Spui ca vrei sa inchei si de fapt arunci super bomba si te astepti sa nu zica nimeni, nimic.
Da, ce ai facut tu si ce au zis - eu ii zic romanism. E fix motivu pentru care toata tara asta merge asa cum merge. Pentru ca toti vrem o tara ca afara dar facem tot felu de mizerii care sa ne aduca doar noua satisfactie - nu conteaza ca-i ilegal sau imoral.
Dar e ok - treci pe rosu daca nu e politist in intersectie, pentru ca nu conteaza. Si daca te prinde, zici ca te grabesti, ca intarzii la munca, ca-i dimineata si ai o sedinta importanta (literally asta mi-a zis un politist intr-o dimineata in intersectia de la fantani, la piata Unirii, cand au trecut o gramada pe rosu pe langa el - ca-i devreme si se grabeste lumea la munca) si speri sa-ti dea tie dreptate, chiar daca legea spune clar ca trecere pe rosu = amenda si permis suspendat.
Ce zice la Altex e ceva oficial - impreuna cu accesoriile aferente. Nu stiu ce poti sa interpretezi de acolo.
Dupa cum am mai zis - daca voi faceti romanisme cu rugaminti/implorari/spagi sau aveti pile pe undeva, va rog sa nu postati aici ca sa induceti in eroare lumea care vrea sa fie corecta.
Iar daca cineva din service este corect si respecta legea si refuza la garantie un produs pentru ca nu este pachetul complet, nu este vina lui, ci a voastra, pentru ca ati ascultat de unu si altul de pe internet.
La fel patesc zilele astea prin magazine - imi cere QR code si nu scaneaza, se uita la el si zice - da, e in regula, treci. Doar ca eu sunt mai imbecil asa ca zic mereu - Nu nu! daca ma opresti sa-mi ceri cod, il verifici si-mi spui daca e ok sau nu sa trec Si din pacate am facut de peste 100 de ori lucru asta, atat prin mall-uri cat si prin centre comerciale cu supermarket gen Auchan, Kaufland sau Cora.
Bookmarks