forza 5 cred ca il au multi,de cate ori a fost la reducere
Pana sa descarc Forza 5, din ce vedeam pe Youtube aveam imporesia ca are grafica la fel ca Forza 6 dar am constatat apoi ca este o diferenta vizibila intre cele doua (atat ca grafica dar si in ceea ce priveste continutul).
Sincer am jucat Forza 5 mai mult pentru a debloca "Achievements", daca treci de la forza 6 la forza 5 nu prea ai nimic in plus de facut DAR daca nu ai mai avut nici un Forza pana in acel moment, si Forza 5 este un joc foarte bun!
Cica Devil may cry, shadow of mordor pt one si castlevenia si blood drive pt 360 in oct
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Slaaaab, macar acolo la stirea falsă era un dmc pe care nu l aveam si parea interesant...
Daca observi trendul, nu sunt niciodata 2 luni bune la rand. Era de asteptat sa nu avem jocuri luna asta, dupa ce luna trecuta au dat forza.
Am si eu o intrebare. Mai pot juca jocurile free dupa ce expira Goldu? Sau e ca la PS+, halt dupa ce expira.
Mersi
Cum adica nu mai este nicio diferenta intre console ? Intre ce console ? + ca tu aici vorbesti de un serviciu. Ce treaba au consolele ?![]()
Te referi la PS+ si Xbox Live Gold ? Daca da, nu e logic sa beneficiezi de niste bonusuri, doar atata timp cat platesti pentru asta ? Altfel si-ar face cu totii abonament de 1 luna cand ofera vreun joc bun/nou si ar renunta instant.
Bookmarks