https://m.youtube.com/watch?v=tthLrm_0NO0
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
https://m.youtube.com/watch?v=tthLrm_0NO0
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Razvanele, vreau sa te anunt ca aseara am cumparat un joc din Microsoft Store a mers brici. Am folosit un free vpn.
Tu cum mai stai cu tranzactiile pe store ? Daca inca ai probleme iti fac un tutorial cum sa folosesti si un free vpn. Merge brici
Stai linistit. Singurul joc pentru care am avut nevoie de VPN, dar de fapt s-a rezolvat cu Xbox Support, a fost Spelunky. In rest mi-au mers absolut toate fara VPN
+ ca daca am nevoie, folosesc calc de munca, unde am IP de US![]()
Cam Sony luna asta, dar n-are nimic. La ce jocuri au dat in rest pana acum.... merita abonamentul
Normal ca merita live-ul. Fara multiplayer online transform casa in sala de jocuri
Poate in noiembrie si decembrie sa vina cu ceva bun la mocangeala, ca se lanseaza ps4 pro si au cam ramas in spate rau. Sony o sa vanda in draci consolele de sarbatori. O sa fie in primavara 1 xbox vandut la 5 ps4.
Salut baieti. Tot incerc sa imi iau cu xbox gold membership mx vs atv reflex si numa nu ma lasa. am incercat si de pe pc,laptop, telefon, consola si nimic. imi tot apare Your purchase cannot be completed at this time. Please try again. Incerc de 10-15 ori cel putin pe zi sa il scot si nu pot. la fel a fost si cu mirrors edge. Multumesc anticipat de ajutor
insfarsit am reusit. a trebuit sa pun tunnelbear pe uk si mi-a mers. Multumesc multO zi buna
Mie nu mi-a mers cu Tunnelbear, dar am reusit cu VyperVPN. Spun asta ca poate va fi de folos cuiva.
Salut, si eu am avut aceeasi problema cu mx vs atv, dupa ce am facut achizitia prin tunnelbear a functionat![]()
am gasit duminica in "ready to install" mass effect 1,2 si 3. le-am descarcat/instalat + inca vreo 7-8 dlc-uri free si vad ca merge mass effect 1. inca nu am incercat cu 2 si 3. a mai "patit" careva asta? m-am uitat pe net in store si am vazut ca toate erau cu plata? chiar daca eram conectat pe cont.
sau e free to play cateva zile? macar sa nu ma apuc sa-l joc.
stie cineva?
Bookmarks