Se va putea da Report la in-game voice chat (momentan doar engleza):
Xbox Launches New Voice Reporting Feature, Empowering Players with The Option to Capture and Report Inappropriate In-Game Voice Chats - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Se va putea da Report la in-game voice chat (momentan doar engleza):
Xbox Launches New Voice Reporting Feature, Empowering Players with The Option to Capture and Report Inappropriate In-Game Voice Chats - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Sistem nou de enforcement:
Xbox Introduces Enforcement Strike System - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
The Xbox September Update is Coming Soon: Stream Games from Your Console to Discord and More - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Frumusel noul dashboard, mai aerisit parca, mai bine structurat.
Ramane sa mai lucreze putin interfata de My Profile - Achievements, in continuare cel mai important element al acelei pagini, poza/thumbnail-ul fiecarui joc este way too small, pare e o mizerie din aia de .ico aruncata la misto acolo.
Imi placea mai mult acel meniu la lansare in 2013/14, fiecare poza a fiecarui joc era mare, arata ca o carte, daca va amintiti.
In reat yeah, ce sa zic, Xbox will always be Microsoft... nici pe o consola cu 500 de procesoare nu vor fi in stare sa elimine definitiv delay-ul ala mizerabil de la orice open/switch/interactiune, chiar daca nu se mai vede mereu, rotita aia de loading invartinda este mereu acolo, I feel it![]()
Daca scoti imaginea de funal dinamica sau ce ai tu acolo, o sa vezi ca la fiecare selectie a unui joc din Home Page, se va pune imaginea jocului pe fundal. Problema mea cu asta este ca e cam aceiasi iconita, dar marita si arata oribil.
Nu-mi place neaparat noua interfata. Nu mai exista subsectiune de Gamepass - ca sa vad ce jocuri au aparut, trebuie sa intru in librarie - jocuri - toate jocurile - sa dau la Game Pass si apoi sa vad ce a aparut nou.
Game pass il accesezi simplu din home screen in partea de sus. Nu-i nevoie sa navighezi prin atâtea cum ai enumerat tu.
Summary
- New policy for storing game captures.
- Introducing a simplified experience to back up your game captures to OneDrive.
- Find events for your favorite games, and more.Bonus Xbox Update for September: A Simplified Experience to Back Up Your Game Captures to OneDrive and MoreStarting today we’re updating the way the Xbox network retains game captures. Game captures stored on the Xbox network will be deleted after 90 days. To back up any clips or screenshots you wish to keep indefinitely, follow the steps listed in our Back up your clips article. To double check the status of your game captures, go to the Captures app to view your game captures stored on the Xbox network to see if any are marked for an upcoming deletion.
Alongside this new retention approach, we’re making it easier than ever to back up all your game captures to either OneDrive or an external storage device of your choice.
You can move, manage, and bulk upload where you store your captures on your Xbox console. To do so, press the Xbox button, and then go to My games & apps > See all > Apps > Captures. You’ll see a “Tell me more” button where you can get started. You’ll also be able to set up future captures to automatically back up to OneDrive so you never have to wonder if everything is backed up.
Din pacate daca le urci in OneDrive le converteste cu un bitrate mizerabil de nu le poti vedea nici pe telefon, dar ii inteleg ca vor sa le stearga din network pe cele mai vechi de 90 de zile... daca dai de 2 terminati ca mine care fac 100 clipuri si 3000 de poze/joc se termina serverele...
Singura chestie desteapta pe care au facut-o Microsoft a fost sa permita inregistrarea direct pe USB, iar bitrate-ul este decent (~17-18.000 kbps).
Mi-a aparut si mie mizeria asta aseara si mi s-a facut greata
E absolut inadmisibil nu doar sa apara, imediat ce deschizi consola, o reclama full screen, la o consola platita integral si care mai are si abonament Game Pass Ultimate activ, dar faptul ca acea reclama e facuta in asa fel incat sa dai click accidental pe Buy si nu pe Exit, prin asezarea butoanelor si faptul ca trebuie sa dai click dreapta de 2x ca sa ajungi la Exit si apoi apasat pe A, este absolut mizerabil
Efectiv m-a dezgustat toata chestia asta![]()
Mie-mi place. Era in ultima vreme asa un vibe pe grupurile de Xbox de pe FB ca vezi Doamne MS a cumpărat Activision pt binele poporului, nu ca sa se umple ei de bani ulterior. Cat de curând creste iar prețul la GP si se spulberă visele frumoase.
Mie nu-mi place reclama fortata nici daca e la un joc care-mi place, pe care-l urmaresc si pe care vreau sa-l achizitionez. Nu este in regula, nu este corect si ma bucur sa vad ca se plange mai multa lume de asta.
Desigur, putea fi mai rau, o reclama la AXE sau Fanta si nu la un produs propriu, dar tot nu este in regula.
Cat de pretul de GamePass, ma astept sa creasca considerabil in curand. Inca ofera mult prea mult pentru banii ceruti. Asta e parerea mea.
Nu m-ar bucura sa creasca pretul, dar nici sa mai piarda mult timp bani din asta. La urma urmei este un business.
S-au intors friend requests:
Xbox November Update: The Return of Friend Requests, and Much More - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Avatarul modern nu apare nicaieri in dashboard (doar in Profile), nu stiu sa fie folosite in-game in vreun joc, dar dau vina pe "low engagement":
Xbox Avatar Editor app FAQ | Xbox SupportOriginally Posted by Xbox Support
Deci, raman Avatars de pe vremea 360 (poza 1), astea noi le retrag (poza 2). E ultima sansa sa le faceti poza (poza 3).
Intrebare: contul meu de xbox (xbox.com) nu e locul in care ar trebui sa vad ce jocuri am?
M-am lovit de o chestie poate banala, dar care ma enerveaza maxim. Poate cineva are vreo idee.
Am vrut sa vad daca am un anume joc in librarie si neavand acces in acel moment la consola, am zis sa ma uit in contul de xbox in browser, pe PC. Dar, surpriza, nu am acolo nimic. Nici cumparate, nici instalate. Nu pot vedea ce detin, decat pe consola?
Multumesc. Mi se pare aiurea sa nu vezi ce ai platit sau jucat in contul de xbox, indiferent de unde il accesezi.
Xbox everywhere, anywhere, not everything.![]()
New Copilot for Gaming Aims to Save You Time, Help You Get Good - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Incep pregatirile pentru Xbox Ally. Insiders pot accesa jocurile de Steam si Battle.net in aplicatia Xbox de PC. Vor urma si alte stores:
Xbox Insiders – Aggregated Gaming Library is Coming to the Xbox PC app - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
By siemens123 in forum Bazar Microsoft: Jocuri Console
By RonanN1 in forum Microsoft Xbox One
By OEE in forum Videos
By MonkY in forum Console News
Bookmarks