Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 55 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1088

Thread: Clubul PlayStation Portable - PSP

1. #461 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Daca vrei sa joci multiplayer la distanta,nu poti altcumva decat cu wierless.

2. #462 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Te primim,cum sa nu .Multiplayerul la GTA e jalnic.Am jucat eu cu un prieten.SUCKS ! !Daca imi aduc bine amite,faci curse cu niste masini jalnice sau ceva de genu',nu mai tin bine minte.Daca puteam sa umblam amandoi prin oras...sa facem ce vrem...

3. #463 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    thanks anyway

4. #464 SP
    Junior Member Danny14's Avatar
    daca psp-ul meu este modat, ce fel de teme imi trebuie xmb? cxmb?

5. #465 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Nu am inteles nimic.Teme normale sau CTF?Daca ai psp nemodat nu iti vor merge temele CTF,care merg doar pe PSP-urile modate.Temele CTF care merge pe CXMB(plugin) sunt super,iti schimba cam 95 % din PSP.Dar iti mananca bateria,si jocurile o sa se miste putin mai greu,dar nu o sa observi.Sa revenim la your problem.Daca ai PSP modat toate temele merg,si PTF(care merg pe psp normal,si modat) si CXMB(care merge doar pe PSP modat cu ajutorul pluginului CXMB)..Mai intai zi ce FW ai ca sa stiu ce CMXB iti trebuie.

6. #466 SP
    Junior Member Danny14's Avatar
    pai am 5.03 gen-C

7. #467 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Nu recomand pe acest FW CXMB.E foarte instabil.Am incercat si eu dar se blocheaza des,ba chair cateodata nu megre.Mai bine uita de CTF-uri pe 5.03 .Nu te opreste nimeni,dar dupa o saptamana iti zic eu ca nu mai vrei CXMB.Eu zic astt din experietna cu CXMB,tu faci de vrei.

8. #468 SP
    Junior Member nomad171832's Avatar
    Salut...sunt sanse sa apara God of War 3 pt psp? sau va fi doar pt ps3?

9. #469 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by nomad171832 View Post
    Salut...sunt sanse sa apara God of War 3 pt psp? sau va fi doar pt ps3?
    sorry . ps3 exclusive

10. #470 SP
    Member Funky.'s Avatar
    Am si eu un PSP 3006 ( editie din Hong Kong ) cu ceva jocuri originale. ( f1 grand prix, fifa 09, burnout etc )
    Ma primiti ?

PS: Care ma poate ajuta cu un mic detaliu la psn, pm me pls.

11. #471 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Quote Originally Posted by al3xultimate View Post
    Cred ca e mai convenabil daca cu banii de psp Go iti iei aproximativ 4-5 jocuri daca nu chiar si mai multe.
    De exemplu,acum 2 zile am vazut in Auchan Titan pachet de 3 jocuri la 100lei (nu mai stiu ce jocuri erau,stiu doar ca toate erau facute de un singur producator) O sa revin cu detalii
    pachetul este format din Driver 76,Prince Of Persia si Tom Clancy's
    producatorul este ubisoft

12. #472 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am primit o tema cu ModNation Racers. Daca o vrea cineva, PM.

13. #473 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Are cineva idee daca merge PSN-ul pe 5.50 Gen D-3? vreau sa joc resistance online.

14. #474 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Eu stiam ca poti umbla pe PSN decat daca aveai ultimul OFW(6.20).Incerca sa vezi daca merge...Doar nu ti-o bana PSP-ul nu?

15. #475 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Eu stiam ca poti umbla pe PSN decat daca aveai ultimul OFW(6.20).Incerca sa vezi daca merge...Doar nu ti-o bana PSP-ul nu?
    Nu cred ca il baneaza... N-am auzit de asa ceva la psp-uri Si da, poti intra doar daca ai ultimul OFW - 6.20 . Am un verisor care si-a facut ultimul update la 6.10 ( cand nu era 6.20 ) si intra bine mersi pe PSN. Dupa ce a aparut 6.20 a vrut sa intre pe PSN de pe 6.10 insa i-a dat eroare in care scria ca trebuie sa faca update la 6.20 pentru a intra in PSN.

16. #476 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    In curand ma alatur si eu clubului cu un PSP 3000 ( l-am comandat ).

17. #477 SP
    Member paulone's Avatar
    O intrebare de noob, cu PSP merge programul PS3 media server? sau exista un alt program de streaming cu care poti vedea continutul din PC?

18. #478 SP
    Junior Member stefwinner's Avatar

PSP GO

da merge pot sa spun.
    si in legatura cu psp go. mie imi place desi se zice ca e decodat si trebuie sa tragi jocuri de pe net ca sa joci jocuri pe el.
    si da nu arat prea bn
    dar ce poti sa-i faci?????????
    compania Sony nu a avut inspiratie in aceea zi......

19. #479 SP
    Junior Member stefwinner's Avatar
    Eu am un psp 3004 so.... can I enter in the club????

20. #480 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Te primim , te primim

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 55 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 ... LastLast