Sent from my iPhone using Tapatalk
S-a dat ce era vandut de eMag - acum e vandut de Flanco la 2600 - https://www.emag.ro/consola-microsof...0/pd/DR47D2MBM
ce au aparut blatistii de pe Emag...ca ciupercile dupa ploaie. O sa aibe de lucru baieti de la ANPC
Oricum, cel mai corect pret de consola next gen de cel putin 6 luni. Felicitari Emag
Credeți că merită să mai aștept pana apare pe stoc pe undeva series x? Am găsit pe gamers.ro cu 3000,dar dacă as putea sa o iau cu 2500 parca nu îmi vine sa dau asa 500 lei. Am văzut ca pe Microsoft pl ar fi la prețul asta, dar parca as vrea sa îmi fie ușor în caz de garanție/retur
Slabe sanse sa mai existe pe undeva la 2500, la ce scumpiri exista. Pretul normal acum ar fi undeva la 2800-2900 lei, asa cum a mai fost la Altex dupa ce s-a returnat jocul cu care a venit (in caz ca se va mai putea face lucru asta), asa ca 3000 lei la gamers e un pret ok, data fiind situatia.
M-am trezit azi random pe la 6 dimineata si n-am mai putut sa adorm. Am avut noroc si am gasit pe emag 1 singur resigilat de 2650 RON si acum astept sa vina. N-am mai cumparat resigilate, sper sa nu aiba probleme
Resigilate au garantie tot 2 ani, deci as zice sa stai linistit. Sa te bucuri de consola![]()
A venit cu controller de Xbox one care părea și stricat,asa ca fac retur. Mi-am învățat lecția, nu mai cumpăr resigilate
Foarte ciudat. Fa reclamatie la ei si daca nu e ok, la ANPC. Resigilat sau nu, ei se asigura, prin termenii si conditiile, ca acel produs este ca nou, deci cineva si-a batut joc de ei cand a facut retur si nu s-au prins.
Macar asa poate ramai pe ceva lista si te anunta cand au consola in stoc la pret normal.
"200 LEI CARD CADOU:![]()
Comandă acest produs și primești 200 lei card cadou pentru o comandă viitoare de scaun sau birou de gaming Kring. Campania este valabilă în perioada 22 august-11 septembrie 2022, pentru produsele vândute de eMAG, în limita stocului disponibil. Promoția nu se aplică pentru produsele resigilate. Mai multe detalii în regulament. "
Deci nu prea poti face mare lucru cu cardul ala cadou...
Flanco are un pret bun pentru XSX 2800 de lei, merita luat de la ei cu extinderea garantiei pe 4 ani ca sa fi linistit.
Altex sunt magari cer 3000 de lei fara nici macar un joc.
Se pare ca a renuntat Altex la pretul de specula pentru XSX acum e 2800 de lei la fel ca pe Flanco.
La cum se prezinta situatia acum, cel putin pentru XSX problema stocurilor pare rezolvata.
M-am uitat de curiozitate pe Altex.ro si in multe magazine au stoc suficient.
La Altex pe site e 2800. In magazin cel putin zilele trecute era la 3000 pe raft(sper sa nu fi vazut gresit eticheta dela altceva) . Cel mai bun pret momentan e Flanco unde cu -5% Vodafone iese la 2.755
Bookmarks