieri.
Recomandari?
Un mic update:
MediaGalaxy Park Lake:
4 bucati SX pe stoc, in magazin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
super, de Craciun, ca si cadou, s-a apucat si Altex de scalping. Foarte fain(forza e 300, deci au pus 150ron in plus la consola)
Sau poate au luat consola mai scump de la ceva furnizor. Cat timp nu avem aceasta informatie, nu putem decat sa ghicim.
Dar tot e mai bine ca exista si ca nu dam 3500 lei pe consola simpla.
Astfel ca pentru acest craciun, avem in magazine atat XSX cat si PS5-uri, ceea ce este de apreciat si nu de blamat![]()
asta cu magazine ramane de vazut. iti spun peste 1h 2 daca avem in magazine sau avem in Bucuresti...stii ce zic...
Salut! Iata lista magazinelor in care se regasesc consolele Xbox Series X sau urmeaza sa ajunga marfa:
MEDIA GALAXY BUCURESTI FEERIA
MEDIA GALAXY BUCURESTI MEGA MALL
MEDIA GALAXY BUCURESTI MALL VITAN
MEDIA GALAXY BUCURESTI PARK LAKE
ALTEX BUCURESTI PLAZA
ALTEX BUCURESTI ORHIDEEA
MEDIA GALAXY CLUJ VIVO
ALTEX TIMISOARA GREENFIELD
MEDIA GALAXY CRAIOVA
Eu zic ca esti putin hater. Uita-te la vecini, uita-te la gamers.ro sa vezi la ce preturi vand fara niciun joc, la altii nu mai zic, si dupa vii si spui ca altex face scalping. Eu sunt 100% ca au adus consolele pe alt pret, peste tot s-a schimbat treaba.
Ma refer strict la SX aici, nu discut de alte console, modele, bundle, etc.
Sa fim seriosi, romanul e FOREVER nemultumit![]()
confirm ca nu a ajuns inca la
MEDIA GALAXY CLUJ VIVO
---------- Post added 17-12-2021 at 12:15 ----------
confirm ca sunt un pic hater..da numai cat trebuie
Bookmarks