Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 51 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1001

Thread: Games with Gold

1. #161 SP
    Senior Member nina's Avatar
    habar n-aveam ca e coop couch

2. #162 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pret bun, pana pe 9 martie:
    https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...4-68d65cb53c41
    Attached Images Attached Images screen-shot-2015-03-07-00.14.18.png

3. #163 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

4. #164 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cat e season pass la Sunet cu reducerea respectiva? Nu pot verifica momentan, thx.

5. #165 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Cat e season pass la Sunet cu reducerea respectiva? Nu pot verifica momentan, thx.
    Xbox One:

Tomb Raider: Definitive Edition - $13.29 - Xbox One Store
    Murdered: Soul Suspect - $16.49 - Xbox One Store
    Zombie Driver Ultimate Edition - $4.99 - Xbox One Store
    Dragon Age: Inquisition - $35.99 - Xbox One Store
    Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition - $41.99 - Xbox One Store
    Ryse: Legendary Edition - $29.99 - Xbox One Store
    Sunset Overdrive Season Pass - $14.99 - Xbox One Store

Xbox 360:

Assassin's Creed III - $9.99 - Xbox 360 Store
    Assassin's Creed Revelations - $9.99 - Xbox 360 Store
    Assassin's Creed - $9.99 - Xbox 360 Store
    Murdered: Soul Suspect - $9.99 - Xbox 360 Store
    Hitman HD Pack - $4.99 - Xbox 360 Store
    Zombie Driver HD - $3.99 - Xbox 360 Store

6. #166 SP
    Senior Member nina's Avatar
    cica sunt 6 zile trial la dragon age 10-16 martie
    de fapt sunt 7 dar 1 zi stai doar sa-l downloadezi

7. #167 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    6zile in care poti juca 6h ,,acum depinde ce viteza ai la net

8. #168 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...deci cele 4 jocuri s-au facut 2 pe Xbox One - Child of Lights (pentru care sunt oarecum entuziasmat) si Pool Nation FX...meh.

Xbox Live Games with Gold for April 2015 - Double the Games - Xbox Live's Major Nelson

9. #169 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Child of Light, cel mai bun joc Ubisoft de anul trecut, bună oferta

10. #170 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Si este cel mai bun turn based rpg care nu e facut de o companie japoneza.

11. #171 SP
    Totul tine de gusturi, clar. Jocul e bun, nu zic nu, dar au fost si jocuri mai bune de la Ubisoft, anu trecut.

Dar trecand peste asta, ce naiba e mizeria aia de Pool Nation FX ? Nu puteau pune, gen... Valiant Hearts, Trials Fusion, Never Alone, samd ? Sau unu din celelalte jocuri XBLA, dar care sa fie mai cumparat/cu review-uri mai bune ? Sa nu mai spun ca, la cata "reclama" i-au facut, cand ne-au starnit interesul de la sfarsitul lunii trecute, puteau pune si ei un joc normal, nu un XBLA.

12. #172 SP
    Monopoly mergea bagat

13. #173 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Daca imi activez Live Gold pana la sfarsitul lunii primesc jocul de luna aceasta, sau doar pe cele de luna viitoare?

14. #174 SP
    Primesti si ce e luna asta (rayman)

15. #175 SP
    si IDARB , cred ca IDARB alaturi de Volgar si Pool intra in top 3 "best" games with gold

16. #176 SP
    Omg, exista oameni carora le-a placut IDARB si Volgar... Chiar ma intrebam cine se bucura la asa ceva.

IDARB cred ca nici pe telefon nu l-as juca. Inafara faptului ca mi se pare o idee idioata si nu mi se pare deloc fun, dar jocul arata in asa fel incat mi-ar fi rusine sa-l arat prietenilor pe consola mea de 18 milioane. Vor zice ca am tampit.

De Volgar, nu mai zic nimic. Jocul pare interesant, dar este al naibi de greu si efectiv nu am rabdarea necesara pentru el.

LE: am inteles ma speriasem

nu m-am prins de ironie, ca eram la telefon cu cineva, am citit ce ai zis si mi-au sarit piticii

17. #177 SP
    vezi ca "best" e pus intre " " ) idarb am jucat 1 minut,volgar e naspa pe diagonala mare,poate pe tableta/telefon il jucam

18. #178 SP
    Junior Member CatalinTwist3R's Avatar
    Cred ca robert123 era ironic nu cred ca exista cineva caruia sa-i placa porcariile alea

19. #179 SP
    Member patrutalex's Avatar
    cel mai fericit sunt ca am ea access acolo se dau jocuri nu gluma ! va recomand 100 ron pe an nu ii o avere ( daca calculez toate jocurile free depasesc 2000 ron )

20. #180 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mie imi place IDARB mai ales faptul ca poti intra pe Twitch si sa scrii tot felu de chestii si sa le strici jocul altora

bine...imi place in sensul ca pt. un party ii ok (sau asa de prosteala) insa nu l-as juca ani de zile (asa cum fac cu alte jocuri)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 51 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast