Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 47 of 47

Thread: Xbox LIVE / Microsoft Rewards

1. #41 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Am observat aseara ca s-a reparat hub-ul de Xbox Rewards in consola (mie nu mi-a mers niciodata pana ieri, imi dadea mereu o eroare cu Try again later) si mare mi-a fost surpriza cand am dat pe el sa vad ca Xbox Rewards apar in limba romana in consola, desi eu am cont de UK si consola setata pe UK, deci 100% content actualizat dupa IP!

Acum vin si intreb, din moment ce nu cred ca s-o fi trezit vreun John din ala in pauza de masa prin Seattle 'ce sa mai facem noi aaaazi... hai sa deblochez Romania in rewards pe consola', asteptam oare vreun anunt?
    Attached Images Attached Images xb.jpg

2. #42 SP
    Manager paul's Avatar
    Se pare ca a fost un silent update in iunie pentru program, dar nu la toti mergea si pe Xbox: Microsoft Rewards Program is now available in 58 countries - MSPowerUser.com.

3. #43 SP
    Da, pai asta m-a surprins. Stiam de update, dar eram sigur ca la noi merge doar pe PC sau in Xbox app. Am fost extrem de surprins sa il vad pe consola totusi...
    Why bother daca n-ai nici un plan sa-mi vinzi consola oficial, de ce ai face enable la asa ceva in console OS?

4. #44 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    La mine inca este aia cu "Try again later" si inca scrie ca e in BETA. Probabil vine update-ul gradual.

5. #45 SP
    Manager paul's Avatar
    Pe Windows signed-in cu cont pe RO am observat ca merg in Edge, dar nu stiu de ce n-am postat, poate pentru ca pe consola mai incercam din cand in cand si nu mergea. In fine, e de bine, dar nu inteleg de ce nu ne pot arata un roadmap cu Xbox, daca exista, pentru extindere.

6. #46 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Posibil sa nu aibe ceva atat de batut in cui, incat sa ofere public updates - ma gandesc ca au 100 de chestii de facut si lucreaza dezorganizat la ele x echipe si cand se atinge un milestone, ii dau direct go-live, indiferent daca pentru ei, intern, trebuia sa se atinga dupa x zile sau mult mai devreme.

7. #47 SP
    Momentan sunt 3 chestii care pentru mine cel putin, ridica steaguri rosii si nu ma lasa sa ma resemnez:
    1. Faza asta cu Rewards, le faci vizibile in limba locala pe o consola pe care nu exista acel... Locale
    2. Faci disponibila limba ucraineana pe consola, cand nici aceasta nu exista la Locale
    3. Lucrezi la o pagina de Xbox Store care este pentru consola, nu face parte din acel store de PC care era pe pagina microsoft.com/ro-ro

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3