habar n-aveam ca e coop couch
Pret bun, pana pe 9 martie:
https://store.xbox.com/en-US/Xbox-On...4-68d65cb53c41
Xbox One:
Tomb Raider: Definitive Edition - $13.29 - Xbox One Store
Murdered: Soul Suspect - $16.49 - Xbox One Store
Zombie Driver Ultimate Edition - $4.99 - Xbox One Store
Dragon Age: Inquisition - $35.99 - Xbox One Store
Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition - $41.99 - Xbox One Store
Ryse: Legendary Edition - $29.99 - Xbox One Store
Sunset Overdrive Season Pass - $14.99 - Xbox One Store
Xbox 360:
Assassin's Creed III - $9.99 - Xbox 360 Store
Assassin's Creed Revelations - $9.99 - Xbox 360 Store
Assassin's Creed - $9.99 - Xbox 360 Store
Murdered: Soul Suspect - $9.99 - Xbox 360 Store
Hitman HD Pack - $4.99 - Xbox 360 Store
Zombie Driver HD - $3.99 - Xbox 360 Store
cica sunt 6 zile trial la dragon age 10-16 martie
de fapt sunt 7 dar 1 zi stai doar sa-l downloadezi
Mda...deci cele 4 jocuri s-au facut 2 pe Xbox One - Child of Lights (pentru care sunt oarecum entuziasmat) si Pool Nation FX...meh.
Xbox Live Games with Gold for April 2015 - Double the Games - Xbox Live's Major Nelson
Totul tine de gusturi, clar. Jocul e bun, nu zic nu, dar au fost si jocuri mai bune de la Ubisoft, anu trecut.
Dar trecand peste asta, ce naiba e mizeria aia de Pool Nation FX ? Nu puteau pune, gen... Valiant Hearts, Trials Fusion, Never Alone, samd ? Sau unu din celelalte jocuri XBLA, dar care sa fie mai cumparat/cu review-uri mai bune ? Sa nu mai spun ca, la cata "reclama" i-au facut, cand ne-au starnit interesul de la sfarsitul lunii trecute, puteau pune si ei un joc normal, nu un XBLA.
Daca imi activez Live Gold pana la sfarsitul lunii primesc jocul de luna aceasta, sau doar pe cele de luna viitoare?
Omg, exista oameni carora le-a placut IDARB si Volgar... Chiar ma intrebam cine se bucura la asa ceva.
IDARB cred ca nici pe telefon nu l-as juca. Inafara faptului ca mi se pare o idee idioata si nu mi se pare deloc fun, dar jocul arata in asa fel incat mi-ar fi rusine sa-l arat prietenilor pe consola mea de 18 milioane. Vor zice ca am tampit.
De Volgar, nu mai zic nimic. Jocul pare interesant, dar este al naibi de greu si efectiv nu am rabdarea necesara pentru el.
LE: am intelesma speriasem
nu m-am prins de ironie, ca eram la telefon cu cineva, am citit ce ai zis si mi-au sarit piticii![]()
vezi ca "best" e pus intre " ") idarb am jucat 1 minut,volgar e naspa pe diagonala mare,poate pe tableta/telefon il jucam
Cred ca robert123 era ironicnu cred ca exista cineva caruia sa-i placa porcariile alea
cel mai fericit sunt ca am ea access acolo se dau jocuri nu gluma ! va recomand 100 ron pe an nu ii o avere ( daca calculez toate jocurile free depasesc 2000 ron )
Mie imi place IDARBmai ales faptul ca poti intra pe Twitch si sa scrii tot felu de chestii si sa le strici jocul altora
bine...imi place in sensul ca pt. un party ii ok (sau asa de prosteala) insa nu l-as juca ani de zile (asa cum fac cu alte jocuri)![]()
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By iry in forum Microsoft Xbox 360
By eneea in forum Microsoft Xbox 360
By CodrinMarius in forum Microsoft Xbox 360
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks